Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Kapacita HDD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Dobry vecer. Dneska jsem si koupil novy PC bez operacniho systemu. Kdyz jsem ho chtel nainstalovat na HDD o velikosti 500GB tak mi instalacka nacetla jenom 131GB. Mam win xp porfi. Dekuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    Musíš mít Service pack 2 nebo 3
    XP sou tak starý že v době když vyšly taky víc jak 120GB disky neznaly
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    44

    Dekuju za radu. Ted jsem tam dal XP ser.2 tak to nacetlo. Moc dik.
    Naposledy upraveno uživatelem sobtik: 14-01-2009 v 19:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jen doplnim, ze by mel stacit SP1 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    jen doplnim, ze by mel stacit SP1 .
    Jasne, mas pravdu Ice. Staci SP1.

    Uz vcera som som sa podivil nad niektorymi tvrdeniami o nutnosti minimalne SP2. Niektori ludia tu zacinaju tvorit nove teorie. Pritom si staci precitat stranky MS. Keby si dotycny kupil k novemu PC aj legalny OS, tak by problem nemal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    no, treba ma starsi legalni instalacku krabicove verze XPckek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Jasne, mas pravdu Ice. Staci SP1.

    Uz vcera som som sa podivil nad niektorymi tvrdeniami o nutnosti minimalne SP2. Niektori ludia tu zacinaju tvorit nove teorie. Pritom si staci precitat stranky MS. Keby si dotycny kupil k novemu PC aj legalny OS, tak by problem nemal.
    Ono se dá stáhnout i nelegální XP SP2 či SP3 - proč by dnes člověk sosal neaktuální OS ..... ale to patří jinam a ne sem .... zřejmě to právě bude legal
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Kapacita RAM modulu..pls help !!
    Od curtissek v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2011, 18:10
  2. DDR2: větší kapacita x menší kapacita s dual channel?
    Od hw3_on v sekci Operační paměti
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-09-2010, 21:00
  3. DDR3: DDR III rozdielna kapacita
    Od mabuze v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 15:23
  4. Problém s HDD u Notebooku ( kapacita HDD )
    Od imported_tomros v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 15-12-2009, 23:08
  5. Windows Vista: Kapacita
    Od Juki v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-04-2009, 22:05