Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Modrá smrt, padání programů

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Zdravím, pred pul rokem jse si nechal jednim znamym sestavit pc (eveidentne to bylo stastne reseni) a od te doby se potykam s problemy. Nejprve byly vadne ramky, vyreseno reklmaci, ale momentylne uz si nevim rady. pocitac mi haze modre obrazovky a padaji mi veskere programy, pouzivam visty x64 ultimate, pocitac byl dvakrat v servise kde tomu evidentne nerozumeli takze nic nevyresili. Teploty jsou v norme, ovladace z internetu. Sestava je tato ntel Core2Quad Q9400, RAM 4Gb OCZ
    ATI Radeon HD4850
    MSI P45 Zilent
    250Gb WD
    Xilence 600W

    ocenim jakekoliv rady, predem moc dekuji vsem, preji hezky den
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    mohl bys vyfotit BSOD, az se priste dostavi ?

    + nemas moznost vyzkouset jiny zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Máš možnost si někde půjčit jiný zdroj a vyzkoušet to?Xilence zdroje jsou nekvalitní a 4-jádro a HD4850 si něco vezme.Myslím,že problém bude právě ve zdroji.Edir:Salame grrrrrrrrrr
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    vyfotim az mi to zase spadne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    sestavu vybiral clovek co to stavel a sam mam stejny zdroj a pry bez problemu, kazdopadne pocitac byl v servise ktery mi doporucili na jinem foru a vubec tomu tam nerozumneli coz mi ale doslo az kdyz jsem mel platit, bylo mi receno ze mi tam za 3000 daji xp a ze daji ruku do ohne ze to pujde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Buď vám ten pán kecal nebo se ve zdrojích nevyzná,ale ten zdroj je opravdu nekvalitní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    zkusim to nejak vymyslet jak bych to mohl ozkouset s jinym zdrojem, kazdopadne na jinem foru mi doporucili jeste pro jistotu jednou otestovat ramky a v tom servise zase rikali ze mam pouzit xp tak to taky zkusim, bsod poslu jakmile se ukaze(fotak nachystany na stole ) prozatim vam moc dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Co antiviry? Nic nehlásí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele gobly
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    154

    Este me napadla jedna vec. Nemas neco zapojeneho trvle pres USB? Mam na mysli hlavne USB modemy. Mel jsem takovy "velice kvalitni" od O2. Mimo to ze zpusoboval modrou smrt, tak sel pripojit na net podle toho, jakou mel momentalne naladu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,271

    Nahraj sem složku C:\Windows\Minidump
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Takze do usb mam zapojenou jenom mysku s klavesnici, predtim tam nebyla klavesnice byla do pska a delalo to to same....minidump je v priloze pokud se mi to podarilo nahrat...s tim padanim programu je to docela fuska musim to vzdycky stihnout nez to spadne
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Nod mi nic nenasel ale podarilo se mi vyfotit bsod....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: bluescreen.JPG 
Zobrazení: 144 
Velikost: 2.47 MB 
ID: 8949  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    126

    Bude to asi hardwarová chyba. Už si skúšal otestovať tie ramky? Netaktoval si?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    45

    Nic jsem netaktoval, memtest mi zrovna bezi...jak dlouho mam tak nechat?...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    Jedná se o chybu ovládače grafického adaptéru. Na jiných fórech je tento problém popisován, ale jediné, co je z toho zřejmé je ta skutečnost, že daní uživatelé přidali nový HW ke stávajícímu, kde se do té doby chyba nevyskytla. Jednalo se o různé USB zařízení.
    Jinak popis lze dohledat na:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms793232.aspx

    To je jediné, co k tomu MS nabízí.
    Každopádně bych se zaměřil na GA a její ovládače.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Padání programů po cca 30 minutách
    Od Predator5552 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 24-02-2013, 15:30
  2. modrá smrt?
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-08-2012, 12:49
  3. padání programů,her střídané s BSOD -WIN7
    Od zadaji v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 16:53
  4. Modrá smrt !
    Od Hribi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-01-2010, 20:33
  5. Modrá smrt:-)))
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-09-2008, 16:53