Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 7 z 21 PrvníPrvní ... 5678917 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #91
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Dufinos
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    423

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Stahni MD5sums a porovnej .iso (pretazenim .iso na md5sums.exe). Ja vypaloval pres ImgBurn a vse ok (jak 64 tak 32bit)

    THX to kevin00 za 64-bit checksum
    tak když jsem se díval, tak verze si odpovídají (pro jistotu přiložím screen, kdybych si něčeho nevšiml). Takže to ještě vyzkouším ten imgburn... Snad to půjde



    tak to bylo vypalovacím softem... Přes ten imgburn mi to šlo krásně... Takže až bude trocha času, tak na to hupsnu... Díky Richmonde
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2009-05-12_152323.jpg 
Zobrazení: 86 
Velikost: 48.1 KB 
ID: 10835  
    Naposledy upraveno uživatelem Dufinos: 12-05-2009 v 15:51

  2. #92
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Pokud použiju tento postup,tak mi to se 4 GB flashkou nefunguje.
    A nefunguje znamena co?



  3. #93
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

  4. #94
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Hmmm tak na mym UMPC se to instaluje naprosto normalne az na dotykovy displej (ten s 800x480) kde se misto 8-mi bodove kalibrace zvoli 4-bodova a kalibrace probiha na 800x600...
    Navod jsem daval na ToDoUMPC.com (psany je pro Gigabyte U60)

    edit: jeste doplnim, ze na displejich s vice nez 800x600 se muze pouzit i 8-mi bodova kalibrace protoze rozliseni (rekneme 1024x600 pro Wibrain) presahuje "standartnich" 800x600 a tak netrpi bugem jako mensi lcd, ovsem jen do doby, kdy si spustite aplikaci v 640x480 apod.

    edit2: Pokud si nebudete jisti kompatibilitou s Win7, zkuste pouzit Upgrade Advisora z Win7 stranek
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 13-05-2009 v 18:40

  5. #95
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Windows 7 Upgrade Advisor
    Jedná se o nástroj, známí již z Win Vista, který zkontroluje Váš hardware/software, zda-li bude kompatibilní s Win7. Jedná se zatím o beta verzi v anglickém jazyce.

    Min. hardwarové nároky Win7:
    min. 1 GHz procesor
    1GB/2GB RAM (32/64 bit)
    16 GB/20 GB volného místa na harddisku (32/64 bit)
    grafická karta DirectX 9, kompatibilní Display Driver Model 1.0

    Index uživatelských zkušeností zvýšen z 5,9 na 7,9 bodů.

  6. #96
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Mimochodem, vsimli jste si tohoto:

    Vemte nejaky okno ktery neni maximalizovany a da se roztahovat, najedte na okraj toho okna tak, jako by ste ho chteli roztahnout (proste aby se zobrazil <-> kurzor) a nasledne dvojklik

    edit: funguje jen na vysku.

  7. #97
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Mimochodem, vsimli jste si tohoto:

    Vemte nejaky okno ktery neni maximalizovany a da se roztahovat, najedte na okraj toho okna tak, jako by ste ho chteli roztahnout (proste aby se zobrazil <-> kurzor) a nasledne dvojklik

    edit: funguje jen na vysku.
    Mě to funguje i na spodní hraně okna



  8. #98
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Mě to funguje i na spodní hraně okna
    no jo, ale roztahovani na bok ti nefunguje co?

  9. #99
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Win7 x86/x64 česky:


    Ačkoliv oficiálně nebyli Win7 v české verzi uvolněny a nebyl ani uvolněn jazykový balíček MUI, je možno míti své Win7 v češtině.

    Instalace:
    Instalace jazykového balíčku se provádí standardní cestou. Po nainstalování je nutno restartovat počítač. Poté se již můžeš těšit z českého prostředí.

    1. Spusť Control Panel
    2. Otevři Region And Language
    3. Klikni na záložku Keyboards and Languages
    4. Klikni na tlačítko Install/Uninstall Languages
    5. Install Display Languages
    6. Browse Computer Or Network
    7. Klikni na tlačítko Browse
    8. Vyber jazykový balíček MUI
    9. Nabídne se Ti jazyk, který chceš nainstalovat
    10. Odsouhlas licenční ujednání (I Accept) a znovu klepni na Next
    11. Počkej na dokončení instalace, klepni na Next a nastavte požadovaný jazyk jako výchozí (označit a zatrhnout Apply Display Language To Welcome Screen And System Accounts)
    12. Klikni na Change Display Language
    13. Nakonec klikni na Restart Now a počkej, až Win7 znovu nabootují (nyní již ve zvoleném jazyce)
    Zatím jsem v překladu nenalezl žádné nepřesnosti či probémy s rozpoznámín českých znaků. Vypadá to, že si vývojáři Microsoftu nechali na jazykových balíčcích MUI záležet. Bohužel nemám jak vyzkoušet funkčnost rozpoznání psané češtiny, jelikož nejsem majitelem tabletu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 01_cs.png 
Zobrazení: 105 
Velikost: 157.0 KB 
ID: 10933   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 02_cs.png 
Zobrazení: 76 
Velikost: 250.2 KB 
ID: 10934   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 03_cs.png 
Zobrazení: 73 
Velikost: 162.6 KB 
ID: 10935   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 04_cs.png 
Zobrazení: 79 
Velikost: 193.5 KB 
ID: 10936   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 05_cs.png 
Zobrazení: 68 
Velikost: 491.4 KB 
ID: 10937   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 06_cs.png 
Zobrazení: 78 
Velikost: 416.2 KB 
ID: 10938   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 07_cs.png 
Zobrazení: 78 
Velikost: 262.4 KB 
ID: 10939  

  10. #100
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Teď zrovna zkouším Windows 7 RC (poslední verzi staženou někdy v pátek), a teda pěkně mi to padá. Taky vám to padá do modrý? Nainstaloval jsem ho do VMware playeru (64-bit verzi), a každou chvíli to spadne, zejména když pracuju s velkýma souborama (chtěl jsem si pod ním připravit 64-bit instalačku Visty s vLite a neměl jsem nainstalovanou 64-bit Vistu abych to dělal pod ní, jenom 32-bitovou, a pod tou např. nelze provést integraci 64-bit SP1). Když se zpracovává ten největší 3 GB soubor (install.wim) tak to povětšinou spadne, no zkrátka vLite mi během 3 dnů ještě ani jednou nedoběhnul bez pádu do modrý (buď to spadne už při kopírování instalačky na disk, anebo při integraci SP1, takže pak jsou soubory poškozený v nějakým mezistavu a musím to pustit znova; dvakrát mi to taky zatím spadlo při vytváření finální ISO image).

  11. #101
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Instaloval sem to zatim na dve pc a jeden ntb .. vsechny pc i ntb dost vyuzivany a zatim ani jedna modra..

  12. #102
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,250

    Používám Win7 jako primární a jediný OS jak v desktopu, tak na notebooku. Zatím jsem se nesetkal s BSOD. Jediný problém, který vzhledem k BSOD mám, je použití SUPERAntiSpyware. Tento software se mi zatím nepodařilo korektně na Win7 rozchodit.



  13. #103
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    No, možná je to tim VMwarem a nějakej problém s driverama.

  14. #104
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Dojigiri Zobrazit příspěvek
    No, možná je to tim VMwarem a nějakej problém s driverama.
    Kazdopadne je dobre vedet ze to zlobi

  15. #105
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Bohužel nemám jak vyzkoušet funkčnost rozpoznání psané češtiny, jelikož nejsem majitelem tabletu.
    Momentalne nemam nikde Win7 (vcera jsem nainstaloval OSX 10.5.6 ) ale na kontrolu rozpoznavani slov by melo stacit si spustit Input panel, prepnout jazyk na CZ a klavesnici zmenit prvni ikonou vlevo na "podtrzeni" (pokud je to ovsem mozne - jestli ne, tak slovnik chybi...)

Strana 7 z 21 PrvníPrvní ... 5678917 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46