Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Max.takt AMD Phenom 9750/125W...

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Zdar lidi,ctel sem se zaptat jaky max.bezpecny takt jde dosahnout?Nekde sem cetl ze az 3Mhz.Je to mozne,nebo jde to i dal?Pracuji s videm a foty.tak 4jadro vyuziju.Jinak slape jak hodinky.Dekuji za odpoved.

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jj, ty 3Mhz busou 100% bezpecne



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    HH veru 3Mhz budu bezpecne aj s rezervou do buducna
    Skoda ze vykon na urovni vreckovej kalkulacky ...
    --------
    a spat k teme ...
    Je na to zlozite odpovedat, zalezí to od vela rozlicnych faktorov, pouzita doska - chipset
    kvalita dosky - napajanie procesora
    pouzite chladenie
    pouzite pamate
    a samostatny procesor nieje kusok ako kusok, niektory zdvihnes o 10% inaksí o 15%
    ---
    Mozes pohladat cez google rozne fora a blogy overclockerov ktory sa bavili s touto radou procesorov a ziskat tak obraz kam sa az priemerne dostali, ale nikde nieje zarucene ze sa tam dostane aj tvoja zostava ...

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    OT
    Citace Původně odesláno od Pabler Zobrazit příspěvek
    Skoda ze vykon na urovni vreckovej kalkulacky ...
    Tak to bude s AMD procesorem tak jako tak

    /OT (nemohl jsem si pomoct)
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 06-01-2009 v 20:40

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jestli to chladíš boxem, tak bych řekl že bezpečných bude těch 2,4 GHz.

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jestli jde o tu desku, co máš v podpisu, tak se 125W čtyřjádrem se na ní s OC imho moc daleko nedostaneš.... tyhle čtyřjádra se na 3 GHz taktujou na trochu jiných deskách

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    řeknu ti to přesně...vzhledem k tvé desce bych to viděl na strop cca 230-239FSB, tzn odhadem kolem těch 2.6-2.8GHz.



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Hned tak taktovat nabudu,zatim me staci co mam.V budoucnu se ukaze,jestli AMD pujde vice dosebe nebo INTEL zaradi vyssi kvalt..Ale to je budoucnost.Dnes koupis procik za 6litriku a zitra je tu dalsi s vyssim vykonem.Takze nejde mit to nej..Voda je mokra,nebe je modre...

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od GUGA74 Zobrazit příspěvek
    Hned tak taktovat nabudu,zatim me staci co mam.V budoucnu se ukaze,jestli AMD pujde vice dosebe nebo INTEL zaradi vyssi kvalt....
    V tom případě moc nechápu význam tohohle threadu....

    edit by speedsnail: Já taky ne. LOCK
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 07-01-2009 v 22:10

Podobná témata

  1. Socket AM3: FX-8370 125W dle flankera v pár měřeních
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-09-2014, 09:40
  2. AMD 6000+ 89W vs 125W
    Od radawimmer v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 60
    Poslední příspěvek: 20-01-2014, 19:25
  3. Chlazení procesorů: Amd 965 be 125w
    Od knedlajda v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-08-2012, 19:16
  4. AMD Phenom II X4 955 Black Edition - Quad-Core (3,2GHz, 8MB, AM3, 125W) BOX C3
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-04-2010, 16:28