Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

kde koupit?

xstreetfighter (453)|11.1.2009 18:42
čau všichni,

skládám si case a potřebuju lemovací gumy a distanční gumové kroužky. Bohužel to za boha nikde nemůžu sehnat. Většinou se na foru řeší plechy a jiný věci, ale tohle fakt nevím, kde sehnat. Proto Vás prosím o radu, jestli ze zkušeností nevíte, kde to sehnat. Děkuju předem
Jiziii (796)|11.1.2009 18:55
Skus se mrknout v OBI Hornbach atd ty lemovací sou většinou bužírky
a ty dystanční kroužka sem dělal z pneumatiky od traktoru :-D takovejma razidlama nenapadá jak se jim říká
xstreetfighter (453)|11.1.2009 18:59
no na tuning počítačů je větsinou mrtě věcí, ale tohle je fakt nesehnatelný...v hornbachu sem mel minule problem sehnat blbý šroubky a matky...
matyyy (2527)|11.1.2009 19:06
zkus auto/motodíly (spíš takový, co se zabejvaj dílama na starý auta/motorky)
ta lemovací guma byla na fichtlovy(Jawa 2x) akorát byla kulatá prům. 5mm
distanční kroužek by moh být - průchodka případně si něco nařezat z nějaký hadice (účel splní stejnej)

BTW šrouby se kupujou v železářství, případně v obchodě se spojovacím materiálem (dost často za šměšný ceny oproti kutil-marketům)
xstreetfighter (453)|11.1.2009 19:25
jj já vím, sem kutil, ale kupoval sem tam ještě jiný věci tak sem to chtěl sfouknout dohromady. Normálně kupuju spojovací materiál ve FABORY. Jde mi hlavně o ty lemovací gumy, nevěděl sem, že je to takovej problém sehnat.
huxik (1)|3.2.2009 19:23
Čus já bydlím kousek od Zubří, kde je obrovská gumárna :D. Sám už jsem to tam kupoval a jestli chceš tak bych ti to mohl koupit a poslat... Je to celkem za směšné ceny.