Ale blbost. Windows Fotogalerie ve Vistách je důkaz toho, že jednoduché úpravy se dají dělat "za pochodu" a není k tomu potřeba je otevírat v dalších alternativních programech.
Vždyť tam by měl přeci vývoj OS směřovat. Ne? Proč musím mít pro každou blbost nainstalovaný soft třetích stran?
Chci upravit obrázky? TAk si tam vraž Zoner, nebo PSko.
Chceš se dívat na filmy? WMP ti v tom moc nepomůže. Hledej něco lepšího šmudlo.
Chceš přijímat poštu? Tak zkus trapnej Outlook, nebo si zase něco stáhni.
Jsem vytočenej.......![]()
Tak to vidíš ale s IE, jak to je. To co jsi popsal je ideál. Výrobci 3. stran pak MS napadnou ze snahy ovlivnit trh ...
Ostatně mě to ani nevadí, nikdy jsem to nepoužil![]()
Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 23-05-2009 v 23:57
Každému se holt líbí něco jiného. A OS zbytečně kyne, sežraných 18GB pouze systémem se mi zdá podezřelé. Nevadí mi ani tak velikost, jako to, že nevím co se v těch 18GB skrývá Mě se právě outlook express přímo ve windows zdá jako něco co vůbec nechci. Stejně tak používám pro přehrávání filmů pouze Media Player Classic, nebo MPUI. Pro 'obrázkování' zase pouze Paint.NET. Na web Operu atd.
1) Instalace: Moc se mi nelíbí, že jsou v ní docela dlouhé (3-5 minut) časové prodlevy, kdy se na obrazovce nic neděje.
2) Jinak instalace proběhla absolutně bez problémů. Vypálil jsem DVD s RC (build 7100). Přepnul bootování na CD-ROM a za třičtvrtě hodiny to bylo. Jediné nenalezené drivery jsou od TV tuneru.
Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 23-05-2009 v 23:59
Hodily by se. Spíš se mi nelíbilo, že tam nebyla vůbec žádná indikace toho, že se instaluje, nebo něco děje. Slabší povahy by už mačkaly reset.
PS: Istalovalo se to fakt dlouho. Zase jsem aspon stačil něco přečíst. (Fuj, nesnáším psaní háčků a čárek. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím)
Ani ne, skor sa mi nedarilo poriadne napalit instalacku. Ine media mi bootuju v pohode, ale ta RC1 nie. Je to doska KT266 Pro2, nie je zas az tak stara. Maly servrik v domacnosti.
Drhy pokus (ale zas s pouzitim instalacky Vista) presiel v pohode, len som musel vybrat satelitnu krtu SkyStar2 a instalovat bez nej. Vsetky ovladace sa nainstalovali, okrem audia, to som poriesil cez Windows Update.
Tak už jsem taky narazil. TV tuner Hauppauge HVR 3000 (Sat + Digital + Analog) způsobí totální zatuhnutí systému při pokusu scanovat analogové kanály. Satelit i digitál jedou.
Olomouc. My jsme poslední, čili buď satelit nebo analog. A na satelitu zatím nemám české kanály. Ty tři dokumenty za týden klidně shlédnu na analogu.
Abych nebyl OT: Na tenhle problém jsem na G narazil. Teď hledám řešení. Předpokládám, že problém bude v driveru pro analogovou část. Protože satelit jede, jak ve WinTV (Aplikace od hauppage) tak i v media centru, ale analog ypůsobí tuhnutí obou aplikací.
Je nějaká metoda, jak zjistit proč driver vytuhne? Připomínám, zmrznou celé win 7, nejdou ani do BSOD, prostě to zůstane tuhé.
Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 24-05-2009 v 20:17