Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: problém s graf. kartou

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    Dobrý den,
    zakoupil jsem si grafickou kartu ati radeon hd4650 (1gb) na tuto sestavu:
    CPU: Intel celeron D (2.88 GHZ)
    Zákl. deska: Asus P5GZ-MX (PCI Express 1 16x, 2x ddr(2) dimm)
    Ram: Kingston DIMM 2GB (2x1gb kit) 667MGH DDR2 PC 5300 CL5, BOX, 2 paměťové moduly, 128x64, 1,8
    Operační Systém: Windows XP Home Edition SP2

    normálně jsem ji vložil do slotu, normálně fungovala ale když jsem doistaloval ovladače a retartoval pc tak se mi sekl pc u "vítejte". Nevíte někdo prosím jak tento problém vyřešit?
    Předem děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ach jo, to je pořád dokola

    Jakou jsi měl starou kartu? Odinstaloval jsi korektně staré ovladače, vyčistil systém? Jaký ovladače tam cpeš teď?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xstreetfighter
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    462

    to jo, mohl bys treba aspon napsat, jaky ovladace si instaloval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    66

    No byli to ovladače ver. 12-098 (xp/Vista only) a starý ovladače sem odinstaloval.

    A byli od Sapphere radeon.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 20-01-2009 v 12:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak zkus nové od AMD.

    A používej EDIT!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Ja jsem si zase poridil

    PowerColor HD4870 1GB PCS+ (pred tim byla taky ati karta)

    a kdyz jsem nahodil ovladace 8.12 a i ted 9.1 tak mi obcas kmitne obraz, 8.11 funguji korektne, mam visty, sestava by mela byt asi v podpisu, nesetkal se s timto nekdo? Pripadne poradte program cim dokonale smazu stare ovladace (pouzivam jen odstraneni pres ovladaci panely ...) a jeste nejake to proskenovani systemu nebo co stim. Nevim co bych jeste uved pro upresneni. dekuji za ochotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od HS Zobrazit příspěvek
    Pripadne poradte program cim dokonale smazu stare ovladace....
    Driver Cleaner, Driver Sweeper....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Tak jsem zkusil i 9.2 a problem s problikavanim pretrvava.
    Existuje nejaky program na diagnostiku karty, zda pracuje spravne?
    Asi by bylo nejlepsi zkusit kartu na jinem pc, ale tuhle moznost zrovna ted nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    nic proti ale mě to teď s 9.2 na Ati 3870 X2 dělá taky možná vada driverů...zkus 8.12 ty byly OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    hmm tak tomu se říká rozhodit sítě pánové...kolikrát to ještě založíš

    zkusils ty catalysty 8.12?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    HS HS je offline
    Nováček Avatar uživatele HS
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    hmm tak tomu se říká rozhodit sítě pánové...kolikrát to ještě založíš

    zkusils ty catalysty 8.12?
    Ted nevim jestli to je reakce na muj prispevek, jestli ano tak jak sem psal v tom prvnim, zkousel jsem vsechny verze co vysly od 8.11 - 9.2, obraz se nekmita jen u 8.11 takze ty ja pouzivam, snad se mi to podari vyzkouset brzy v jinem pc a potvrdi se mi to ze to bude chyba SW - nejaky konflikt treba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    právě proto radím použít kombinaci nové drivery a staré CCC...za zkoušku nic nedáš
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    209

    Skus nainstalovat ovladače v nouzovém režimu ,mě to dělalo
    kdyš sem dal HD 4870 Nový ovladače sem nainstaloval v nouzovém režimu a šlape parádně
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problem s graf. kartou
    Od hahumikkk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2010, 21:40
  2. PC s graf. kartou se nespustí, bez ní ano
    Od MageNimeth v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 01:18
  3. Problem s Graf. kartou?
    Od hahumikkk v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-07-2009, 10:31
  4. Problém s graf. kartou
    Od jack696 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-03-2009, 16:17
  5. Problem s graf.kartou 7600gt
    Od chesterfield v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 19:44