Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Kúpa nového disku a rady od vás

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    Chcel by som si kupit toto : http://www.toshibapc.sk/?Mode=Sti&StiId=77810 do mojho DELL XPS M1330.

    Mate s tymto diskom niekto nejake skusenosti? alebo mate nejaky lepsi na doporucenie? V uvahu beriem kapacity len 320GB a vyssie
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    takze som si zakupil : Seagate Momentus 320GB 7200rpm, 16MB cache a maximalna nespokojnost. disk cvaka "aj ked system nic nerobi", pritom som povypinal uplne vsetko.

    Teraz zvazujem nad kupou tychto 2 diskov, ma ich niekto? a ak ano, tak napiste mi vase pocity z nich, cvakanie, spolahlivost, a hlavne ci su tiche

    1.disk WD : Scorpio WD3200BEKT
    http://www.wdc.com/en/products/produ...82&language=en
    http://www.pc-komponenty.sk/?Mode=Sti&StiId=92545

    2.disk Hitachi : GST Travelstar 7K320
    http://www.hitachigst.com/portal/sit...d3814eac4f0a0/
    http://www.toshibapc.sk/?Mode=Sti&StiId=64997

    poradte prosim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Testy 2.5" disku jsou treba na Tom's Hardware, staci hledat...
    Ve standartni vybave dava Dell 5.400rpm disky, mozna je to kvuli teplotam, mozna kvuli spotrebe, nicmene Hitachi dela celkem kultivovany disky takze bych ti doporucil prave Hitachi (jedno cerveny XPSko 1330 tu mam a disk pomalu neslysim)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    no to ano,to mas pravdu,lenze mne 250GB bolo malo na tom WD co dodava DELL do XPSiek. Takze som sa obhliadal po 320GB a kedze som isiel kupovat novy,tak som chcel aby mal vacsiu cache,kedze pracujem vela s datami (programovanie) a vacsie cache maju len 7200 otackove disky, preto chcem 7200, kedze SSD su cenovo este nedostupne v porovnani s kapacitou.

    a v tom XPSku co mas,tam je hitachi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Drobcek9056 Zobrazit příspěvek
    a v tom XPSku co mas,tam je hitachi?
    Jj Hitachi 320gb 5k320 5400rpm, ale spi bych si na data(baze apod.) poridil desktop s quadcore
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    115

    ano to nieje zly napad,lenze mi treba pendlovat s datami,takze dektop je dobre riesenie ale nemobilne pre mna
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zamrzání a záseky nového notebooku - nevím si rady - prosím o pomoc
    Od apollo444 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-01-2012, 18:20
  2. Výběr nového disku
    Od 4FEAR v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-10-2011, 14:12
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-10-2011, 14:22
  4. CRC chyby po přidání nového disku
    Od MWilliam v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2011, 01:09
  5. Dell D600, koupě nového disku
    Od Petr S. v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-06-2008, 18:43