Zamrznutí PC i s monitorem
Zdravím,
začalo to asi následovně: Počítač jel vždy bez problémů i při hraní her. Nedávno jsem spustil svou oblíbenou hru, kterou hraju asi už 14 dní (Mount and Blade) a po pár minutách se jakoby vypnul monitor (oranžová dioda) a nepomáhalo nic jen tvrdý restart. Dělalo to jen při hře. Když jsem nehrál byla pohoda, jenže teď to delá i ve windowsu (surfování a běžné aplikace) a když ho chci restartovat tak najede třeba až na pátej pokus.
Nevíte někdo v čem by mohl být problém ?
Teploty se zdají dobré:
CPU - kolem 40°C
GPU - 50°C - 69°C
HDD - 36°C
Moje sestava:
Zdroj 400W
deska - MSI K8T Neo2
procesor - AMD Athlon 64 3200+
grafika - NVidia Geforce 7600 GS
RAM - 2x256 a 2x512
začalo to asi následovně: Počítač jel vždy bez problémů i při hraní her. Nedávno jsem spustil svou oblíbenou hru, kterou hraju asi už 14 dní (Mount and Blade) a po pár minutách se jakoby vypnul monitor (oranžová dioda) a nepomáhalo nic jen tvrdý restart. Dělalo to jen při hře. Když jsem nehrál byla pohoda, jenže teď to delá i ve windowsu (surfování a běžné aplikace) a když ho chci restartovat tak najede třeba až na pátej pokus.
Nevíte někdo v čem by mohl být problém ?
Teploty se zdají dobré:
CPU - kolem 40°C
GPU - 50°C - 69°C
HDD - 36°C
Moje sestava:
Zdroj 400W
deska - MSI K8T Neo2
procesor - AMD Athlon 64 3200+
grafika - NVidia Geforce 7600 GS
RAM - 2x256 a 2x512
já bych zkontroloval zdroj (jelikož to padá i ve win tak to bude asi on) a podle popisu nákej noname asi
a teploty v zátěži
a teploty v zátěži
Co máš za značku toho zdroje ? Udělej Memtest. Koukám, že máš 4 paměťové moduly, tak je vyjmi a dej pouze jeden modul RAM do slotu DIMM 1. Nějaký overlocking ?
Overlocking žádnej. název zrdoje zjistim a zkusim otestovat ty RAMky.
Taky si myslim že bude problém ve zdroji.
Taky si myslim že bude problém ve zdroji.
Jestli máš možnost si dnes půjčit někde zdroj, zkus první ten zdroj. Následně bych šel po těch RAM modulech ;)