Zdravím všechny odborníky.
Používám pc převážně na internetové aplikace, sledování tv, filmů, občasné stříhání videa, hraní nenáročných grafických her. Jde mi o to, aby pc zvládalo několik operací najednou(stahování z netu, komunikace přes skype, sledování tv HDTV a ještě například nahrávání... - to je jen příklad - prostě aby se to nekousalo) Mám jednu sestavu:
GIGABYTE GZ-M3 Black
ASUS P5B-VM DO VPro, Gb LAN, iQ965 WireFire
CPU INTEL Core 2 Duo E6600 BOX
chladič CPU ArcticCooling Freezer 7 PRO, soc.775
1GB DDR2-800 MHz Samsung (2x)
HDD 500GB Samsung SpinP. T166 16MB SATAII/300 3RZ (2x)
FDD SONY 1.44MB/3.5"
DVDRW/RAM Samsung SH-S183A 8x8x18x18x SATA č.b.
DVDRW/RAM Samsung SH-S203B 16x16x20x20x SATA č.blk
VGA MSI RX1650XT-T2D256EZ,256 MB DDR3/128b,HeatPipe
HP TFT LP1965 19"LCD, performance line
- ta mi celkem vyhovuje a chtěl bych druhou, která by byla co se týče výkonnosti aspoň taková jako tahle, ale radši o něco aspon lepší, protože můj notas(Acer Aspire 2012 WLMi, Intel Centrino 1,5 MHz, 512 MB RAm .. mi přestává stačit - právě v těch pasážích, když třeba selduju tv, tak se seká, když do toho dělám ještě něco na netu atd...)
Moje podmínky:
- cena do 15 000 Kč i s monitorem LCD19
- LCD 19 se scartem, aby bylo možné připojit STB ,s analog a DVBT tunerem a s repro
- na přední straně case USB výstupy
-s stačí MidiTower
- stačí integrovaná zvukovka
- na základní desce, aby byla sitová karta (10/100/1000) , USB aspon 4
Co mám a rád bych do toho dal:
1. výše uvedený HDD
2. jednu z výše uvedených vypalovaček
3. kartu s Firewire výstupy
4. myš, klávesnici mám - nepotřebuju kupovat
--> potřebuju CASE, Základní desku, Zdroj, Paměti, Větrání, Procesor, Grafickou kartu - nevím, jestli by nestačila interní?? , no a monitor a to je myslím všechno..
Pomůžete mi s výběrem? Jsem v tomhle laik, takže si netroufám sám něco koupit, aby mi to pak náhodou nepasovalo a nehádalo se to.
Předem děkuji za názory.