Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Internet jede ci nejede?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Zdarec. Mam takovej problem: Kdyz spustim PC tak me jede i nejede internet. Jede me v tom ze kdyz zkusim PING tak jede v pohode s jakymkoliv serverem, ale kdyz spustim prohlizec tak se me neotevre stranka, ale take nehodi chybu ze bych nebyl pripojenej jak v Opere tak v Explorelu a take me nejde stahovat pres torrent a nespusti se me ani ICQ. Az tak po 20 minutach se to z niceho nic rozjede. Nekdy to jede hned po zapnuti ale nekdy ne. MAm windows XP SP2. Antivirove programy Kaspersky, Kerio, Spyware Teminator. Nevite co s tim dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Jaký typ připojení máš?
    Kdy Ti to začlo dělat? Hned od začátku nebo až v průběhu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Pripojeni pres WIFI. A dela me to od te toby co jsem to zformatoval a postahoval jsem aktualizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,014

    Mám internet taky přes WiFi a taky jsem s tím míval problémy.
    V protokolu sítě internet (TCP/IP) máš asi nastavené: Získat adresu IP ze serveru DHCP automaticky. že?
    Znáš funkci "Opravit" ?

    Máš WiFi anténu přesně natočenou?
    Jakou máš anténu?
    Jak je to daleko od vysílače?
    Nejsou mezi anténou a vysílačem nějaké překážky?
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 24-11-2006 v 23:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Ne nemam ma to nastaveny vse rucne. A opravit uz jsem zkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    114

    Stalo se mi to také a mám radu jak na to, jestli je to teda stejný problém. Vlez do: Vlastnosti systému/Hardware/Správce zařízení/Síťové adaptéry/ dej vlastnosti na tvoji síťovku, pak záložka Upřesnit a zde je nabídka "Flow Control" a její hodnotu nastav na Enabled. Vše potvrď a pozavírej a mělo by to být OK. Teda mě to pomohlo, páč sem měl stejne příznaky. Zkus a dyžtak napiš a bude se řešit dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Táto položka by mala byť na Enabled defaultne.
    Odpovídat lze po přihlášení