problem s gainward geforce 6800 gs/xt
Mam problem s gainward geforce 6800 gs/xt 450/1200 akonahle spustim dajaku narocnejsiu hru typu far cry, titan quest tak mam pri intre vyhodi a vypise mi chybu ze pri hra,exe sa vyskytol problem alebo sa mi resetne komp ..... ta gafika je urcite dobra u kamarat ide paradne len mne sa dajak jebabre. mam najnovsie ovladace od dosky aj grafiky. vo windowse ide super len pri novych hrach pada
nie nemam ju taktovanu mam asus a7v8x-x dosku ja tiez neviem ale hardverovo ide dobre len softwerovo sa to dajako babre a neviem preco mam uz kompletne preinstalovany windows ....
Ostatní hardware nemáš taktovaný?
Máš grafiku zapojenou v režimu AGP 8x?
Nemáš v AGP slotu prach nebo jinou nečistotu?
Jaký máš zdroj, myslím si, že by to mohlo být slabým zdrojem!
Máš grafiku zapojenou v režimu AGP 8x?
Nemáš v AGP slotu prach nebo jinou nečistotu?
Jaký máš zdroj, myslím si, že by to mohlo být slabým zdrojem!
mam 500 watovy zdroj mam zapnute v biose agp 8x a aj pamete nastavene druha msi 6800 td mi ide v pohode som z toho uz akoze dost v ... lebo neviem cim to moze byt
a mam taktovany procak atlon xp 2000+ mam 2.1gb realnu frekvenciu ale to uz dva roky a mam 1.3 gb ramky ... a agp slot mam cisty aj to som uz skusal
Ty máš 2 grafiky? Ta druhá ti funguje 100%?
A tu "špatnou" jsi teda škoušel u kámoše jo? Fungovala mu 100%?
Zruš vešketý OC a zkus to. Už jsme tu jedou takový problém měli, nakonec byl na vině přetaktovaný CPU (jestli si dobře vzpomínám :) )
A tu "špatnou" jsi teda škoušel u kámoše jo? Fungovala mu 100%?
Zruš vešketý OC a zkus to. Už jsme tu jedou takový problém měli, nakonec byl na vině přetaktovaný CPU (jestli si dobře vzpomínám :) )
ok vyskusam ten vypnut ale druha grafika mi ide na 100 percent aj s pretaktovanym procakom a vobec sa nehreje ani grafika ani procak tak vazne neviem co by tomu mohlo byt
Já už jsem taky v pasti...
Nemáš třeba v PC vira? Máš aktuální antivirový systém?
Kompletní reinstal windowsu jsi taky zkoušel?
Máš nainstalovaný service pack 2 ? Jaký máš vůbec operační systém?
Nemáš třeba v PC vira? Máš aktuální antivirový systém?
Kompletní reinstal windowsu jsi taky zkoušel?
Máš nainstalovaný service pack 2 ? Jaký máš vůbec operační systém?
skusal som vypnut vsetky oc ale furt to robi neviem kde je probem mam novy windows aj vsetok software ale aj tak ma furt vyhadzuje nemoze byt chyba v doske ?? moze byt dajaky konflikt ?? virus nemam na druhej grafike mi ta ista hra ide len na tej nie .... mam windows xp a sp 2
[quote=Jone3]skusal som vypnut vsetky oc ale furt to robi neviem kde je probem mam novy windows aj vsetok software ale aj tak ma furt vyhadzuje nemoze byt chyba v doske ?? moze byt dajaky konflikt ?? virus nemam na druhej grafike mi ta ista hra ide len na tej nie .... mam windows xp a sp 2[/quote]
Problém zřejmě bude mezi přímou komunikací deska/grafika. Jaký je přesný typ té karty co Ti v PC chodí?
Zkoušel jsi této své desce flashnout BIOS?
A OC určitě dočasně vynech, stačí i taková drobnost, že deska přesně nedrží frekvenci AGP při změně FSB. Jedna grafika to zkousne, druhá ne...
Problém zřejmě bude mezi přímou komunikací deska/grafika. Jaký je přesný typ té karty co Ti v PC chodí?
Zkoušel jsi této své desce flashnout BIOS?
A OC určitě dočasně vynech, stačí i taková drobnost, že deska přesně nedrží frekvenci AGP při změně FSB. Jedna grafika to zkousne, druhá ne...