Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 147

Téma: Nova sestava

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jestli chceš obchod v praze (má to i své výhody tam moct zajít osobně), tak zkus www.czechcomputer.cz (obecně dobré zkušenosti, o pár korun dražší), případně www.softcom.cz, www.agen.cz,
    Z těch méně oblíbených je to gigantická www.alza.cz, ne úplně důvěryhodný www.mironet.cz a samozřejmě stovky menší e-shopů u kterých může být kvalita i přístup značně rozdílný..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    diky

    Repro v monitoru je něco jako v notasu ne? myslím vykonostně

    900 Kč za sestavení mi přijde dost. Takže když si tam takhle naskládám ty komponenty, tak oni to předem nesestaví jo?
    Nevíte o nějkém obchodě, kde to sestaví za mín, popřípadě zdarma?? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    to speedsnail:
    jasně, ale zase tam třeba nebudou mít všechny ty komponenty co jsem si vybral na alfacomp.cz
    No zkusím tam zajít a domluvit se.

    A co ten monitor? co na něj říkáte? myslíte, že je to dobrá volba ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od computerboy Zobrazit příspěvek
    900 Kč za sestavení mi přijde dost. Takže když si tam takhle naskládám ty komponenty, tak oni to předem nesestaví jo?
    Ne,automaticky to nesestavujou.Musel by sis zaškrtnout někde ve službách,aby ti to sestavily.Bez toho ti přijdou normálně díly a můžeš stavět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    407

    V czechcomputeru to myslím skládají zadarmo, pokud si netroufáš. Otázka jestli ty ceny pak nevyjdou stejně jak v alfě se sestavením
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od xxviktor Zobrazit příspěvek
    V czechcomputeru to myslím skládají zadarmo, pokud si netroufáš. Otázka jestli ty ceny pak nevyjdou stejně jak v alfě se sestavením
    Bohužel, už i CZC si za to nechá zaplatit 500,- bez DPH (k vidění v "košíku" dole).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140

    tak tohle uz je temer definitivni sestava. Chybi tam jeste skrin a nejsem si jist s vetranim.
    Prosim o zkouknutí a případně změny, vyjmutí či doplnění o vhodnou skříň a to větrání.
    účel sestavy - viz výše
    díky moc

    edit by speedsnail: použil jsi špatný odkaz.. po kliknutí na "odkaz na košík" je třeba zkopírovat sem URL ze šedivého boxu, ne z panelu pro zadávání adres do prohlížeče..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-01-2009 v 00:59
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tu skříň určitě ne. Když se podíváš na fotky pod specifikací, uvidíš, že zdroj je umístěný přímo "nad" procesorem. Tzn., nenacpeš tam tu Noctuu, ani většinu jiných chladičů. Jestli se ti líbí LianLi tak třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYICB
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    nejaka levnejsi by nesla? Nejde mi o vzhled, ale o to, aby to splnovalo svoji funkci a vse se tam veslo. Jedinou podminku mam aby vepredu bylo USB a pripadne MIC, Audio. Jo a staci mi jeden otvor na 2,5 mechaniku, mozna i bez neho bych se obesel
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od computerboy Zobrazit příspěvek
    nejaka levnejsi by nesla? Nejde mi o vzhled, ale o to, aby to splnovalo svoji funkci a vse se tam veslo. Jedinou podminku mam aby vepredu bylo USB a pripadne MIC, Audio. Jo a staci mi jeden otvor na 2,5 mechaniku, mozna i bez neho bych se obesel
    chceš mini tower nebo midi, nějak nevidím jakou máš desku a chladič
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    @ Computerboy: Samozřejmě, že by šla . Jen jsem nadhodil něco na způsob toho, co jsi už v košíku měl. Můžeš dát třeba tohle http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYBME + jeden fan na outtake (http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4000J000000EI1) nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYKNF + 2 fany, nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYIZS a fany dokupovat nemusíš. Zkoukni i http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYM7O a http://www.alfacomp.cz/php/product.p...450890UR1NYFT2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    tak jeste jednou odkaz na kosik:
    http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140
    a Základní deska :
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000IHI

    - myslím, že bude stačit Mini tower
    - a chladič vůbec nevím, si nechám poradit - nevyznám se ... mám tam akorát tento větrák:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000EI1
    to stačit nebude ? Grafická karta by měla mít svůj vlastní
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40000000000MBR
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Sorry, ale máš evidentně špatný odkaz na košík. Viz post 22.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    ?? tak nevím, me normalne funguje a je totozny s postem 27
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od computerboy Zobrazit příspěvek
    ?? tak nevím, me normalne funguje a je totozny s postem 27
    OT: Protože je to tvoje sestava v tvém košíku na Alfě. Dole pod seznamem zboží v košíku jsou tři oranžová tlačítka. Jedno z nich je "Odkaz na košík". Klikni na něj a pak se ti nad seznamem zboží objeví adresa. Tu sem postneš.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 10 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová PC sestava
    Od Alfajk v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 22:25
  2. Nova sestava
    Od adddy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 16:50
  3. Nová PC sestava
    Od cr4zy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 15:08
  4. Nova sestava
    Od Klementyna v sekci PC - archiv
    Reakcí: 83
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 14:52