Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Dve PC v jednom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Ahoj
    Potreboval bych poradit. Chtel bych z jednoho PC udelat dve. Mam na mysli 2 monitory 2 klavesnice a 2 mysi. Mam nainstalovanej Vbox a primarni system jsou Visty 32bit bussines a host jsou XP Pro SP1....zkousel jsem vsechno mozny ale bez uspechu...prosim o radu je vubec mozne zprovoznit periferie nezavisle na sobe- monitor nepocitam ten ja v poho...ale key a mouse...chtel bych na obou nezavisle hrat hry ...

    Sestava: xw4600 2x2GB RAM 800 MHz E6550 HD3850 Vista Bussines 32 bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Myslim ze nerealizovatelne. Uz se to tu nekde resilo a myslim ze vysledek byl "0". A to na tom ani nechteli hrat hry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Aha...tak dik...aspon uz se nebudu marne snazit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Preco, skus napriklad toto http://www2.userful.com/products/downloads/free-2-user.

    Taktiez existuje nejaka karta do PCI, ktora ti z jedneho PC urobi dva nezavisle pocitace. Ale to uz bolo davno, neviem, ci to este niekto vyraba.

    Edit: mozno este toto http://www.ncomputing.com/Portals/0/...111008_WEB.pdf,
    alebo toto http://www.tomshardware.co.uk/forum/...puter-tutorial ti asi pride ako najlepsie riesenie.
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 11-01-2009 v 15:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    a hlavne si myslim, ze je to dneska uplne zbytecne, takove veci dnes resi LAN nebo SERVER, nikdo z výrobců si asi tímto "požadavkem" neláme hlavu, protože by byli sami proti sobě. Hardwarově by to TŘEBA vyresit slo, kdyby byl clovek sikovny pomoci USBček ale softwear by to asi nerozchodil. Muzu se te zeptat, na co takovy 2in1 PC potřebuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od xstreetfighter Zobrazit příspěvek
    a hlavne si myslim, ze je to dneska uplne zbytecne, takove veci dnes resi LAN nebo SERVER, nikdo z výrobců si asi tímto "požadavkem" neláme hlavu, protože by byli sami proti sobě. Hardwarově by to TŘEBA vyresit slo, kdyby byl clovek sikovny pomoci USBček ale softwear by to asi nerozchodil. Muzu se te zeptat, na co takovy 2in1 PC potřebuješ?
    Ale da sa to, checkni moj post.
    Naco je to dobre? Napriklad dvaja uzivatelia mozu sucasne pouzivat jeden pocitac s nevyuzitym vykonom. Su riesenia aj pre 10 a viac uzivatelov na jednom PC, co je vhodne napriklad pre ucebne na skolach.

    Aj tu su dalsie mozne riesenia: http://www.thinsoftinc.com/support_betwin.aspx#faq
    Naposledy upraveno uživatelem EditorPO: 11-01-2009 v 15:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Prectete si na co to chce pouzivat, "na hry". Jak s tim nemam zkusenosti, tak si stejne myslim, ze "na hry" to asi nepujde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Ted jsem se vratil o benche....a koukam na tu haldu prispevku....podarilo se mi to rozjet pres vyse zmineny Virtual box klavesnice i mysi jedou oddelene a nezavisle na sobe...Chtel jsem to zkusit z toho duvodu ze mam spolubydliciho co nema PC ale monitor jo a klaveska a mys se daj sehnat a mohli bychom takto hrat starcraft bo aoe2 coz by mi bohate stacilo...jakt u jiz nekdo psal s tim vykonem...mam sestavu MB: Asus P5Q i45, 4x1GB Ram 1066 MHz HDD 500 Gb a HD4870 512MB takze na starcraft mam vykonu az az i kdyz budu mit na obou systemech Visty....ted resim problem jak propojit zakladni system a host jakoby do site....Vsem dekuji za pomoc a rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Jeste podotykam za 1 klavesnice a mys jsou USBckovy a 2. klavesnice a mys jsou do PS2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    46

    Tak uz jsem prisel i na tu sit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Pokud si dobře pamatuju, tak jistou dobu něco podobného tlačil Autocont do škol. Podrobné info jsem však nikde nedopátral.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,193

    Něco podobného se již řešilo zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 2 PC v jednom?
    Od jeninicicek v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2012, 20:59
  2. 2 zvukovky v jednom PC
    Od Kozouš v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2011, 02:13
  3. 2 zvukovky v jednom PC
    Od dracihnev v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 15:34
  4. Dva internety na jednom pc
    Od razzo v sekci Internet
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2010, 01:21
  5. 2PC na jednom HW - virtualizace
    Od xvip v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-10-2009, 14:17