Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #151
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Malování je malování a ne prohlížeč obrázků a fotek, ve kterým rychle něco ořízneš, upravíš, nebo odstraníš červený oči. Jsem na ně nasranej. Windows Fotogalerie ve Vistách je fakt velice dobrá a pohotová.
    (Jasný, že na úpravy většího kalibru použiju Gimp, nebo PS.)
    Na redukci a úpravy používám Zoner a zbytek pokryje malování. On ten prohlížeč je opravdu prohlížeč.
    Udělat zase prohlížeč s úpravou fotek, nevím jestli by nedopadli jako s IE či WMP

  2. #152
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Na redukci a úpravy používám Zoner a zbytek pokryje malování. On ten prohlížeč je opravdu prohlížeč.
    Udělat zase prohlížeč s úpravou fotek, nevím jestli by nedopadli jako s IE či WMP
    Ale blbost. Windows Fotogalerie ve Vistách je důkaz toho, že jednoduché úpravy se dají dělat "za pochodu" a není k tomu potřeba je otevírat v dalších alternativních programech.
    Vždyť tam by měl přeci vývoj OS směřovat. Ne? Proč musím mít pro každou blbost nainstalovaný soft třetích stran?
    Chci upravit obrázky? TAk si tam vraž Zoner, nebo PSko.
    Chceš se dívat na filmy? WMP ti v tom moc nepomůže. Hledej něco lepšího šmudlo.
    Chceš přijímat poštu? Tak zkus trapnej Outlook, nebo si zase něco stáhni.

    Jsem vytočenej.......



  3. #153

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ale blbost.... Jsem vytočenej.......
    No já bych spíš usoudil, že nedokážeš rozlišit co patří do OS a co do uživatelských aplikací. Já bych takovým jako tobě dodával stroj pouze s programovatelným BIOSem a GUI si vytvoř sám... BTW vždyť ti právníci něco stojí, aby to nebylo OT.

  4. #154
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,269

    Tak to vidíš ale s IE, jak to je. To co jsi popsal je ideál. Výrobci 3. stran pak MS napadnou ze snahy ovlivnit trh ...
    Ostatně mě to ani nevadí, nikdy jsem to nepoužil
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 23-05-2009 v 23:57

  5. #155
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    ...
    Každému se holt líbí něco jiného. A OS zbytečně kyne, sežraných 18GB pouze systémem se mi zdá podezřelé. Nevadí mi ani tak velikost, jako to, že nevím co se v těch 18GB skrývá Mě se právě outlook express přímo ve windows zdá jako něco co vůbec nechci. Stejně tak používám pro přehrávání filmů pouze Media Player Classic, nebo MPUI. Pro 'obrázkování' zase pouze Paint.NET. Na web Operu atd.

    1) Instalace: Moc se mi nelíbí, že jsou v ní docela dlouhé (3-5 minut) časové prodlevy, kdy se na obrazovce nic neděje.
    2) Jinak instalace proběhla absolutně bez problémů. Vypálil jsem DVD s RC (build 7100). Přepnul bootování na CD-ROM a za třičtvrtě hodiny to bylo. Jediné nenalezené drivery jsou od TV tuneru.
    Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 23-05-2009 v 23:59

  6. #156
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Promiň, ale co ti na tom nešlo?
    Podle postu 60 v tomhle threadu je to otázka pěti minut.
    Mal som problem s bootovanim. Neslo to ani z DVD, ani z flashky pomocou unetbootin. Vzdy to skoncilo na boot error.

  7. #157
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    Mal som problem s bootovanim. Neslo to ani z DVD, ani z flashky pomocou unetbootin. Vzdy to skoncilo na boot error.
    Copak máš nějaký nestandartní hardware?



  8. #158

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    ...
    1) Instalace: Moc se mi nelíbí, že jsou v ní docela dlouhé (3-5 minut) časové prodlevy, kdy se na obrazovce nic neděje.
    2) Jinak instalace proběhla absolutně bez problémů. Vypálil jsem DVD s RC (build 7100). Přepnul bootování na CD-ROM a za třičtvrtě hodiny to bylo. Jediné nenalezené drivery jsou od TV tuneru.
    Ad 1) To tam chceš nějaké tanečnice na stole?
    Ad 2) Cože? Víš jak dllouho trvá NOVÁ instalace třeba Quarku z DVD (8.) necelých 7 minut plus napsat 18místné seriové číslo a vyžádat si jeho ověření z centrály v CH.

  9. #159
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Ad 1) To tam chceš nějaké tanečnice na stole?
    ...
    Hodily by se. Spíš se mi nelíbilo, že tam nebyla vůbec žádná indikace toho, že se instaluje, nebo něco děje. Slabší povahy by už mačkaly reset.

    PS: Istalovalo se to fakt dlouho. Zase jsem aspon stačil něco přečíst. (Fuj, nesnáším psaní háčků a čárek. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím)

  10. #160

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    ...Slabší povahy by už mačkaly reset.

    PS: Istalovalo se to fakt dlouho. Zase jsem aspon stačil něco přečíst. (Fuj, nesnáším psaní háčků a čárek. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím)
    Tak to jsem asi hodně slabá povaha, protože to po 5 minutách řeším cestou OFF ze sítě, Boot, DR-DOS a Format Disk...

  11. #161
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Copak máš nějaký nestandartní hardware?
    Ani ne, skor sa mi nedarilo poriadne napalit instalacku. Ine media mi bootuju v pohode, ale ta RC1 nie. Je to doska KT266 Pro2, nie je zas az tak stara. Maly servrik v domacnosti.
    Drhy pokus (ale zas s pouzitim instalacky Vista) presiel v pohode, len som musel vybrat satelitnu krtu SkyStar2 a instalovat bez nej. Vsetky ovladace sa nainstalovali, okrem audia, to som poriesil cez Windows Update.

  12. #162
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Tak už jsem taky narazil. TV tuner Hauppauge HVR 3000 (Sat + Digital + Analog) způsobí totální zatuhnutí systému při pokusu scanovat analogové kanály. Satelit i digitál jedou.



  13. #163

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Tak už jsem taky narazil. TV tuner Hauppauge HVR 3000 (Sat + Digital + Analog) způsobí totální zatuhnutí systému při pokusu scanovat analogové kanály. Satelit i digitál jedou.
    Ty máš ještě v éteru něco analogově? Já už jsem dávno výhradně na DVB-S a nemá smysl odcházet...

  14. #164
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Ty máš ještě v éteru něco analogově? Já už jsem dávno výhradně na DVB-S a nemá smysl odcházet...
    Olomouc. My jsme poslední, čili buď satelit nebo analog. A na satelitu zatím nemám české kanály. Ty tři dokumenty za týden klidně shlédnu na analogu.
    Abych nebyl OT: Na tenhle problém jsem na G narazil. Teď hledám řešení. Předpokládám, že problém bude v driveru pro analogovou část. Protože satelit jede, jak ve WinTV (Aplikace od hauppage) tak i v media centru, ale analog ypůsobí tuhnutí obou aplikací.
    Je nějaká metoda, jak zjistit proč driver vytuhne? Připomínám, zmrznou celé win 7, nejdou ani do BSOD, prostě to zůstane tuhé.
    Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 24-05-2009 v 20:17

  15. #165

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Olomouc. My jsme poslední, čili buď satelit nebo analog. A na satelitu zatím nemám české kanály. Ty tři dokumenty za týden klidně shlédnu na analogu.
    Njn, já zas' nebrat ty CZE - česky mám vlastně jediný, (N24) ale k čemu.

Strana 11 z 21 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46