problem s CS 1.6
Ahoj, potreboval bych pomoc.Pred 2 mesici jsem si slozil pocitac.Od te doby se v CS pohybuju po mape jako se speedhackem.Vzdycky tak po pul hodine hrani anebo kdyz mam dloho spusteny comp a zapnu CS tak to dela hned.Zkousel jsem kvuli tomu preinstalovat cely pocitac,preistalovat ovladace integrovane graf. karty a dela to porad.Nevim co s tim.Poradte prosim.
Jaká je sestava (hlavně deska s IGP)? Dělá to i v jiných hrách? Ostatní soft v pořádku? Jakou máš teplotu chipsetu?
[QUOTE=Deee-aN;203452]Jaká je sestava (hlavně deska s IGP)? Dělá to i v jiných hrách? Ostatní soft v pořádku? Jakou máš teplotu chipsetu?[/QUOTE]
ta sestava je Zakladni deska:MSI K9AG Neo2 ,Chipset: ATI RS690, Procesor: AMD Athon 64 x2 5400+, RAM: ddr2 kingston 2 gb ,VGA:integrovana
Ujinych her mi to nedela pouze u CS.A teplota zakladni desky je 32 *C.Nic vic o tom kompu nevim.
ta sestava je Zakladni deska:MSI K9AG Neo2 ,Chipset: ATI RS690, Procesor: AMD Athon 64 x2 5400+, RAM: ddr2 kingston 2 gb ,VGA:integrovana
Ujinych her mi to nedela pouze u CS.A teplota zakladni desky je 32 *C.Nic vic o tom kompu nevim.
ano deska je igp a dela to i ve starem unrealu..nwm kde zjistit teplotu chipsetu ale jak jsem otevrel case a dal jsem ruku na chladic tak to celkem palelo
Stáhni si a nainstaluj AMD Dual-Core Optimizer.
Určitě to pomůže.
Určitě to pomůže.
Ve starém unreal tournament mi to dělá také něco podobného. Většinou mi stačí nastavit spřažení procesu jen s jedním jádrem.