Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: "update" biosu

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Chystam se davat do PC novy bios, protoze tendlecten (ten co tam mam tedka) je uz docela mno takovy... Proste mi posledni dobou docela casto vyhodi hlasku at nactu defaultni nastaveni. Inak nejde PC spustit. A tak sem se chtel na par veci zeptat...

    1. Jak mam nahrat novy bios bez flopy, pouze pomoci CD? (nepredpokladam, ze by moje MB, ktera uz je znacne stara podporovala boot pres usb klic)
    2. bude mi sedet tahle verze biosu ? (myslim hned tu prvni)

    Samozrejme prikladam obrazky. Predem moc dekuji.

    ______________________

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    koukal sem na tu tvoji zakladni desku a myslim ze jinak nez prez disketovou mechaniku ten bios nahrat nepujde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Toho sem se bal... Ja ji pred nedavnem vykuchal :-D budu muset dat zpatky mno... Holt je ta mohe deska uz starsi zelezo. Ale kdyz na novou neni cash. Ale to nemeni tu druhou otazku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    nn, ty mas desku PX845EV1 tudiz potrebujes tento bios. bohuzel je ale ve verzy kterou uz mas 1.01 a novejsi vydany nebyl.
    Pokud mas ale desku PX845EV1 REV.800 pak tento bios verze 1.02
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    mno ono je na desce napsane za tim PX845EV1 este PRO takze bych rekl ze by mel byt spravny

    /EDIT: aha bios ukazuje neco jineho.. tak ted sem z toho jelen
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    v tom pripade jo, ja sem vychazel ze screenshotu, tam je PX845EV1, PRO chyby.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Tak mam urcite tu PX845EV1 PRO podle specifikaci.. ta PX845EV1 nema integrovanou sitovku.

    PS: Jak zjistim jestli mam revizi 800 nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od gobly Zobrazit příspěvek
    Tak mam urcite tu PX845EV1 PRO podle specifikaci.. ta PX845EV1 nema integrovanou sitovku.

    PS: Jak zjistim jestli mam revizi 800 nebo ne?
    revizi najdes napsanou na zakladni desce, vetsinou mezi sloty karet nebo mezi CPU a pametmi, casto byva napsana za nazvem desky na zakladce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Tkze kdyz tam dam tenhle bude to mit nejaky efekt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od gobly Zobrazit příspěvek
    Tkze kdyz tam dam tenhle bude to mit nejaky efekt?
    nn, tuhle verzy tam uz mas, takze ti nezbyde nic jinyho nez bios vymazat na tovarni nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Tak thx za help to si zaslouzi nake rep. body. Mnoa radsi do toho nebudu teda stourat je to prece jenom rizikove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od gobly Zobrazit příspěvek
    Tak thx za help to si zaslouzi nake rep. body. Mnoa radsi do toho nebudu teda stourat je to prece jenom rizikove.
    Ani neni, vlezes do biosu a das load setup defaults, ulozis a restartujes, tim se nacte nastaveni od vyroby a mel by si mit po problemu, popripade budes muset jeste nastavit boot z HDD jak si mel ted, vic uz snad nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    jojo to delam furt a ono to po me chce casto znova.. ale co, vsak s tim se da zit. kdyz sem pet let zil s winem 98 tak uz je tohle jenom malickost :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    140

    Citace Původně odesláno od gobly Zobrazit příspěvek
    jojo to delam furt a ono to po me chce casto znova.. ale co, vsak s tim se da zit. kdyz sem pet let zil s winem 98 tak uz je tohle jenom malickost :-D
    jeste me napada vymazani CMOS pameti biosu a pak vymena baterie jestli nahodou neni vybyta. jinak uz nevim co bych ti poradil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Vsak v pohode ono to slape v pohode (zatim) jak se to slozi tak uz doufam ze to nebudu muset resit a bude novy poce tohle je obcas vazne o nervy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední