Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Pripojeni pres USB nejede

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    Mam problem - XP (sp2) hodi hlasku "USB zarizeni nebylo rozpoznano" pokazde kdyz pripojim jakekoliv zarizeni do kterekoliv usb diry. Do nedavna to fungovalo, az v posledni dobe se to zacalo rapidne zhorsovat a ted uz hodi error i zapnuti tiskarny... Vubec netusim cim by to mohlo byt, tak prosim o radu. predem diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zkus ve spravci zarizeni vsechny ty usb odebrat a restartuj ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Tommula
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    233

    ovladace? Preinstalovat pokud mas CD od desky USB driver. Nebo nepodarilo se ti tam neco zalomit a tim zkratovat ty USB? Nemas to nejak extra pretaktovane?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    124

    Tohle už jsem u jedne desky videl, ze začátku to dělaly akorat USB zařízení co odebíraly větší množství proudu, pak se to zhoršovalo, až to skončilo výměnou desky.

    Nemáš na desce nafouklé nějaké kondenzátory?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jj, dela to deska - imho kondiky, potazmo zdroj (jestli je to nejaky redstar, eurocase,kme)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    dik az rady..
    zkusil jsem ve spravci zarizeni vse smazat a restartovat... nejdriv to fungovalo, asi po deseti minutach opet vse spatne - myslim, ze to ma souvislost s teplotou - celkove se dost hreje....
    pocitac neni taktovany, ulomeneho nic neni (nikdo se v tom nehrabe), nafoukle kondenzatory nejsou...
    má to tutově na svědomí deska...
    ten stroj uz toho ma dost za sebou, byl koupeny pred 4 lety, tehdy jako super stroj... navic posledni dva roky beha 16 hodin denne, takze uz ma narok na odchod.. no asi to nebudu nijak znasilnovat a inovuju... nicmene diky za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ADSL wifi / připojení k síti uskutečněno, ale internet nejede
    Od Gerell v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-07-2011, 23:31
  2. Připojení Mobilního telefonu na NET přes rj-45
    Od astec v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-06-2011, 22:00
  3. připojení přes wi-fi
    Od bedane v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 16:43
  4. LCD: pripojeni LCD TV pres DVI - horsi obraz
    Od hippouss v sekci Monitory
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2008, 10:35
  5. pripojeni pc k TV pres HDMI
    Od Peter123 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 09:33