dotaz na kompatibilitu AGP
Nazdar všici, pořád si nejsem nějak jistej, jak se to má s tím agp. Vím že GK s AGP2X se nedá nacpat do slotu agp8x (kvůli zámkům) a naopak. Ale co si mám myslet o tomhle:
GF4Ti 4200 64MB AGP8x !!! ale zámky má na všechny typy AGP.
Můžu to narvat do agp2x aniž by jí to ublížilo? Kámoš už takhle jednu GK odpravil,... :(
Můžu to narvat do agp2x aniž by jí to ublížilo? Kámoš už takhle jednu GK odpravil,... :(
[quote=Konnor]Nazdar všici, pořád si nejsem nějak jistej, jak se to má s tím agp. Vím že GK s AGP2X se nedá nacpat do slotu agp8x (kvůli zámkům) a naopak. Ale co si mám myslet o tomhle:
Můžu to narvat do agp2x aniž by jí to ublížilo? Kámoš už takhle jednu GK odpravil,... :([/quote]
Tahle grafika není AGP 8x ale AGP 4x - právě podle zámků;)
Tím pádem nemusíš mít obavy a klidně grafiku použij pro desku s AGP 2x slotem.
Můžu to narvat do agp2x aniž by jí to ublížilo? Kámoš už takhle jednu GK odpravil,... :([/quote]
Tahle grafika není AGP 8x ale AGP 4x - právě podle zámků;)
Tím pádem nemusíš mít obavy a klidně grafiku použij pro desku s AGP 2x slotem.
to je právě to. podle papírů je to agp8x a kámoš ji aji na týhle rychlosti provozoval,... to mě dost mate, ty zámky odpovídaj na 4x :/
[QUOTE=Konnor]ok zrovna to jdu prubnout, ale jestli to zhoří, tak si mě nepřejte!!! ;)[/QUOTE]
urcite neshori. pohledam jednu tabulku kde bylo vypsany ktere graf. chip podoruje kterou verzi... ale jestli ti to zamek povoli, tak ju tam narvi a neboj se:)
EDIT: tak zu sem ju nasel. zhruba uprostred je odpoved na vsechny otazky tykajici se kompatibility AGP. pochopit se ta tabulka snad da i bez znalosti rustiny
http://www.ixbt.com/video2/agp-standard.shtml
urcite neshori. pohledam jednu tabulku kde bylo vypsany ktere graf. chip podoruje kterou verzi... ale jestli ti to zamek povoli, tak ju tam narvi a neboj se:)
EDIT: tak zu sem ju nasel. zhruba uprostred je odpoved na vsechny otazky tykajici se kompatibility AGP. pochopit se ta tabulka snad da i bez znalosti rustiny
http://www.ixbt.com/video2/agp-standard.shtml