Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 76

Téma: Základní desky s chipsetem Intel X58 (stavba nové sestavy)

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    dali by ste ten zbytek peněz na to že by ste měli misto ram 1x A-Data 4GB 800... 2x tyhle Kingstone 4GB 1066 a nebo misto tohodle zdroje LC Power tenhle Thermaltake ??? Ja sem asi pro RAM..lepši 2x 4GB po 1066MHz než 1x 4GB po 800,,, ale radši se poradím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    LC Power je na zdroje asi spatna znacka, To radeji ten TM
    Jinak se mrkni zde
    http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...=Zdroje%5C850W
    Rekl bych ze zadny se zdroju na tehle strance neni spatny.
    A potrebujes (chces) tak silny zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    LC Power ani náhodou.Co nakonec budeš mít za tu vga?HD4870 X2?Pokud chceš na zdroji šetřit tak vem 600W Seasonic OEM.Pokud chceš kvalitu tak Enermax nebo Corsair.
    EDIT:Vzal bych Enermax PRO82+ 625W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    takže momentálni sestava ke které sem se díky Vaším radám dopídil -> odkaz

    ještě něco co by jste změnili? nějáká chybička?
    Naposledy upraveno uživatelem Niickll: 11-01-2009 v 18:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Disk vem 640GB,má lepší poměr cena/výkon,paměti A-Data E 800MHz,desku Gigabyte EP45-UD3,
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    oka diky.. takže momentalí sestava -> odkaz

    ale stejně proč změna tech ramek a desky? ať sem o něco malo chytřejši zase
    a ten disk sem vzal protože ma narozdil od tech 640GB 32MB chache a stejně ani těch 500GB snad ani nevyužiju

    ale každopadně davam na tebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Desky Gigabyte jsou obecně doporučovány více,protože to jsou oblíbené,osvědčené kvalitní desky.Ramky totéž,má je tu na foru spousta lidí a bezproblémů,na tvůj PC jsou naprosto dostatečné a levnější.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jestli potřebuješ 32MB cache, přihoď cca 200,- a vezmi http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507H1TZ23AKC9

    Desky Gigabyte jsou stabilnější než Asusy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    tak jo super diky....do 32tis. je jeste necelych 1000 rezerva tak tam hodim ten 640 s 32MB
    Naposledy upraveno uživatelem Niickll: 11-01-2009 v 19:44 Důvod: vysvětleno dřive než odeslan dotaz =)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    jo? no ale ja sem zase kajsi četl že ten asus ma nejlepe udělane to chlazenim, ale za ten cenovy rozdil by se dalo koupit na tu grafiku jeste lepsi že? ale na to měnění bych asi neměl koule
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    tak dalši změna kdyby sme to udělali takhle tak zase mame neco malo přes 2,5tis. navrch...co s nima?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ty grafárny mají IMHO stejný referenční chladič (až na ty samolepky). S těma penězma navíc bych vzal na procák tu Noctuu NH-U12P.
    EDIT: a co nějakou skříň? Tahle by se ti mohla líbit http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45089000000I48
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 11-01-2009 v 20:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér Avatar uživatele Niickll
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    123

    noctuy sou špica, ale to jejich barevne provedeni je otřesne..a vlezl by se vubec tenhle drobeček do toho case?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ale vešel! A do té z EDITU předchozího postu taky. On zas není tak veliký. Ale jestli to chceš barevně sladit, dej http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507N0CE0ANLZR a na něj http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507N0BU0CKEI1.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední