Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 21 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #181
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od CommanderZ Zobrazit příspěvek
    Me to slo prave ze stahnout jen v Opere.
    A co Ti šlo pouze stáhnout v Opeře ?

  2. #182

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Ja mam problem s build 7127 a ovladaci setpoint ...

    verze 470 a verze 472 po spusteni ma jazyk cinsky nebo ten rozsypany caj, cili nepouzitelne
    verze 460 mi zase tak zahlti system po nainstalovani ze je nepouzitelny, porad hrabe disk a vse trva v radech minut az desitek minut ...

    setkal se stim nekdo? nejake napady navrhy? Dekuji.


    EDIT: no dle podpisu: mam klavesku diNovo Mini + mys MX518
    Naposledy upraveno uživatelem HS: 04-06-2009 v 19:18



  3. #183
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od HS Zobrazit příspěvek
    Ja mam problem s build 7127 a ovladaci setpoint ...

    verze 470 a verze 472 po spusteni ma jazyk cinsky nebo ten rozsypany caj, cili nepouzitelne
    verze 460 mi zase tak zahlti system po nainstalovani ze je nepouzitelny, porad hrabe disk a vse trva v radech minut az desitek minut ...

    setkal se stim nekdo? nejake napady navrhy? Dekuji.
    Tohle jsem řešit nemusel, protože mi sedmičky našly, stáhly a nainstalovaly ovladače Set Point automaticky přes Win update. Zkus je kompletně odinstalovat (jestli tam nějaké máš) a počkej. Třeba si to winy najdou. A když ne, tak zkus přes správce zařízení najet na to kombo a dej aktualizovat ovladač. Uvidíš.
    P.S. Co máš za device od Logitechu?

  4. #184
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

  5. #185
    ladarozan_shw

    K tomu rozlišení ve Virtuálu. Nastavit v panelu to nejde, ale kupodivu popotáhnout celé okno za pravý spodní roh klidně a při poklepání na horní okraj se okno přepne na fullscreen - mám tu klidně 1920*1080 a je jedno, že tam je S3.

    Příloha 11276
    Naposledy upraveno uživatelem ladarozan_shw: 08-06-2009 v 20:08

  6. #186
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Chlopi, jak je to s PhysX pod W7 64bit? Mám poslední ovladače i poslední PhysX. Po nainstalování se mi v Ovládacích panelech objeví položka PhysX(32-bit), o 64-bit verzi ani zmínka. Po kliknutí na ní mě to hodí do nVidia Control Panelu, kde není o PhysX ani štěk (v XP býval, dokonce se to tam dalo vypnout/zapnout). Je to schované někde jinde?

  7. #187
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Chlopi, jak je to s PhysX pod W7 64bit? Mám poslední ovladače i poslední PhysX. Po nainstalování se mi v Ovládacích panelech objeví položka PhysX(32-bit), o 64-bit verzi ani zmínka. Po kliknutí na ní mě to hodí do nVidia Control Panelu, kde není o PhysX ani štěk (v XP býval, dokonce se to tam dalo vypnout/zapnout). Je to schované někde jinde?
    Me teda physx jede ... (64bit)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture.PNG 
Zobrazení: 80 
Velikost: 480.7 KB 
ID: 11287  



  8. #188
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Chlopi, jak je to s PhysX pod W7 64bit? Mám poslední ovladače i poslední PhysX. Po nainstalování se mi v Ovládacích panelech objeví položka PhysX(32-bit), o 64-bit verzi ani zmínka. Po kliknutí na ní mě to hodí do nVidia Control Panelu, kde není o PhysX ani štěk (v XP býval, dokonce se to tam dalo vypnout/zapnout). Je to schované někde jinde?
    V Control panelu se dá PhysX přímo zapnout/vypnout. Je tam položka, pojmenovaná Set PhysX Configuration

  9. #189
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    Me teda physx jede ... (64bit)
    , kterou verzi máš?
    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    V Control panelu se dá PhysX přímo zapnout/vypnout. Je tam položka, pojmenovaná Set PhysX Configuration
    Já vím. V XP jsem to tak měl. Ale jak píšu výše, tady to nemám...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ncp.png 
Zobrazení: 87 
Velikost: 64.9 KB 
ID: 11289   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ncp2.png 
Zobrazení: 86 
Velikost: 194.1 KB 
ID: 11290  

  10. #190
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    , kterou verzi máš?
    7100 (RC1)
    Ovladace v. 181.71 (mobilni )

  11. #191
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    kterou verzi máš?
    Já používám 185.85 WHQL Win7 64bit pro desktop, Win 7 build 7201
    Na nVidii se dali stáhnout i testy PhysX, podle toho poznáš, jestli Ti fyzika funguje.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 08-06-2009 v 22:07

  12. #192
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    7100 (RC1)
    Ovladace v. 181.71 (mobilni )
    já 7100, 185.81 (jsou to ty Extreme, nemám zkusit bety 186.08 Se7en?), PhysX 9.09.0428. Stáhnul jsem i nvidia system tools...



  13. #193
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Já používám 185.85 WHQL Win7 64bit pro desktop, Win 7 build 7201
    Na nVidii se dali stáhnout i testy PhysX, podle toho poznáš, jestli Ti fyzika funguje.
    Jj, mám to stažené a podle FRAPSu to asi funguje (je to cca 3x rychlejší než přes CPU). Štve mě ale, že to nemám v tom nVCP... Na druhou stranu Crysis musím dost postahovat na výkonu, aby to trošku běhalo...

  14. #194
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    ... Na druhou stranu Crysis musím dost postahovat na výkonu, aby to trošku běhalo...
    Momentálně mám nainstalován pouze Grid a ten běhá v pohodě. Jak to dostat do nCP nevím, jedině zkusit reinstnout drivery. Ale zase pokud tam PhysX natlačíš manuálně, měli by chodit.

  15. #195
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Mas pravdu, v novych ovladacich se to nezobrazi
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Capture.JPG 
Zobrazení: 97 
Velikost: 130.9 KB 
ID: 11291  

Strana 13 z 21 PrvníPrvní ... 31112131415 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46