Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Colin mcrae dirt - zamrznuti

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    Zdravim,pri nacitani zavodu mi hra zamrzne tak,ze se stale nacita ale zvuk jde normalne.Zvuk dokonce je slyslet ten,ktery je pred startem zavodu a tak to stoji zamrzle.Tedy nacitaci obrazovka se statama vesele ukazuje rekordy,zvuk je sice ze startu,ale seklej a obraz nikde.Zvlastni je, ze reinstalace to neresi, patche mam 1.2 tedy doufam nejnovejsi a hra toto udela v pokrocilejsi fazi hry,coz je divne.Nikdy na zacataku az po delsi dobe co ve hre pokrocim.PC mam plne dostacujici a u jinych her nemam podobny broblem,netusim vubec cim to muze byt,
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Keyz Zobrazit příspěvek
    Zdravim,pri nacitani zavodu mi hra zamrzne tak,ze se stale nacita ale zvuk jde normalne.Zvuk dokonce je slyslet ten,ktery je pred startem zavodu a tak to stoji zamrzle.Tedy nacitaci obrazovka se statama vesele ukazuje rekordy,zvuk je sice ze startu,ale seklej a obraz nikde.Zvlastni je, ze reinstalace to neresi, patche mam 1.2 tedy doufam nejnovejsi a hra toto udela v pokrocilejsi fazi hry,coz je divne.Nikdy na zacataku az po delsi dobe co ve hre pokrocim.PC mam plne dostacujici a u jinych her nemam podobny broblem,netusim vubec cim to muze byt,
    Verzi Patch máš nejnovější tedy.1.2 to je správně.Tato hra je divná jelikož u mě zase vše funguje do doby kdy mi tak po kole nebo ani nedojedu spadne a zamrzne obraz a zvuk a musim restartovat a takhle do kola.Hru mam origo.U žádných jiných her taky nemam problém.Jediný co ti můžu poradit tak zkus nahrát nejnovější ovladače pro grafiku a zkus ještě Directx.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Keyz mas origo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    73

    No ovladace mam nejnovejsi mam GTX260 a tento problem mam u cracknute i kdyz pouzivam origos.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    a co taktování na GPu nebo CPu popř. nějaký nekompatibilní soft co se pouští při startu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    caute, mam problem se spustenim Dirtu, po instalaci kdyz ji chci rozjet, tak to overuje cd a pak mi to hodi hlasku:

    "Chyba aplikace

    Byl odhalen pokus o použití emulačního softwaru. Vložte prosím původní disk, vypněte emulační software a pokus opakujte."

    Hru mam originalku, co mam delat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    A nemas nahodou naistalovany daemon tools a nebo podobny software? Asi bude detekovan i kdyz mas orig.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od Kajaa Zobrazit příspěvek
    caute, mam problem se spustenim Dirtu, po instalaci kdyz ji chci rozjet, tak to overuje cd a pak mi to hodi hlasku:

    "Chyba aplikace

    Byl odhalen pokus o použití emulačního softwaru. Vložte prosím původní disk, vypněte emulační software a pokus opakujte."

    Hru mam originalku, co mam delat?
    Vypni virtualne mechaniky, pripadne odinstaluj programy emulujuce CD/DVD (Alcohol, Daemon...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    63

    tak uz je to vyresene, chtelo to par restartu daemona ani alkohola jeste nainstalovaneho nemam, ani zadny takovy podobny program, tak nevim co to blblo. Je to nove poskladane pc..

    btw dobra hra mam rad offroady
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Software: Hra Dirt 2
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-02-2012, 05:01
  2. CMR: Dirt WR
    Od husky14 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 11:38
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 20:58
  4. colin mcrae dirt
    Od kopyco v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 22:09
  5. Colin McRae: Dirt - problém
    Od wanabe v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 13:21