Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    145

    Jo díky za odkaz. A tohle ude fungovat jak dlouho když nemám klíč od Microsoftu? A nebo sem to pochopil špatně a na žádnou betu není třeba klíč aby fungovala déle jak měsíc ale až do 1.8.2009?

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od HonzaSi Zobrazit příspěvek
    Jo díky za odkaz. A tohle ude fungovat jak dlouho když nemám klíč od Microsoftu? A nebo sem to pochopil špatně a na žádnou betu není třeba klíč aby fungovala déle jak měsíc ale až do 1.8.2009?
    Klíč by měl být k sehnání od MS. A já to jel podle toho odkazu odsud http://www.tweaktown.com/guides/1713...ide/index.html (zhruba uprostřed - modře "check here for tips"). Sice mi to vyloženě klíč nedalo, ale W7 mi běžej, takže to nějak funguje.



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, nechce se mi kvuli tomu zakladat novy thread, ale nikde jsem to nenasel a ani to ted nikde nemuzu vyzkouset ... ma windows 7 moznost prepnuti na "klasickeho" motiv ? , nebo jde pouzivat jen s "hezkou grafikou" ?

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Personalisation -> Desktop Background -> skroluj úplně dolů, tam jsou motivy.

    Je to nešikovně schované, ale je to tam. Je to ten druhý v seznamu Ease-of-access Themes.

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, byla to takova otazka "jestli vubec", chtel jsem to nainstaovat na starsi pocitac, tak at ta grafika zbytecne nezatezuje

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jako ve Vistě, při přepnutí do full-screenu se Aero vypíná. Nehledě na to, že výkon grafiky, který si Aero vezme bude asi fakt hodně maličký.:-) Žádný strach. Každopádně možné to je, bez problému.

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Máte, lidi, taky problémy se stabilitou wi-fi? Mě se celkem často stává, že mi wi-fi vypadává a až do dalšího restartu nenaběhne ( nevyhledá ani sítě, chová se, jako by byla vypnutá ). Po restartu zase chvíli v pohodě. Neděje se to nijak pravidelně, zdá se, že je to náhodné. Často to takhle dopadne třeba po probuzení ze spánku, ale zdaleka se to na probuzení neomezuje.



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Wifi nevim. Mam zatim W7 zatim pouze na Virtual boxu. Ale i z pouze 512MB ram jsou docela svizne (IE + Opera + OOO)

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To se dají nainstalovat i na 512 MB paměti nebo jsi sedmičce paměť ubral po instalaci? Minimální požadavky mluví o 1 GB paměti a Vista pod 512 nešla, tak nevím.

    Jinak zkoušel jsem W7 na Aspire One s 1 GB paměti, a když teda pominu, že instalace z flashky trvala asi 4 hodiny a jakákoliv složitější akce ( např. aktualizace ) byla spíš nemožná, než možná, choval se systém celkem svižně.:-) Explorer běžel celkem obstojně. Start systému taky není špatný, nevím, proč jiné operace trvají tak dlouho.

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Takze moje instalace: rovnou 512MB ram, instalovano z image z Computeru. Cela instalace trvala mezi 0.5 a 1.5 hodinou. host je T61 se 2GB RAM, ale pri instalaci byl poradne vytizen. Oracle server + Eclipse + Java VM + IE 2x + Lotus Notes atd, vyuziti pameti 2.8GB (takze svapovani ostosedm



    Mozna jsi udelal chybu s flashkou. Prece jen hodne souboru se kopiruje z flasky pomalu.

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Instalace z flashky na můj notebook trvá asi 20 minut. Soubory se zkopírovaly celkem dost rychle, mnohem horší už pak byla expanze a všechny ostatní části instalace. Jen plocha jako taková se připravovala bezmála půl hodiny.

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Atom je asi dost slaby na dekompresi., ale tech 512MB slo bez warningu. Mozna je to jenom straseni, aby nikdo netrapil stare masiny.



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Atom je hlavne strasna LEMRA navic je jeho chipset nenazranej
    Zkousel nekdo sosnout tohle? http://www.ihackintosh.com/2009/04/w...crowmilestone/

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Já zatím ne, oficiální build by měl vyjít v květnu, to není až tak za dlouho, aby se mi chtělo přeinstalovávat funkční instalaci teď a v květnu znovu.

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Máte, lidi, taky problémy se stabilitou wi-fi? Mě se celkem často stává, že mi wi-fi vypadává a až do dalšího restartu nenaběhne ( nevyhledá ani sítě, chová se, jako by byla vypnutá ). Po restartu zase chvíli v pohodě. Neděje se to nijak pravidelně, zdá se, že je to náhodné. Často to takhle dopadne třeba po probuzení ze spánku, ale zdaleka se to na probuzení neomezuje.
    Poslední dobou mám podobný problém. Doma na router Asus se připojím bez problémů, ale na krámě máme router (bohužel nyní nevím značku) a na něj se připojuji až na po 50 pokus. Dokud jsem měl build 7000 tak vše bez sebemenších problémů, ale upgradoval jsem na build 7068 a od té doby problémy jako blázen. Ale přijdu domu a nic. Zkoušel jsem reinstall ovladačů, ve Správci zařízení odebral Wireless i LAN adaptér, odinstaloval ovladače, čistil pomocí Ccleaneru, nainstalval nové, ale pořád stejné. A t pořád jen k jednomu routeru ... že by nekompatibilita

Strana 2 z 21 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46