Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 19 z 21 PrvníPrvní ... 91718192021 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #271
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Jojo. Právě že jsme to tu řešili, že první disk s Vistou nevyndaval, ale sedmičky si přesto nainstalovaly svůj boot loader na druhej fyzickej disk, kam se instalovaly. Pokud by se instalovaly na jinou partition na stejným disku, měly by se přidat do boot loaderu Visty,, ale zřejmě když se instalujou na jinej fyzickej disk, si to daj tam, což mě osobně taky překvapilo.

    Co se týká pokusnýho králíka, sám nemám kde to vyzkoušet, ale myslím si, že by to takhle jít (teoreticky) mělo. Jde o to prostě přidat správně položku pro pro Vistu do Win7 (nebo naopak) tak, aby se spouštěly z D:, ale pro ně to byla C: (což by ty parametry tak, jak jsem je napsal, mohly zajistit).

  2. #272
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    Jojo. Právě že jsme to tu řešili, že první disk s Vistou nevyndaval, ale sedmičky si přesto nainstalovaly svůj boot loader na druhej fyzickej disk, kam se instalovaly. Pokud by se instalovaly na jinou partition na stejným disku, měly by se přidat do boot loaderu Visty,, ale zřejmě když se instalujou na jinej fyzickej disk, si to daj tam, což mě osobně taky překvapilo.
    Ee. Mám to naprosto stejně, jako Smeli. Dva HDD, na každým dvě partišny, na jednom HDD na prvním oddílu Vistu a na druhým HDD na prvním oddílu Seven a při instalaci jsem jen vybral HDD, kam jsem to chtěl (druhý disk, první prim. oddíl) a bylo vymalováno.
    Bootloader funguje stejně, jako u XP + Vista apod. Ve Vistě vidíš ve "Spuštění systému" oba dva OS a to samý v Seven.



  3. #273
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Hele, zas tak blbý nejsem. Systémy se navzájem nevidí co týče jejich bootloaderů, možná sem to psal, zkusím upřesnit, prostě v nnabídce spouštění systému je vždy jen jeden a to ten, který je spuštěný.

  4. #274
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Hele, zas tak blbý nejsem. Systémy se navzájem nevidí co týče jejich bootloaderů, možná sem to psal, zkusím upřesnit, prostě v nnabídce spouštění systému je vždy jen jeden a to ten, který je spuštěný.
    Tak se hned nerozčiluj. To nikdo neřek. Jen chci přesně vědět, jak to u tebe vypadá.
    Hele, a nebylo by rychlejší to přeinstalovat?

  5. #275
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    prý už to instaloval 2x a pokaždý to dopadlo takhle stejně (nutnost přepínání v biosu) tak si nemyslím, že by další přeinstalace pomohla. Ideální by opravdu bylo, kdyby se povedlo přidat tu položku ručně (ono instalátor by měl v podstatě stejně defakto udělat to samý, akorát je otázka jestli to nastaví tak jak jsem psal). To, že se loader nainstaloval na 2. disk a nepřidal do původního mě taky celkem překvapilo, ale zřejmě to tak holt na tý konkrétní konfiguraci je, těžko říct, proč se to chová zrovna tak

  6. #276
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Win7 build 7600

    Stále nefunkční PunkBuster - chyba v API funkci přetrvává

  7. #277
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    prý už to instaloval 2x a pokaždý to dopadlo takhle stejně (nutnost přepínání v biosu) tak si nemyslím, že by další přeinstalace pomohla. Ideální by opravdu bylo, kdyby se povedlo přidat tu položku ručně (ono instalátor by měl v podstatě stejně defakto udělat to samý, akorát je otázka jestli to nastaví tak jak jsem psal). To, že se loader nainstaloval na 2. disk a nepřidal do původního mě taky celkem překvapilo, ale zřejmě to tak holt na tý konkrétní konfiguraci je, těžko říct, proč se to chová zrovna tak

    Někde sem zahlídl někoho se stejným problémem, tuším to nakonec vzdal

    Uvidímě, ráno an to mrknu. Btw, Vista používá ntldr?



  8. #278
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Někde sem zahlídl někoho se stejným problémem, tuším to nakonec vzdal
    Uvidímě, ráno an to mrknu. Btw, Vista používá ntldr?
    Ale ty to nevzdáš. Viď? NT LOADER určo používá.

  9. #279
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Win7 build 7600

    Stále nefunkční PunkBuster - chyba v API funkci přetrvává
    muzes byt presnejsi ktery build presne? 7600 je dost obecny pojem....

  10. #280
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    Btw, Vista používá ntldr?
    Pokud jsem to pochopil dobře, ntldr právě používají starší verze Windows (do XP - proto se položka pro XP přidává jinak než Vista a novější). Vista a Win7 používají nějakou novější technologii (jinej boot loader). Ten umí pro starší verze spustiti systém přes ntldr a Vista a novější se spouštějí nějak přes soubor \Windows\system32\winload.exe (proto je potřeba nastavit Bcdedit /set {id} path ... aby věděl kde ho má hledat).

  11. #281
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Finalni verze 7
    7600.16385.090713-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD_stallion.iso
    Velikost: 3,02 GB (3.244.328.960 bytes)
    MD5 : d5748cc23dcca52a0b6ce99c826baaa1
    SHA1: 28fec690ca39ee673d3d7c705506083a7ccb5ff4
    CRC32 : 0961d037

    edit: jestli je 100% finalni nemuzu zarucit, ale podle reakci na Technetu to jeste nikdo nevyvratil
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 19-07-2009 v 10:55

  12. #282
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    muzes byt presnejsi ktery build presne? 7600 je dost obecny pojem....
    Win7 build 7600.16384.090710-1945

    Stále nefunkční PunkBuster - chyba v API funkci přetrvává

    EDIT:
    Richmonde je to nějak potvrzeno ? Nejlépe vyjádření MS. Těchto spekulací již bylo několik.
    Naposledy upraveno uživatelem kevin00: 19-07-2009 v 13:09



  13. #283
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Kašlu na to. Takže sem to nakonec "dokázal", viz. níže. Jenže po restartu a pokusu o naběhnutí do vist sem dostal nějaký error, že kernel nebyl nalezen nebo byl porušen. Takže sem najel do Vist (sami o sobě jedou v pořádku), vytáhl si jejich guid původní a celý postup opakoval s jejich guid (předchozí položku sem odstranil) ovšem, i potom Visty po výběru nenajeli. A už mě to nebaví

    Screeny jsou s "náhodným" guid. Pro nastavení konkrétního stačilo za /create do složených závorek vrazit to konkrétní guid.

    Edit: ještě mě napadla jedna věc - není pes zakopaný v tom, že jeden systém je x86 a druhý x64?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek3.PNG 
Zobrazení: 112 
Velikost: 43.7 KB 
ID: 11962   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek4.PNG 
Zobrazení: 117 
Velikost: 55.5 KB 
ID: 11963  
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 19-07-2009 v 12:14

  14. #284
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Finalni verze 7
    7600.16385.090713-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD_stallion.iso
    Velikost: 3,02 GB (3.244.328.960 bytes)
    MD5 : d5748cc23dcca52a0b6ce99c826baaa1
    SHA1: 28fec690ca39ee673d3d7c705506083a7ccb5ff4
    CRC32 : 0961d037

    edit: jestli je 100% finalni nemuzu zarucit, ale podle reakci na Technetu to jeste nikdo nevyvratil
    asi tak:
    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    je v tech leakach ted docela zmatek, kazdy jiny MD5 nebo SH1...

    co jsem tak nahodou narazil:

    7600.16384 Pre-final
    7600.16385 RTM final
    7600.16386 Comercial

    ale kdo vi jakou to muze mit vahu, mozna jen nejaky pubertacky strileni od pasu... mozna duveryhodne info... nwm

    EDIT: takze na 7600.16385 to bude chtit asi chvilku pockat... to co leaknulo neni originalni iso ale jen obsah DVD... z ktereho pak koluji ruzne sestavene bootovaci DVD... proste chaos. viz:

    Update: x86 has been leaked and its authenticity has been confirmed. Original leaker says that RTM will come next week. This has yet to be confirmed with any source.

    Update 2: Fans have repacked the files into an .iso and leaked those as well. Since there are multiple versions leaked, it is not possible for us to track down and provide proper hashes.

    original proste zatim neni, asi dost tech verzi bude fungovat ale kdo vi... bud bude potreba pockat na dalsi build nebo doufat ze jeste leakne originalni iso tohoto
    neco jsem nasel ze 24. to ma byt oficialne na technetu. ted to jsou jen ruzne fan verze, nikde zatim neuniklo original M$ .iso

    WZOR tvrdi, ze 7600.16385 je golden code, ale nikde jinde nepotvrzeno

    takto by mely vypadat original M$ isa:
    7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    SHA1: 326327CC2FF9F05379F5058C41BE6BC5E004BAA7

    7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso
    SHA1: 5395DC4B38F7BDB1E005FF414DEEDFDB16DBF610

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Win7 build 7600.0.090622-1900 x64

    Stále nefunkční PunkBuster - chyba v API funkci přetrvává

    EDIT:
    Richmonde je to nějak potvrzeno ? Nejlépe vyjádření MS. Těchto spekulací již bylo několik.
    7600.0 je nejaka blbost ne? mesic stary build?

  15. #285
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    7600.0 je nejaka blbost ne? mesic stary build?
    Bohužel není. PB není schopen korektně fungovat a stále "padá" s chybou funkce API.

Strana 19 z 21 PrvníPrvní ... 91718192021 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46