Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Software: avast-nejde internet

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: kordos

    Znění dotazu:
    nefungují aktualizace antiviru,při nainstalovaní avastu nefunguje internet.Přeinstaloval jsem windows,stejný problém.Neaktualizuji se antiviry/AVG,AVAST,NOD 32

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    windows xp,
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    133

    Co ping do internetu (seznam, centrum atd.)?
    Pokud neprojde, co treba ping na 90.183.38.23?
    Pokud tento projde, je problem s DNS (nastaveny DNS server, predavani na routeru apod).
    Pokud neprojde ani ten, co treba tracert na danou IP nebo DNS nazev, kde se zastavi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    Já bych tento dotaz spíše směroval na diskuzní fórum Avastu http://forum.asw.cz/index.php

    Možná pomůže: http://forum.asw.cz/index.php?topic=4323.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    ahoj,
    mas ho placeny? jestli ne, doporucuju prejit na Aviru. Rychlejsi, nezatezuje tak system a mene planych poplachu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ono to asi nebude problem Avast-u. Ja ho doma pouzivam na vsetkych PC, ziaden problem.
    Nedavno som riesil podobny problem a bolo to zavirenym PC. Niektore virusy dokazu zablokovat cinnost antiviru, pripadne aj komunikaciu s internetom.
    Doporucoval by som nabootovat do nudzoveho rezimu, preskenovat PC antivirom. Nainstalovat Spybot Search&Destroy a taktiez preskenovat PC. Nakoniec resetnut winsock.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    17

    Předpokládám, že nemáš současně zapnutou rezidentní ochranu u všech AV...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Čárls
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    179

    Stahni a ulož na na plochu ComboFix
    Po spuštění combofixu odsouhlasit licenční podmínky na nic neklikat
    a nechat doběhnout sken až do konce tj s restartem

    Před spuštěním VYPNEŠ u Antivirů a atispyware rezidentní štíty !!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Zdravím. Před cca 2 měsíci mi přestal ze dne na den fungovat v avast!u štít souborového systému, předtím fungoval mnoho let O.K. Jinak vše funguje, internet, jdou psát všechna písmena včetně ď, ť, ň, ó. Mám WXP Professional SP3.
    Zkoušel jsem pomoci rad pracovníků avast!u odinstalovat pomocí jejich odinstalačního nástroje avast!, pročistit registry, cookies a nainstalovat znova. Po instalaci a pokusu o spuštění avast!u se objeví tato hláška (viz. 1.screen). Dám "Storno" a avast! se ukončí. Po restartu se spustí, ale opět bez štítu souborového systému. Dva měsíce to řešíme s několika lidmi výrobce, v 1. balíčku (logu) prý nebylo nic nestandartního. Další pracovník mi doporučil nainstalovat novou beta verzi, ta po restartu vyhodí hlášku (viz. druhý screen) a pro změnu nejde tvrdě spustit vůbec (ta starší šla aspoň bez toho souborového štítu). V systému běží pouze proces AvastSvc.exe. Oni mi bez nejsou bez reinstalace systému schopni poradit, podle nich se to prý může stát. Poradí mi někdo prosím zde? Díky.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: avast chyba 1.png 
Zobrazení: 164 
Velikost: 7.0 KB 
ID: 30115 Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: avast chyba 3.png 
Zobrazení: 124 
Velikost: 9.5 KB 
ID: 30116
    Naposledy upraveno uživatelem Cev: 30-08-2014 v 04:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Ono to asi nebude problem Avast-u. Ja ho doma pouzivam na vsetkych PC, ziaden problem.
    ...........
    Tak to jsi šťastlivec, protože já zase neznám nikoho, kdo by s ním problémy neměl. Navíc to je lepidlo, kterého se jentak v systému nezbavíš.
    No a co je to za antivirák, když mu měl vir zastavit jeho činnost?

    Pravidlo č.1 - v systému musí na pozadí běžet POUZE JEDEN ANTIVIRÁK!

    Časopisy CHIP a Computer mívají ve svých číslech vložená DVD s různým softem, ale hlavně když je při startu PC přes F12 z toho DVD nabootováno, spustí se mimo systém antivirák, který sám není ničím napaden, ale hlavně korektně systém prověří a případně vyléčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    No a co je to za antivirák, když mu měl vir zastavit jeho činnost?
    To jsem ze začátku problému sdělil borcovi z avast!u s tím, že si snad ze mě dělá srandu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    153

    Cev ty registry jsi čistil jak, nějakým programem nebo ručně. Tato věc s Avastem ,ale i s dalšími programy (avg, nero atd..) se může stát při aktualizaci vlastního programu a nekoretním zápisem do registrů. Musíš ručně odstranit jakoukoliv informaci o avastu z pc a registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    Z registrů můžeš přes F3 vyzobat jen zřejmé odkazy na konkrétní soft, ale osobně neznám borce, který by uměl celé registry ručně vyčistit od všech nepravostí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Cev Cev je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    77

    Na čištění registrů jsem použil TuneUp Utilities 2009 (používám ho bez problémů už několik let) a CCleaner free. Ručně jsem smazal prázdné složky avast!u z Program Files a Data aplikací.
    Na otázku, proč v systámu běží AvastSvc.exe, když avast! nejde spustit, mi odpověděl pracovník avast!u toto:
    Pokud je v systemu aktivni avastSvc.exe, tak to znamena, ze je stale aktivni servisa avastu. Na druhou stranu, pokud byl system nejak poskozen nejakym skodlivym softwarem, tak je i mozne, ze je to nejaka uplne jina aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    329

    No proto tvrdím, že Avast je lepidlo, kterého se jentak nezbavíš. Abys ho vymazal, zřejmě se ti ho nepodaří ve Správci úloh vypnout. Nejdřív ho ale najdi, kde je uložený. Pak při startu PC (přes F8) skoč do Nouzového režimu a pak ten soubor vymaž. Já pro tento účel mám připravenou flashku s nainstalovaným Linuxem a z té PC nabootuju a nevymazatelný soubor vymažu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    478

    Avast je opravdu poněkud nepříjemný antivir. Odinstalační nástroj od Avastu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. internet(DSl)-avast problém
    Od kalipaca v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-12-2013, 19:11
  2. Software: Internet
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-12-2012, 19:38
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2012, 19:49
  4. Software: Avast - problém
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-03-2011, 19:05
  5. Nejde mi internet (antivir AVAST)
    Od Michellin v sekci Sítě
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-07-2008, 19:45