Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Vista ultimate

  1. #1

    koi koi je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Potřeboval bych poradit mám problémy s PC základní udaje Vista ultimate,procesor intel 2DUO 3,16,grafika ATI Radeon HD 487*2,4GB RAM.
    neustále a nepravidelně mi systém padá,myš i klávesnice zamrzá,když spustím nějakou hru tak se PC sám restartuje ale po druhém sputění většinou hra jede velmi dobře.Vše se děje nepravidelně.Může mi někdo poradit
    Děkuji karel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Je to originální nebo warez verze?Jakej máš zdroj?Napiš rovnou celou sestavu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    koi koi je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Mám vistu ultimate64bit orginal krabicová verze i servispack1,zdroj CFT-700w Chieftec,=MSI P43 NEO3-FR,s.775,4*DDR2,PCIE,GLAN,ATX,R=INTEL Core 2 DUO E8500 3,16GHz,6MB,1333MHz,sock=DDRII Kingmax 2048MB 800MHz-2takové paměti=Seage Barracuda SATAII 500GB 7200 32MB=Sapphire Radeon HD 4870*2 2GB DDR5 PCIE dual DVI
    Děkuji za odpověd karel
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ten zdroj je Chieftec? Ty 4870 tam mas DVE nebo jednu dvoujadrovou? tusim ze jedna karta zere 200-250w ne? Ten zdroj se mi zda slabej (ikdyz Chiefy nejsou EC ze...) - jako snad nejslabsi Ener Pro...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    koi koi je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Dobrý den ten zdroj je Chieftec CFT-700W,a grafika 4870 je jedna dvoujádrová.Ještě jsem zapoměl že mám skřín HAF 932,a taky AKASA fancontrol panel chlazení je myslím dobré.Včera večer když jsem pustil PC tak myš a klávesnice přestaly pracovat prostě jsem musel restartovat a až po třetím restartu PC šlapalo jak má a čtyři hodiny jsem mohl hrát hry v tom nejvyšším rozlišení bez problému.
    Děkuji za odpověd karel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Zkusil bych jiný zdroj a udělat Memtest
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od koi Zobrazit příspěvek
    ...Včera večer když jsem pustil PC tak myš a klávesnice přestaly pracovat prostě jsem musel restartovat a až po třetím restartu PC šlapalo jak má a čtyři hodiny jsem mohl hrát hry v tom nejvyšším rozlišení bez problému.
    Klavesnice a mys je do USB nebo PS/2? V BIOSu je povoleno zapinani klavesnici? Kabelaz je vevnitr zapojena spravne? Zadny trojany a podobnou havet nemas? Mam podezreni na slaby/nevhodny zdroj nebo neco podobnyho (v BIOSU je zapnuty C1E, dynamicky pretaktovani popr. podobny vypinani zarizeni pri necinosti - proste jestli mas tohle "v cajku")?
    edit: jeste mi napadlo - jak mas nastaven PWR State? Na S4 se mi uz stalo ze se deska neprobudi a pak pri nastartovani hodi hlasku CMOS Defaults Restored....
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 08-01-2009 v 17:27
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    koi koi je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    8

    Klávesnici jsem měl přes USB i přes PS/2 ale dělá to pořád.Kabeláž je zapojena správně.žádný trojan nemám.A to ostatní co mi radíš tak tomu moc nerozumím jsem amater.Jak třeba zjistím nastavení PWR State.Nebo jaký zdroj bys mi doporučil.Včera jsem měl PC puštěné 12 hodin v kuse a ani jednou jsem nemusel restartovat a šlapaloto nádherně a dnes ráno jak jsem PC zpustil tak po 10 minutách se sám restartoval bez žádné udání chyby.Jsem ztoho trochu nemocnéj nebo nestál pár korun a v prodéjně kde jsem to koupil tak už jsem to tam měl 3krát oni to zkusili a běželoto normálně a řeklimi že to je nějaká zkrýtá chyba že musím počkat že se sama projeví.
    Děkuji za odpověď karel
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    když se podíváš do Eventlogu jsou tam nějaké chybové hlášení?
    (pravým tlačítkem na Tento počítač -> Spravovat -> Prohlížeč událostí)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od koi Zobrazit příspěvek
    Potřeboval bych poradit mám problémy s PC základní udaje Vista ultimate,procesor intel 2DUO 3,16,grafika ATI Radeon HD 487*2,4GB RAM.
    neustále a nepravidelně mi systém padá,myš i klávesnice zamrzá,když spustím nějakou hru tak se PC sám restartuje ale po druhém sputění většinou hra jede velmi dobře.Vše se děje nepravidelně.Může mi někdo poradit
    Děkuji karel
    1. pamet
    2. prehrivani (pokud lze vypozorovat zavislost mezi zatezi a pady)
    3. SW
    4. zdroj
    5. deska
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Zruš Automatické restartování při selhání systému, vyfoť BSOD a uploaduj. Popřípadě nahraj jsem adresář C:\Windows\Minidump.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od koi Zobrazit příspěvek
    Jak třeba zjistím nastavení PWR State.
    V BIOSU > Power > ACPI Suspend type > zmen na S1&S3
    Jak mas zapojenej 8-pin na grafice - podle toho odkazu by to melo mit jen 2x 6-pin? Zkus vyndat 2 pamet. moduly
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    109

    Zasuvku do zdi (elektriky) puzivas samostatnou nebo s jinymi pristroji?

    Ja mel tak nejak obdobny problem, ktery byl zalozen na kolisani napeti v siti z duvodu vytizenosti. Az se pocitac "zahral" vse fungovalo jak melo. Kdyz jsem to zkusil jinde (jiny dum, jine rozvody), tak to slapalo jako hodinky.

    Jinak, pokud by byla chyba v pametech, tak by se to ohlasilo hned pri instalaci, Visty si ty pameti otestujou jeste pred spustenim sveho gui. Ovsem v pripade zda pri instalaci byly vsechny v desce.

    Ale urcite by memtest rekl vic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od koi Zobrazit příspěvek
    Potřeboval bych poradit mám problémy s PC základní udaje Vista ultimate,procesor intel 2DUO 3,16,grafika ATI Radeon HD 487*2,4GB RAM.
    neustále a nepravidelně mi systém padá,myš i klávesnice zamrzá,když spustím nějakou hru tak se PC sám restartuje ale po druhém sputění většinou hra jede velmi dobře.Vše se děje nepravidelně.Může mi někdo poradit
    Děkuji karel
    Jen abych tě uklidnil tak mě se stává taky že mi zamrzá klávesnice ale typem že mi přestanou jít určitý klávesnice.Dělá to nepravidelně a jediný co vždy pomůže tak je vytáhnou kabel z USB a zas zapojit a pak to zas funguje.Nejdříve jsem si myslel že to dělají ovladače a software ke klávesnici ale bohužel ne i když je mam odinstalovaný tak se to občas projevuje.Klávesnici mam Razer Lycosa a Win 64 bit Premium.Abych řekl pravdu tak co si pamatuji tak předešlá klávesnice mi to nedělala a byla to Microsoft.Ale je to jednou za čas tak to zas tak nehrotím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele orgi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    65

    Mne to notebook robi casto a je tam xp ked mys vytiahnem a znovu zapojim tak ju zas rozchodi.....niekde som cital ze je to kompatitibilitou s intel chipsetmi a niektorymi vyrobcami periferii....no a aby som nebol zly k intelu vista ma problemy s viacerymi starsimi zariadeniami(vyrobou nie kupou)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows Vista Ultimate SP
    Od mutinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-08-2009, 09:14
  2. TV Video Wonder Pro 3 vs. Vista ultimate 64-bit
    Od Pec@ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 23:46
  3. Dá se už sehnat Windows Vista Ultimate SP1 CZ?
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 15:25
  4. Windows Vista (Ultimate)
    Od Dawe Winter v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:02