Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: "herní" PC sestava do 16500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravím.
    Vybírám "herní" PC, do zhruba 16500 bez LCD. Zatím jsem vybral toto, prosím o kritiku nebo schválení techto komponent, popřípadě navržení jiných. Díky moc. :smile:
    Zdroj: Forton BlueStorm 500W 1678,-
    Zvuková karta: Creative Sound blaster audigy 544,-
    CPU : AMD Phenom X4 9550 3094 ,-
    Základní deska : Gigabyte MA790X-DS4 - AMD 790X 2190 ,-
    Case :Acutake ACU-Shiels 847,-
    RAM :Kingston DIMM 4096MB DDR II 1066MHz 1333,-
    HDD : Seagate Barracuda 7200 500GB SATA II 1336 ,-
    DVD-RW : LG Černá 514,-
    Klávesnice :Logitech Media Keyboard CZ 328,-
    Myš: Gigabyte GM-M6880 295,-
    Chladič CPU:CoolerMaster Hyper 212 750,-
    VGA: Sapphire HD 4850 512MB Full Retail 3558,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Mas nejaky vyznamny duvod proc stavet na AMD ?

    //osobne bych to seskladal takhle, i kdyz s tou klavesnici a mysli by to vyslo pres limit .... ale dalo by se urcite usetrit na desce, pametech a treba i jinde
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...ME01JOF01GRU01
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 06-01-2009 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Budeš taktovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    cela sestava je blbe, mrkni do doporucenych. kupovat phenom je totalni kravina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Udělej to takhle.Máš tam vše mimo ram,které nejsou skladem,tak je nemůžu dát do košíku,takže ty ber A-Data Extreme 4GB.Myš a klávesnici nechám na tobě..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Image002.png 
Zobrazení: 132 
Velikost: 156.9 KB 
ID: 8886  
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 06-01-2009 v 18:59 Důvod: Oprava HDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    cela sestava je blbe, mrkni do doporucenych. kupovat phenom je totalni kravina.
    ""Zase mám INTEL, zase všechno bez problémů funguje! Jupííí. AMD nevermore ""
    Nojoo, tady sme zase u klasického a odvěkého problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Intel je v současnosti,opravdu výkonnější...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,251

    Citace Původně odesláno od london Zobrazit příspěvek
    ""Zase mám INTEL, zase všechno bez problémů funguje! Jupííí. AMD nevermore ""
    Nojoo, tady sme zase u klasického a odvěkého problému
    A muzu se zeptat, v cem mas ten problem ... resp. v cem je podle tebe AMD lepsi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od london Zobrazit příspěvek
    Nojoo, tady sme zase u klasického a odvěkého problému
    Smim znat jakeho?


    2 salamander: Muzu te pozadat abys priste nepsal kdyz pisu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od london Zobrazit příspěvek
    ""Zase mám INTEL, zase všechno bez problémů funguje! Jupííí. AMD nevermore ""
    Nojoo, tady sme zase u klasického a odvěkého problému
    to je zivotni zkusenost ;o)

    mas neco, co ti vyuzije 4 jadra? jesli ne, tak kup treba


    ale 4GB pameti a mozna se vejde i 640gb disk...

    pokud vyuzijes 4 jadra, vem misto E8400 -> Q6600 a budes happy ).

    Citace Původně odesláno od london Zobrazit příspěvek
    ""Zase mám INTEL, zase všechno bez problémů funguje! Jupííí. AMD nevermore ""
    Nojoo, tady sme zase u klasického a odvěkého problému
    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    A muzu se zeptat, v cem mas ten problem ... resp. v cem je podle tebe AMD lepsi ?
    no ma vyssi spotrebu a nizsi vykon za stejnou cenu, a to se vyplati!!! :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    640GB disk se vejde a vejde se i HD4850 a slušný chlazení viz můj návrh v postu č 5.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. "herní pc" (upgrade) vs Xbox (Playstation 3)
    Od Frank92 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-10-2013, 23:00
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 16:18
  3. Základní desky: Pujde tato "sestava"
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-07-2012, 14:49
  4. Vykonna "vedecka" sestava, hledam.
    Od glondrej v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 20:18
  5. Zdroj pro "výkonnou" herní sestavu
    Od fanynek v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:48