Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Webkamera - problémy

Commanderwar (577)|9.1.2009 07:57
Zdravím pracanti. Mame menší potíž
Koupil jsem domu webkameru od http://www.media-tech.eu typ MT4015
Naistaluji ovladač, přímo ze stranek výrobce na 32bit Wistu
A jdu ji zkusit, na strankach kde je mozno komunikovat pomoci webky napriklad chaty na libimseti.cz tam tam se nezobrazi vubec obraz. Na naistaluji pridavný prvek Adobe Flash player a všechny jeho současti.

Takže to jdu zkusit znova a bac, pri načtení kamery to napíše že se vyskytla chyba pri načítani modulu prave toho adobe flash X.

Zkoušel jsem i jiny prohlížeč, ted jsem dokonce nahodil IE 8 beta.

tak jsem zkusil zase přeinstalovat ovladač od kamery...a najedou to zase jde...obraz jede jak vino, ale zmizel software na nastavovani ruznych parametru kamery....

Tak znova nahodim ovladač....a zase nejde adobe flash

Skutečně nechapu co je to za chujovinu....nevite nekdo co je s tím adobe flash???....že tak zlobí
kevin00 (10238)|9.1.2009 08:55
Já mám webkameru Genius 321R a toto zobrazování obrazu webkamery pomocí Flash Playeru mi nefunguje vůbec. Nastavím ji a nezobrazuje. Osobně to přičítám nějaké nekompatibilitě. Ale nevím
Commanderwar (577)|9.1.2009 17:54
jeste jeden problemek...s kamosem zkousime webku přez icq..oba mame 6 verzi....když dam vytočit video hovor tak se to nespusti....nevite nekdo kde je zakopany pes???
Richmond (8084)|10.1.2009 04:58
Zkus nainstalovat BisonCam driver & Utility/Acer OrbiCam - pouzival jsem to misto pribalenyho humpolackyho softu. S ICQ6 jsem mel ale taky problemy (50% na 50% uspesnost spojeni). Mozna by ti jeste pomohl CamCap > v nem se aspon da zjistit pres co se vykresluje obraz
kevin00 (10238)|10.1.2009 05:24
[QUOTE=Richmond;204663]Zkus nainstalovat BisonCam driver & Utility/Acer OrbiCam - pouzival jsem to misto pribalenyho humpolackyho softu. S ICQ6 jsem mel ale taky problemy (50% na 50% uspesnost spojeni). Mozna by ti jeste pomohl CamCap > v nem se aspon da zjistit pres co se vykresluje obraz[/QUOTE]

Myslíš, že by to fungovalo i na tu mojí šílenou Geniusku ?
Richmond (8084)|10.1.2009 05:29
...mno rek bych ze jo - jede to na booku msi rx200pro, moje umpc (i win7), dell xps (ten novej), acer wlmi (naka stara plecka), acer s vyklopnou kamerou (novej, ale jeste vetsi plecka), asus eee... Na horsich jsem netestoval - nebyl duvod :D
kevin00 (10238)|11.1.2009 20:44
[QUOTE=Richmond;204666]...mno rek bych ze jo - jede to na booku msi rx200pro, moje umpc (i win7), dell xps (ten novej), acer wlmi (naka stara plecka), acer s vyklopnou kamerou (novej, ale jeste vetsi plecka), asus eee... Na horsich jsem netestoval - nebyl duvod :D[/QUOTE]

Tak jsem vyzkoušel BisonCam driver & Utility i Acer OrbiCam. Ani jedno mi neumožnilo zobrazit video pomocí ActiveX. Schválně jsem si udělal účet na Líbku :D:D a místo videa je zobrazen modrý obraz :runaway