Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 20 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 295

Téma: Jake jste meli v pocitaci zatim grafické karty?

  1. #16
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    Jak se tak dívám, tak se mi zdá, že zkušenosti s GF4 MX440 tady má snad každej
    A pokud vezmu v potaz i jiný druhy GF4 tak snad i všichni
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Konnor
    Jak se tak dívám, tak se mi zdá, že zkušenosti s GF4 MX440 tady má snad každej
    A pokud vezmu v potaz i jiný druhy GF4 tak snad i všichni
    ja ne jediny co sem mel od nVidie byla TNT2 ultra ale spatna nebyla....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    isa ?? Herkules (1986), isa EGA 256kb(1988), isa VGA 512 kb (1990), VL-BUS Cirrus Logic 2MB (1993), PCL Tseng ETA 4,5MB pameti (1995) + Voodoo 3dfx 1 (1997), Voodoo 2 16MB pameti (1998), AGP nVidia TNT2 Manta 16MB (2000), AGP Geforce 2 64 Mb (2001), AGP Geforce 4 4600 128 MB (2002 nebo 3),
    AGP Geforce FX 5900 128 MB (2004), AGP Geforce 6800 GT 256Mb (2004),
    PCL-E 7800 GT 256 Mb (2006), PCL-E Geforce 7900 GT 256 MB (2006),
    PCL-E Ati Radeon 1950 XTX 512 Mb (2006), PCL-E Geforce 8800 GTX 768 Mb

    UFFFF
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček Avatar uživatele Madagio
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Cirrus Logic 2MB
    S3 trio
    3dfx voodoo3
    TNT2
    GeForce 2 MX400
    Ati Radeon 9000 Pro
    Ati Radeon 9600
    Asus nVidia 6600GT (kvůli příšerně hlučnýmu chladiči šla pryč po pár dnech)
    Gigabyte nVidia 7600GS (Pasiv)

    a možná jsem na něco zapomněl
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Sakra zapomnel jsem na Ati Rage. Jinak nejvice me zklamala MX440, ktera tenkrat nebyla uplne levna a roztrilela ji dvakrat levnejsi ATI 8500 (nebo taky 9100) s tou 4200 uz jsem byl celkem spokojenej. Nejvetsi ovace u me vzbudil R9500, který jsem koupil za nejakych 5000 a po otevreni 4 dalsich pipelines jsem dostal plnohodnotnou R9700 Pro, ktera v te dobe stala pres 13k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele aldafallout
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    196

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Ze starých PC si nepamatuju, kam má paměť sahá...

    PCI: S3 Trio 64 - 2MB
    AGP: nVIDIA Vanta 16MB
    AGP: nVIDIA GeForce2 MX400 64MB - furt běží
    PCI-E: nVIDIA GeForce 6200TC 128(256)MB - furt leží
    PCI-E: nVIDIA GeForce 6600 (TFE) 256MB

    Vantu jsem daval tenkrat nekomu do sestavy. Tusim ze se delala ve dvou provedení. Do AGP a do PCI. Je tomu tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od aldafallout
    Vantu jsem daval tenkrat nekomu do sestavy. Tusim ze se delala ve dvou provedení. Do AGP a do PCI. Je tomu tak?
    Ano, Vanta se delala pro PCI i AGP sbernici.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér Avatar uživatele snajprik
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    112

    Tak ja mam skusenosti s tymto:

    PCI: S3 Trio 64 - 1MB
    Nejaka integrovana ale už nepametam
    AGP: ATI 9600PRO 256MB
    AGP: nVIDIA GeForce 6600GT 128MB
    PCI-E: nVIDIA GeForce 7900GTO 512MB

    Každa karta išla na svoju dobu super
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    GF2 GTS 32MB,GF4 Ti 64MB,R8500,R9700 128MB,R9800 128MB,2X GF6600 128MB/256MB,GF6600GT 128MB,X800Vivo Toxic 256MB,6800GS 256MB,7600GT 256MB,X1800XT 512MB,1800GTO 256MB,1900GT 256MB,1900XT 512MB,a docasna ATI RageXL 8MB pcie nahradni momentalne X550 pasiv...cekam na R600..
    Naposledy upraveno uživatelem Godlike: 04-12-2006 v 09:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    a v kterem v tom nynejsim ? V tom nynejsim mam zatim porad radeon 9800pro v tech minulejch ruzny variace gf2 gf3 pred tim nejaky TNT2, s3 trio, vodoo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    No tak já nejdřív SiS 6326 (ta měla 4 MB :-) ) - to bylo ještě v sestavě s 200MHz procesorem K6. No a teď mám 950MHz Duron s grafikou nVidia TNT Riva Vanta 32 MB Možná nic moc, ale já na tom hry nehraju a na běžnou práci mi to stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    po poradku: 256kb no name isa,trident 512kb isa,spitfire 2mb pci[licence s3],s3 dx 4mb pci,ati rage 2c 4mb+8mb verze pci,ati rage xpert play 16mb agp,tnt2 m64 32mb agp,gf2mx 400 64mb agp,gf4mx 420 64mb agp,gf2 pro 64mb agp, gf3 ti 200 64mb agp,ati 9550 128mb agp,ati 9250 128mb agp,ati 9200 128mb agp,tnt2 pro 32mb agp,ati pro turbo 4mb pci,ati x550 256mb pci-e,nv 6200 tc 64mb pci-e,gf2mx 200 32mb agp od esly,a ted je to nv 7300Gt 256mb pci-e ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele Jericho
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    4

    Tak me se v kompu ohrivaly tyto karty:

    PCI: S3 Trio 1MB
    AGP: Riva TNT2 Ultra 32MB
    AGP: GeForce4 4400Ti 128MB
    AGP: Radeon 9800 pro 128MB
    PCI-E: X850 XT 256MB
    PCI-E: nVidia 7950gx2 1024MB (tahle se mi v kompu jeste chvili zdrzi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    boboco: koukam ze jsi se dostal k tomu co ja ne,kdysi jsem jsem mel sen mit amigu ale bohuzel byla draha,pak se objevila v inzeratech, a dnes uz prakticky neni videt,podle inzeratu v starych excalibrech tam byli aga cipy ze? ... jo tehdy se delali jeste hry pro hratelnost .... dost ot ... sorry ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od wolf007
    boboco: koukam ze jsi se dostal k tomu co ja ne,kdysi jsem jsem mel sen mit amigu ale bohuzel byla draha,pak se objevila v inzeratech, a dnes uz prakticky neni videt,podle inzeratu v starych excalibrech tam byli aga cipy ze? ... jo tehdy se delali jeste hry pro hratelnost .... dost ot ... sorry ...
    Jůůů, tak co bylo v Amize za grafku fakt nevím, to byla výsada taťuldy, kterej se v ní často a intenzivně vrtal Tenkrát nám u ní umřela myš a nikde se nedala sehnat jiná přesto jsem ji asi před dvěma lety našel na půdě, po chvíli hledání i trafo a krabici disket. Snesl jsem si ji do obýváku, musel jsem ještě opravit SCARTovej kablík, zapnul jsem ji a voalá, najela ona krásná animace "zastrč disketu vole" Dal jsem tam Pinball, u kterého jsem doufal, že poběží i bez mouse a už to chroupalo... Nejprve krásná animace s fajn hudbou (Let it Be) od hodného CRACKera, pak ENTER, druhá disketa a už jsem pařil, nádhera, že i po těch letech Amiga i zatuchlý diskety bezchybně fungovaly. Bohužel, když jsem si to chtěl před asi rokem zopakovat, zjistil jsem ,že mi asi hodnej soused z půdy ukradl trafo... Toť vše a zpět k tématu, jaký grafický čip měla Amiga opavdu nevím, bohužel a Excaliburů a Score (od prvního dílu) mám plnou půdu (teda pokud i to někdo nerozkradl )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 20 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Měli jste někdy grafickou kartu od 3Dfx?
    Od Karel Polívka v sekci Grafické karty
    Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 24-02-2014, 22:57
  2. Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 26-01-2013, 11:50
  3. Na jaké grafické kartě jste strávili nejvíce času?
    Od dEvilPS3 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 15:14
  4. Jaké počítače (kromě PC) nebo konzole jste měli?
    Od Sikil79 v sekci Volná témata
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 16:41
  5. Měli jste někdy vlastní herní konzoli? Pokud ano, jakou?
    Od Karel Polívka v sekci Volná témata
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-09-2007, 12:16