Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 313

Téma: Windows 7 Beta, RC, RTM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Cau,tak jsem si chtel vyzkouset beta verzi novych Windows a nic se nekona.Nejprve jsem chtel windows naistalovat na druhy oddil disku.Vse probihalo korektne ,ele po poslednim restartu a dokonceni spusteni systemu.Celou dobu mi vse fungovalo,jak ma,ale pri dokonceni,ktere nemohu provest,prozoze nemam obraz.Pri dokonceni po uvitaci obrazovce se mi vypne monitor,protoze nema signal.Nevite v cem by mohl byt proble?Vim,ze to je beta,ale nikde jsem se na forech s timto nesetkal.PC:AMD 5000+ Black,ram 2x1GB+2x512MB A-data,Grafika Gigabyte 8800GT,Deska Nforce 4 M61P-S3,Zdroj Corsair 550W.
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 06-05-2009 v 18:29

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    co mas za monitor ?
    // zkus to spustit v nouzovem rezimu



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Monitorem to imho nebude, ale ten nouzový režim určitě zkus. Pak se v něm můžeš podívat do správce zařízení, jestli jsou všechny ovladače korektně nainstalovány...

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Neměl teď někdy podobnej problém Intri?Tušim,že to řešil zapojením na jinej monitor a šlapalo to.

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jj, přesně toto se mi stalo na jednom monitoru od Aceru ( akorát podle popisu hádám, že na jiném místě instalace ). Monitor se vypl v době, kdy mělo dojít ke změně rozlišení. Výměna monitoru za jakýkoliv jiný by fakt mohla pomoct.

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    No tak to je docela masakr Kde jen soudruzi z Microsoftu udělali chybu

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Těžko říct, nenapadá mě, v čem by tohlo mohlo být. Buď chybějící ovladače pro dané monitory, nebo mě ještě napadl nějaký nesprávný postup při přepínání rozlišení - můj Acer totiž při ztrátě signálu za běhu PC už signál neobnoví ( asi ztratí signál z DVI, tak zkusí hledat na D-Subu, nenajde, tak se prostě vypne ). Tak jestli při tom přepínání Windows na chvíli zcela nezruší signál ( což by ten monitor jako ztrátu signálu vyhodnotil ).

    Jen tak pro zajímavost: jaký je ten monitor, na kterém to nejede, a jaký, na kterém jo, Barbone?



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Mám monitor AOC 19".Žadný problém jsem s ním neměl.Je zajímavé,že v průběhu instalace se mi přepne do nativního rozlišení a instalace pokračuje v pořádku.Ale až při posledním náběhu se to po ukázání loga windows podělá.S vistama to fungovalo.Monitor je D-Sub.

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jestli máš k dispozici jiný monitor, prostě ho zkus. Případně ten nouzák, jak ti tady už radili. Ve tvém stádiu instalace už nouzový režim k dipozici je.

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Intri: Jj, máš pravdu. S těmito monitory jsem se také už setkal, nebo o nich minimálně slyšel. Na některých to opravdu dělá po odpojení a opětovném připojení přesně to, co popisuješ.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    7

    Cau.Predem dekuji za nazory.Bohuzel jsem system vymazal drive,nez jsem mohl vyzkouset nouzovy rezim.Tak jsem se rozhodl ho instalovat znova a svete div se on mi najednou ukazal obrazovku s jmenem pocitace a zadanim hesla a dokoncil jsem instalaci.To znamena ze monitorem to neni,ve spravci zarizeni vse v poradku a s konfiguraci pc jsem vubec nic nedelal,az na nove nacteni pevneho disku v biosu,coz nepovazuji za rozhodujici.Takze nevim,kde soudruzi z NDR udelali chybu.

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Evidentně v té betaverzi bude nějaká chyba



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    145

    Jde ta beta verze Win7 ještě stáhnout? U Microsoftu mi to nějak nejde, zasekne se to vždycky po výběru jazykové verze.

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zkus to přes IE. Microsoft má očividně duševní problémy s jinými prohlížeči.

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od HonzaSi Zobrazit příspěvek
    Jde ta beta verze Win7 ještě stáhnout? U Microsoftu mi to nějak nejde, zasekne se to vždycky po výběru jazykové verze.
    http://www.techspot.com/downloads/47...eta-64bit.html
    http://www.techspot.com/downloads/47...eta-32bit.html

Strana 1 z 21 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  2. IE9 beta kdy ?
    Od tjurny v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2010, 19:41
  3. Windows Vista & Windows Server 2008 SP2 Beta
    Od cool.user v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 09:58
  4. FireFox 3 (Beta 4 review)
    Od Xaim v sekci Internet
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2008, 18:47
  5. atitool 0.25 beta 15
    Od sety83 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 15:46