Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 21 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #121
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Když už tu to vlákno je, dovolím si pár stupidních otázek (tak nějak jsem to projel, ale pokud mi něco uniklo, tak se omlouvám). Mám soslou 64bit verzi. Momentálně jedu na XP SP3. Vypálil jsem iso (vím, jde to i z flešky, ale to jedno dývko si snad můžu dovolit) a jen tak ze srandy jsem ho nechal najet, očekávajíce úvodní rámeček instalace. Vyhodilo to nějakou chybu z jejíhož obsahu (kde se psalo něco o nepodporovaných verzích nebo tak něco) jsem vydedukoval pro sebe ponaučení, že zřejmě asi bude před eventuální instalací lepší formátovat systémový disk a provést čistou instalaci. Jak jsem to tu ale četl - hlavně v těch návodech na instalaci z flešky - jedná se většinou (nebo vždy?) o upgrade z Visty nebo bety W7. Tak se ptám: můžu jít cestou čisté instalace, nebo budu muset nejdřív instalovat tu betu, co tu někde mám. Je ta beta ještě vůbec funkční?

  2. #122
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    ...
    Zkracene - budes muset provest cistou instalaci a nic jineho nez cistou instalaci. Upgrade (imho) z xp x86 neni mozny.



  3. #123
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Pokud instaluješ Win7 RC nezbude Ti nic jiného než formátovat. Upgrade z WinXp není možný a ani upgrade z Win7 beta na Win7 RC.

    EDIT:

    Pozdě ...

  4. #124
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Ještě se vrátím zpět a poděkuju pas!kovi za ten návod, jak udělat instalační klíčenku.

    Jinak jsem rozjel Win Seven 32bit CZ v plný parádě na mým druhým stroji Asus K8V-MX/Athlon 64 3000+ 2GHz/1.3GB DDR/Asus N6600LE/WDC 250GB U-ATA a musím říct, že to jede sakra svižně.
    Myslím, že Visty jsou proti tomuhle hodně nenažranej otesánek. (I co se týče běžících systémových procesů.)

    @r34ktor : Díky.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 22-05-2009 v 18:52

  5. #125
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    J...
    Myslím, že Visty jsou proti tomuhle hodně nenažranej otesánek. (I co se týče běžících systémových procesů.
    A jsi spokojen? Nejake problemy? Porad uvazuju a Win 7 jako hlavnim OS, ale ted neni tolik casu si s nima hrat. Tak procitam a cekam na zkusenosti

  6. #126
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    A jsi spokojen? Nejake problemy? Porad uvazuju a Win 7 jako hlavnim OS, ale ted neni tolik casu si s nima hrat. Tak procitam a cekam na zkusenosti
    No, bez diskuze ano. Jsem s nima daleko spokojenější. Je to Vistám samozřejmě hodně podobný, ale lepší. Zatím zjišťuju jen samá pozitiva. Kompatibilita programů fungujících na W Vista je zatím stoprocentní (až na pár drobností, které výrobci "programů" dohánějí nejnovějšími buildy) a kdybych měl možnost, tak na ně přejdu hned, jak je vydají v české lokalizaci.
    Jediné, co mi trochu chybí je absence ve Vistě integrovaného Windows Mailu, na který už jsem si zvykl a který v 7 není.
    A taky =pokud blbě nehledám= jsou ikony ve složce C/Windows/System32/imageres.dll jakoby chudší (rozuměj škaredější obrázky).......kdyžtak mě opravte
    A jak jsem už psal, jejich HW náročnost je podle mě tak o třídu níž, než Visty.

  7. #127
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    A taky =pokud blbě nehledám= jsou ikony ve složce C/Windows/System32/imageres.dll jakoby chudší (rozuměj škaredější obrázky).......kdyžtak mě opravte
    A jak jsem už psal, jejich HW náročnost je podle mě tak o třídu níž, než Visty.
    Me ty "novy" ikony od bety vys taky nesedi, ty kresleny mi pripadaji "detsky"
    HW narocnost se mi zda +/- stejna ale vzhledem k mnostvi vypustenych aplikaci celkem logicka ikdyz RC se mi zdaji porad pomalejsi nez 6081 (RC tezko hodnotit, nemam je nikde tak dlouho abych je mel srovnatelne "zavsiveny" jako Visty).



  8. #128
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    A jsi spokojen? Nejake problemy? Porad uvazuju a Win 7 jako hlavnim OS, ale ted neni tolik casu si s nima hrat. Tak procitam a cekam na zkusenosti
    Používám Win7 RC v české lokalizaci jako hlavní OS jak na notebooku, tak na desktopu. Win7 jsou stabilní a veškeré programy určené pro Win Vista x64 či x86 jdou provozovat bez problémů. BSOD jsem zatím nepotkal Vlastně ano, když jsem se v buildu 7068 snačil instalovat SUPER Anti-Spyware, který s x86 systémem nechtělo spolupracovat.
    Jak píše fanynek, Win7 jsou oproti Win Vista o dost svižnější. Ovšem dle mého názoru jsou Win7 RC pomalejší než build 7068. I práce s Win7 na notebooku je příjemná a rychlá.

  9. #129
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Převzetí práv souborů a složek

    Potřebovali jste někdy převzít práva souborů a složek a nevěděli jste jak na to ? Mám pro Vás jednoduché řešení. Stáhněte si soubor v příloze a rozbalte jej. Spusťte soubor InstallTakeOwnership a potvrďte zapsání do registru. V kontextovém menu souborů a složek se objevila možnost Take Ownership. Kliknutím na tuto položku převezmete vlastnictví nad daným souborem či složkou.
    Pokud by jste chtěli možnost z kontextové nabídky odstranit, použijte soubor RemoveTakeOwnership, který je v archivu přiložen taktéž.

    Připojené soubory Připojené soubory

  10. #130
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Tak jsem zkusebne nainstaloval CZ MUI na notes a prvni kroky vedly k rozpoznavani slov - a svete div se - JE TO TAM a hlavne to facha i s carkama a hackama (zatim jsem jenom "kreslil" mysakem, testovany stroj nema dotykac) - juchu... Vecer jeste zkusim MUI hodit na starsi build

  11. #131
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Tak jsem zkusebne nainstaloval CZ MUI na notes a prvni kroky vedly k rozpoznavani slov - a svete div se - JE TO TAM a hlavne to facha i s carkama a hackama (zatim jsem jenom "kreslil" mysakem, testovany stroj nema dotykac) - juchu... Vecer jeste zkusim MUI hodit na starsi build
    Tak to jsi to vyzkoušel stejně jako já. Také nemám dotyk. display, tak jsem kreslil myškou

  12. #132
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Na "malejch" dotykac mam, tohle byl notes matky (ted se teprv ukaze jestli je W7 blbovzdornejsi nez Vista)... Sem vocas ze jsem rovnou netestnul hlasovy ovladani



  13. #133
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Na "malejch" dotykac mam, tohle byl notes matky (ted se teprv ukaze jestli je W7 blbovzdornejsi nez Vista)... Sem vocas ze jsem rovnou netestnul hlasovy ovladani
    Nemám mikrofon, takže nezkusím. Dej potom vědět jak to chodí

  14. #134
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    .. Vecer jeste zkusim MUI hodit na starsi build
    Jen pozn.: Někde jsem četl, že český lokalizační balíček chodí jen na verzi 7100.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 22-05-2009 v 21:39

  15. #135
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,249

    Všimli jste si, že lze odinstalovat IE8, ale WMP 12 ne ...

Strana 9 z 21 PrvníPrvní ... 789101119 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46