Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Nebude brzdit muj procesor GF8800GTS?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Zdravim.
    Uvazuju o koupi GF8800GTS a chci se zeptat, jetsli tudle karticu nebude brzdit A64 3700+ na 2930Mhz?
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 20:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No nějaká limitace tam asi bude, ale myslím si, že ne tak strašná!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    eraser

    Osobne si myslím, že v dnešnej dobe je tým hlavným hnacím motorom v hrách jednoznačne grafická karta. Samozrejme, určité optimum v spolupráci s CPU hrá tiež významnú rolu, no nie je to také strašné.

    Inak, ďalší vhodný článok pre Svět HW... benchmark jednotlivých CPU v spolupráci s GF8800.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Podle všech testů není procesor, který by 8800GTX nebrzdil. Takže si prostě nevyberete. No, ale teď koukám, že se jedná o GTS. Tam už to snad tak hrozné není...navíc...není to jedno? ;-) Kdyby se jednalo o semprona, tak neřeknu...ale tento procesor je i v dnešní době poměrně dost výkonný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Citace Původně odesláno od eraser
    Osobne si myslím, že v dnešnej dobe je tým hlavným hnacím motorom v hrách jednoznačne grafická karta. Samozrejme, určité optimum v spolupráci s CPU hrá tiež významnú rolu, no nie je to také strašné.

    Inak, ďalší vhodný článok pre Svět HW... benchmark jednotlivých CPU v spolupráci s GF8800.
    To by bylo super!!
    Nejlepe kdyby tam byl treba C2D E6400default + OC, pak treba x2 3800/4200+ +OC, a potom naky opteron144 default + 2800-2900Mhz OC.
    To by byl vynikajci test a urcite by to nezajimalo jen me.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    eraser

    Ak sme sa dostali k brzdám, v tom prípade môžeme uvažovať i o disku, veľkosti RAM apod.

    Inak, ako som hovoril, chce to jednoznačne benchmark a potom by sme sa možno čudovali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Citace Původně odesláno od HEAD
    To by bylo super!!
    Nejlepe kdyby tam byl treba C2D E6400default + OC, pak treba x2 3800/4200+ +OC, a potom naky opteron144 default + 2800-2900Mhz OC.
    To by byl vynikajci test a urcite by to nezajimalo jen me.
    Ja by som do testu zaradil i slabšie CPUčká, teda pokiaľ by to dovolila architektúra dosky, proste od úplného minima ku extrému v podobe najdrahších procesorov a OC.

    Mimochodom, v tomto príspevku navrhujem daný test redakcii, takže pokiaľ sa k môjmu nápadu prikláňate a súhlasíte, môžete ma podporiť, prípadne pridať ďalšie podnávrhy a postrehy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od eraser
    Ja by som do testu zaradil i slabšie CPUčká, teda pokiaľ by to dovolila architektúra dosky, proste od úplného minima ku extrému v podobe najdrahších procesorov a OC.

    Mimochodom, v tomto príspevku navrhujem daný test redakcii, takže pokiaľ sa k môjmu nápadu prikláňate a súhlasíte, môžete ma podporiť, prípadne pridať ďalšie podnávrhy a postrehy.
    soupnul bych do toho testu i nejakou P4 aby byla predstava
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    eraser

    Aj táto myšlienka tu už padla, ale redakcia sa nejako nevyjadruje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od eraser
    Aj táto myšlienka tu už padla, ale redakcia sa nejako nevyjadruje...
    Coz je velka skoda, protoze takovato recenze (i kdyz asi narocnejsi na zpracovani) by byla naprosto bezkonkurencni na celym webu (a asi nejenom ceskym).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    eraser

    No a vďaka obrázkom, resp. grafom by bola i medzinárodne zrozumiteľná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele instinct_bob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    98

    Nemám zkušenost z GTS, ale můj procík i po přetaktování je stále silně zaostávající složkou hardware. Co jsem ale zjistil je brutální konzumace W. Mám (ještě do výplaty) 510W zdroj od Chill-u a obě 6-ti pinov= PCI Express zásuvečky z jednoho káblu. Sekají se mi hry ... předpokládám, že právě zrojem. Dám vědět jak to dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    238

    Mam GF8800GTS a je to v pohode.V3d marku 05 mam na default takty 14068bodu.Po oc na 650/2200 15000bodu.V 06 7830bodu.
    Takze v 3d markach to limituje cpu.
    Nastesti ve hrach je situace uplne jina.Ve fear stoupa vykon az do 650/2200.Coz je pri tedlech taktech vykonejsi jak GTX.
    Jinak ta karta je neuveritelne vykona.Muzu hrat vsechny hry s 16xAA a 16AF naprosto plynule.Ve fear combat mam treba v 1024x768 na max. + 16xAA a 16AF porad nad 100FPS.Proste parada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    Ved A64 3700+ bolo podla mna uzastne cpu, ma jadro san diego a sekunduje mu 1Mb L2 cache co je po pretaktovani athlon FX, a ked sa ti podaril taky takt,tak mas vystarane, len je otazka naco tu graficku vyuzijes, zober si Feara, halfa a ine,tam zalezi od grafickej, nie az tak od cpu, vysledky su vyrovnane ako na strane intelu, tak amd,ano brzdi ju, ale spozorujes to realne? Pokial niesi naruzivy tester 3Dmarku, tak neries, niet hry, ktora by vyuzila potencial tej grafickej a ked take hry pridu, tak pojde do srotu
    Naposledy upraveno uživatelem Eagle60: 05-02-2007 v 21:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od Eagle60
    Ved A64 3700+ bolo podla mna uzastne cpu...
    zlata slova, vzdyt je jedno jestli jedes hru na 100 nebo 120 FPS (berte jako priklad) okem to poradne nespozorujete a i kdyby, tak tech 100 je porad uzasne hratelnych ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Bude procesor brzdit grafickou kartu?
    Od jacoob v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-09-2014, 14:21
  2. Může HDD brzdit hru?
    Od dracihnev v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-03-2011, 10:28
  3. Grafické karty: Bude procesor brzdit GK?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-03-2011, 16:46
  4. GeForce: Nebude problem s PCI express x16 1.1?
    Od Itachi v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 16:33