Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: jake pameti

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    139

    Cus lidi,potrebuju poradit jake pameti osadit do desky Gigabyte GA-EP35-DS3R Intel P35,procesor intel quad 6600.dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    určitě bych tam dal 4GB třeba a-data
    třeba některé z těchto http://www.alfacomp.cz/php/index.php...0820TW0AL&fMan[]=217
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Budu trochu konkrétnější.

    Pokud nebudeš taktovat, bohatě stačí tyto A-Data 800Mhz CL5
    Pokud budeš taktovat (což vzhledem k dotazu na paměti nepředpokládám) vezmi tyto s chladičem a CL4

    Oboje jsou na deskách P35 naprosto bezproblémové (samozřejmě od výroby špatný kus můžeš chytit vždy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Buď zmíněné A-data Vitesty 800+, nebo tyhle Patrioty:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALG95
    Obojí jsou dobrá volba, já osobně se přikláním k Patriotům - na Gigabytu P35 DS4 druhé revize je mám odzkoušené
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    Aj ja sa pripajam k Patriotom (odskušane - kamaratom)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    Abych nemusel dělat nové téma, tak bych se chtěl zeptat jaké by byly vhodné paměti pro desku: MSI K9VGM-V ,s.AM2, VIA K8M890? Zatím mě teda padli do oka ty A-data 2x2 Gb.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    to Total AMD je to úplně egal co za značku jestli chceš trochu výkonu navíc ber něco s cl4 (bacha na napětí nejsem si jist jestli ten tvůj zázrak umí dávat větší)
    jinak obyčejný adata 2x2gb kit maj časování 5-6-6-21 nikoliv standartních 5-5-5-18 tak bacha na to (u amd to možná bude výkonostní propad) ale co sem zkoušel tak na 1,95V daj i 4-4-4-12
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Total AMD
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    138

    No mě padli do oka přesně tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49801

    A koukal jsem do biosu a byla tam voltáž ramek v rozmezí od 1.7 V do 2.2 V takže by to mělo být v pohodě.
    Naposledy upraveno uživatelem Total AMD: 23-01-2009 v 20:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Rozhodně brat ty A-data Extreme edition. Jsou to snad nej paměti co můžeš za tu cenu pořídit a jejich výkon je dost dobrý + velká rezerva pro přetaktování.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Paměti: Jake pameti koupit?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 08-05-2011, 14:34
  2. DDR3: Jake pameti koupit ?????
    Od Kazi4949 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-07-2010, 17:03
  3. Paměti: jaké vybrat paměti
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-08-2009, 14:20
  4. DDR1: Jaké paměti???
    Od Piu v sekci Operační paměti
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 09:07
  5. DDR2: Jaké paměti k Gigabite P35 DS-4 ?
    Od huky v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-07-2007, 16:22