Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cablestar 2HD

Komisar_oldd (16)|13.1.2009 16:38
Zdravím pánové, není tu někdo kdo používá DVB-C kartu Cablestar 2HD s Media portalem?
Kartu mám nainstalovanou a v DVBvieveru vše funguje ok, ale potřeboval bych jí dostat do MP. MP mi kartu nejdřív vúbec nenašel po úpravě souboru -CaptureCardDefinitions- mi kartu detekuje, ale napíše -Unable to create graph for this device-. Vúbec nevím co to znamená, a hlavně jak to vyřešit. Budu rád za každou radu upravený soubor CaptureCardDefinitions- jsem přiložil do přílohy. Předem díky za každou radu už opravdu nevím co stím.
EditorPO (2819)|13.1.2009 17:16
Si to robil podla tohoto navodu? http://www.team-mediaportal.com/manual/Add_TVCard_to_natively_supported_list
V kazdom pripade si prejdi web http://www.team-mediaportal.com/

Aky mas OS?
Minimalne poziadavky na OS pre tuto kartu su:[INDENT]
  • Windows XP (Service Pack 3)
  • Windows XP (Service Pack 2 vorausgesetzt)
  • Windows XP Professional x64 (Service Pack 2 empfohlen)
  • Windows Vista (Service Pack 1)
  • Windows Vista x86 / x64
[/INDENT]Podla vsetkeho by ti mali fungovat tieto programy
[INDENT]
  • DVBViewer-TE
  • AltDVB
  • DVBDream
  • DVBPortal
  • DVBViewer Pro
  • HawkDVB
  • KeyDVB
  • Mediaportal
  • My Theatre
  • NassrDVB
  • ProgDVB
  • RitzDVB max. Driverversion 4.3 ...
  • TSReader
  • TVcentral
  • Vrecord
  • WatchTVPro Ex
  • WinampTV
  • WinSTB
[/INDENT]
Komisar_oldd (16)|13.1.2009 18:08
Děkuju, skusím to podle toho návodu a pak dám vědět zatím díky.
Mám Windows XP (Service Pack 3).
Komisar_oldd (16)|14.1.2009 15:23
Zdravíčko, tak jsem kouknul na ten návod a jsem tak na půl casty. Návod je ok akorá když, spustí program Graphedit podle návodu. Chybí mi tam některé položky BDA reciever a podobně. Koukal jsem že bych měl nainstalovat nějaké BDA drivery (filtry) ty by to možná vyřešily, ale nevím jakou verzi? A nemůžu je nikde najít? skusím ještě hledat, když by jste měl někdo tip budu rád díky.
EditorPO (2819)|14.1.2009 15:53
[quote=komisar1;206624]Zdravíčko, tak jsem kouknul na ten návod a jsem tak na půl casty. Návod je ok akorá když, spustí program Graphedit podle návodu. Chybí mi tam některé položky BDA reciever a podobně. Koukal jsem že bych měl nainstalovat nějaké BDA drivery (filtry) ty by to možná vyřešily, ale nevím jakou verzi? A nemůžu je nikde najít? skusím ještě hledat, když by jste měl někdo tip budu rád díky.[/quote]
Urcite vsetko najdes na tom portali.