Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 21 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #166
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Tak hurá, Analog jede taky. Co pomohlo nevím. Nainstaloval jsem posledni drivery pro gr. kartu, pro desku, codec pack a zkusil. A ono to při ladění nevytuhlo. Takže jsem ve Win 7 rozjel zatím vše. Mají u mě další bod.

  2. #167
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Tak hurá, Analog jede taky. Co pomohlo nevím. Nainstaloval jsem posledni drivery pro gr. kartu, pro desku, codec pack a zkusil. A ono to při ladění nevytuhlo. Takže jsem ve Win 7 rozjel zatím vše. Mají u mě další bod.
    A co WDM drivery, byly korektně nainstalované. Mě TV karta v analogu blbla vždy, když chyběl WDM driver.



  3. #168
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    A co WDM drivery, byly korektně nainstalované. Mě TV karta v analogu blbla vždy, když chyběl WDM driver.
    Kdo ví? Divné bylo, že DVB-T i DVB-S jelo. Nejel pouze analog. Před pokusy jsem neinstaloval žádné drivery, kromě driverů pro tuner. Vše ostatní bzlo korektně nalezeno a nainstalováno přímo při instalaci systému.

  4. #169
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Mne sa tiez podarilo nainstalovat DVB-T a DVB-S.
    AverTV Hybrid Volar HX v pohode, ovladace ma Win7 v sebe, nemusel som instalovat nic.
    SkyStar2 robila chvilku problem. Najnovsie ovladace nefungovali. Musel som pouzit v.4.4.3 Beta, potom nainstalovat soft a az potom najnovsie ovladace.

  5. #170

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    [QUOTE=mstejska;252819]Kdo ví? Divné bylo, že DVB-T i DVB-S jelo. Nejel pouze analog...QUOTE]

    DVB jede na BDA a analog na WDM, jak správně připomněl Kevin00.

  6. #171
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    DVB jede na BDA a analog na WDM, jak správně připomněl Kevin00.
    To jsou informace, které mi byly dodnes utajeny. Díky.

  7. #172
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Už nejde edit tak ještě jednou. analog tuner jede pouze, když použiju nastavení country pro Argentinu. Jakmile ale vyberu Czech Republic, tak pak vytuhne. Čili ješte divnější než před tím. Proč to ale shodí i Windows 7?



  8. #173
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    Už nejde edit tak ještě jednou. analog tuner jede pouze, když použiju nastavení country pro Argentinu. Jakmile ale vyberu Czech Republic, tak pak vytuhne. Čili ješte divnější než před tím. Proč to ale shodí i Windows 7?
    Používáš originální software k TV kartě ? Tohle jsem řešil, když jsem místo originálního softwaru používal nějakou alternativu. Bohužel momentálně si nemohu vzpomenout co to bylo za software, myslím, že TV Christ či tak podobně

  9. #174
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Používáš originální software k TV kartě ? Tohle jsem řešil, když jsem místo originálního softwaru používal nějakou alternativu. Bohužel momentálně si nemohu vzpomenout co to bylo za software, myslím, že TV Christ či tak podobně
    Ano, k hauppauge HVR 3000 používám WinTV 7. A v event logu taky nic není.
    PS: Docela se mi zalíbil nový taskbar. A spouštění aplikací psaním jejich jména ve start panelu. Ale to už bylo ve Vistách.

  10. #175
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Cestina a slovenstina oficialne na WU.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: windows update language 7.png 
Zobrazení: 138 
Velikost: 158.4 KB 
ID: 11066

  11. #176
    Obyvatel SHW Avatar uživatele CommanderZ
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    533

    Je nejaky zpusob, jak z Win 7 ve Virtual PC vymlatit vyssi rozliseni nez ta ktera to tam nabizi? Mam rozliseni 1680*1050 a nepovedlo se mi tam najit ani zadne, ktere by odpovidalo memu pomeru stran.

    Nainstalovat NVidia drivery tam samozrejme nelze, protoze to emuluje jen nejake Generic Video Device.
    Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 28-05-2009 v 11:25

  12. #177
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pokud si vzpominam tak to emuluje S3 Trio s 2MB VRAM takze na 1680x1050 se nedostanes



  13. #178
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    jj, maximalne 1600x1200, pre teba asi 1600x1024

  14. #179
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Rozšíření kontextové nabídky pomocí Shift

    Standardní kontextovou nabídku vyvoláte kliknutím pravým myšítkem na soubor, složku, plochu, apod. Pokud ovšem před kliknutím stisknete a budete držet Shift, zobrazí se rozšířená kontextová nabídka.

    První obrázek je bez stisknuté klávesy Shift, druhý se stisknutou klávesou Shift

    Desktop



    Hlavní panel



    Odeslat do ...



    Složka



    Soubor

  15. #180
    Obyvatel SHW Avatar uživatele CommanderZ
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    533

    Me to slo prave ze stahnout jen v Opere.

    EDIT: SMAZAT, to jsem asi odpovedel na jiny vlakno
    Naposledy upraveno uživatelem CommanderZ: 30-05-2009 v 21:14

Strana 12 z 21 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46