Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problém s ovladači NVIDIA!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    48

    Kamos ma problem s nainstalovanim Ovladacu Geforce 181.20 ma notebook a pise mu to todle NVIDIA instalační program nemůže najít žádné ovladače, které jsou kompatibilní s sebou současný hardware. Instalace bude nyní ukončena Samozdrejmne nevi co s tim.

    "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with you current hardware. setup will now exit"

    Nevite v čem je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Problem je v tom, ze nvidia ani ati neposkytuji podporu pro mobilni chipy. Ovladace si musis stahnout ze stranky vyrobce NB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    48

    To znamená že mu nepujdou ani ty ovladače pro GTA 4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od juzmik Zobrazit příspěvek
    To znamená že mu nepujdou ani ty ovladače pro GTA 4?
    Hrat GTA4 na NB je celkem utopie, takze bejt tebou, netrapil bych se tim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    kdysy byly mobilní ovladače na laptopvideo2go
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    48

    No ale kamos mi rikal ze minule jsi s tim nako hral ze mu sli nainstalovat ale musel nakej soubour s priponou .inf (nevi presne) prendat ze starsich ovladacu do tech novejch ovladacu(ne presne do tedlech) a pak mu to slo 2 dny normalne ale pak se to z duvodu neznameho nako pos****

    Tak ten soubor je: nv_disp.inf
    Naposledy upraveno uživatelem juzmik: 17-01-2009 v 12:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    133

    Jaky je to NTB, resp. jakou ma grafiku?
    Ovladace pro mobilni cipy od Nvidie jsou ke stazeni napr. zde:
    http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od didaktik Zobrazit příspěvek
    Jaky je to NTB, resp. jakou ma grafiku?
    Ovladace pro mobilni cipy od Nvidie jsou ke stazeni napr. zde:
    http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
    Ma grafiku GEforce 9600m GT 512 mb a tu grafiku na ntb uz ma ale moc to nepomohlo pred chvili mi psal ze skusil prendat ze starsich ovladacu soubour nv_disp.inf nainstaloval a tedka se mu GTA uz moc neseka na medium to jede skoro plynule obcas zaseknuti.Ale je to docela divny ale je rad ze mu to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    bst bst je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    38

    mám stejný problém, rozhodl jsem se pro přechod na win7(konkrétně win7 ultimate build 7600) a stáhnul ovladače z geforce.com,190.56_win7_32bit....po spuštění instalace mi to vyhodí tu samou chybu co kolegovi nademnou...moje grafika je Geforce 8400M G, nyní mi win7 čte grafickou kartu jako standartní grafický adaptér VGA grafiky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    To bude tim ze stahujes verzi pro klasicke desktop karty

    http://www.nvidia.com/object/geforce...6.03_whql.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    bst bst je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    38

    i po stažení uvedených ovladačů, hlásí instalace tu samou chybu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Ovladace mobilnych kariet nestahuj z Nvidia stranky, ale zo stranky vyrobcu NTB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    bst bst je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    38

    na stránkách výrobce(MSI) je pouze verze xp32bit nebo vista32bit(viz...http://global.msi.eu/index.php?func=...5&prod_no=1200) ovladače na visty jsem zkoušel a vypsalo to, že tento ovladač není určený pro win7...

    ještě jsem chtěl doplnit, před nedávnem cca.2 měsíce jsem poprvé instaloval win7rc1 a ovladače(úplně první co pro win7 vyšli) fungovali bez problému...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    32bit alebo 64bit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    bst bst je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    38

    ted nevim konkrétně co myslíš, win 7 ultimate co mám ted jsou 32bity,ty RC1 co jsem měl předtím byli tuším 64bity a ovladače, který jsem stahoval jak pro win7 tak pro visty byli taky 32bitový
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s ovladači
    Od vojtah22 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-12-2009, 01:18
  2. Grafické karty: Problém s ovladači Nvidia
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-11-2009, 12:59
  3. GeForce: [NVIDIA Geforce 9500M GS] problém s ovladači
    Od eXerTz v sekci Grafické karty
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 08-07-2009, 19:40
  4. Problem s ovladači
    Od juzmik v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2009, 12:27
  5. Problém s ovladači
    Od Glee v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 20:58