Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Pada Firefox 3 ve Viste..

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Dobry den, loni sem presel na Firefox 3.Asi 1.mes.pracoval bez problemu.Pak zacal padat,nekdy i 5xdene.Odinstal, znovu nainstaloval,ale problem se opakoval.Preinstalace Vsty premium take nepomohla.Ted mam starsi firefox2 ktery zatim jede.Nevite kde muze byt pricina?Uz si nevim rady.Dekuji za vase reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    nastroje - chybova konzola ... je udelej screen, jestli tam neco mas
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Nemůže bejt něco špatně v profilu? (nějaká nekompatibilní extension apod.)

    - zkus si případně vyrobit novej čistej profil (command line, "firefox -ProfileManager" a vyrob si novej profil někde jinde než je defaultní)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Můžou to dělat nějaké pluginy, bohužel FF3 taky nepovažuju za ukázku stabilního programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    145

    Popřemýšlej jaký doplňky případně programy jsi v poslední době instaloval. Mě například FF shazoval AVG Security Toolbar. Po odinstalování už nepadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Nevím jestli to pomůže, ale já jsem měl s firefoxem v 2.xx problémy u notebooku Lenovo. Taky mi padal. Vyřešila to až záplata firmy Lenovo, kterou kvůli tomu vydali. Takže byl jednoznačně problém na straně výrobce notebooku.
    U verze 3 jsem zatím podobný problém nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Tak sem mel i FF2 a ten spadl take a to3 posobe.Asi budu muset obednat predplatne nejakych novin,casaku...Uz sem i skousel zcela odinstalovat FF a nic..Uz navim kudy tudy..Ted jedu na E7..Jestli vas neco napadne tak predem dekuji za jakoukoli radu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    pavel_p -
    Můžou to dělat nějaké pluginy, bohužel FF3 taky nepovažuju za ukázku stabilního programu.
    Kdo za co povazuje je vec k diskuzi. FF3 bezi pod Win2kSP4 naprosto bez problemu a jeste mi nikdy (!) nespadnul, coz uz povazuji skoro za divny... Pod XPckama zadny problem take. Visty jsou ten problem, nikoliv FF3.
    Visty nelze povazovat ani za ukazku operacniho systemu, natoz za stabilni OS. Nelze se tedy divit, ze aplikace maji problem, kdyz OS ma problem(y) ...

    Osobne bych jako vyreseni problemu videl prechod na Win2k (preferovano mnou a znamymi), nebo na XPcka. Bohuzel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    ...
    Trodasi, ty ses takovej antiMS a antivista fanatik az je to k smichu

    2 GUGA74: jak napsal pavel, na 95% bude chyba v pluginech nebo addonech. Osobne bych to tipl plugin flashe, kterej dela rad potize.

    Ale ono je doopravdy tezke ti nejak poradit, kdyz nam naprosto nic nereknes o konfiguraci tveho FF.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Trodas: jeden ze zaručených způsobů shození FF3: otevři streamované MJPEG video třeba z IP kamery a okno (tab) klidně zas zavři. FF3 bude video dále načítat a držet v paměti až spadne. Reprodukovatelné tuším nejméně do verze 3.0.4 a možná i teď. U těch IP kamer to celkem potěší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    na FF2/ktery taky pada mám momentálně:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek 1.JPG 
Zobrazení: 86 
Velikost: 38.2 KB 
ID: 9183   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek 2.JPG 
Zobrazení: 90 
Velikost: 38.0 KB 
ID: 9184   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek 3.JPG 
Zobrazení: 80 
Velikost: 81.4 KB 
ID: 9185  
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    pavel_p -

    Kdo za co povazuje je vec k diskuzi. FF3 bezi pod Win2kSP4 naprosto bez problemu a jeste mi nikdy (!) nespadnul, coz uz povazuji skoro za divny... Pod XPckama zadny problem take. Visty jsou ten problem, nikoliv FF3.
    Visty nelze povazovat ani za ukazku operacniho systemu, natoz za stabilni OS. Nelze se tedy divit, ze aplikace maji problem, kdyz OS ma problem(y) ...

    Osobne bych jako vyreseni problemu videl prechod na Win2k (preferovano mnou a znamymi), nebo na XPcka. Bohuzel.
    Bez urážky, ale Vista po SP 1 šlape jak hodinky. S ničím jiným problém není. Jen od určité doby s FF.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Ted jsem se prisel podelit o to, jak je v posledni dobe FF3 nestabilni a koukam, uz tu je na to topic. Osobne se domnivam, ze hlavnim problemem jsou pluginy. Imho flash plugin v FF3 je krize. FF3 me pada na dvou ruznych strojich. FF2 jede bez problemu. Myslim, ze asi zacnu znovu pouzivat IE nebo Operu. Nejsou pro me sice tak UI privetive, ale aspon nepadaj.
    Naposledy upraveno uživatelem filky: 27-01-2009 v 17:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér Avatar uživatele GUGA74
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    105

    tak dnes me FF spadl zcela..Ukazal se oznamovatel padu...Viz obr.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.JPG 
Zobrazení: 84 
Velikost: 49.3 KB 
ID: 9206  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od GUGA74 Zobrazit příspěvek
    tak dnes me FF spadl zcela..Ukazal se oznamovatel padu...Viz obr.
    Zadej do prohlizece "about:crashes" a zkopiruj sem detaily tech hlaseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. RAM ve Vistě a windows 7
    Od machja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 18:52
  2. Zvuk vo viste prestane ist
    Od Vepo57 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-04-2009, 12:02
  3. ikony ve Vistě
    Od marekpevný v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 08:40
  4. Screenshoty ve Vistě
    Od Vezir v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 12:58
  5. Ako zistim IP vo Viste?
    Od kiwibibo v sekci OS Windows
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 18:21