Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910
Zobrazené výsledky: 136 až 147 z 147

Téma: Nova sestava

  1. #136
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    fajn, tak ten mam asi navic, protoze HDD uz tam mam od nich zabudovane a je propojeny se základní deskou.

    Ted jeste problem: Zatim jsem tu mechaniku pripojil jen abych odzkousel jestli funguje. Normalne vysunout a zasunout sla, takze bych to snad mel mit zapojene spravne. Ale ted to chci zapojit na pevno - to znamená vyndat zepredu jeden ten kryt a vsunout ji tam. Ale bojim se abych neco neznicil. Jak ten kryt vyndat? to musim nasilim vytlacit? mam tuhle bednu: http://www.alfacomp.cz/php/product.p...00000000000I30

    poradite prosim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    tak problem uz je vyresen...

    Mechanika zapojena napevno.

    A ted teda muzu zacit instalovat Windows? Nebo jeste neco nastavit v setupu? Zformatovat HDD?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    V setupe (biose) musíš nastaviť poradie bootovania 1. DVD mechanika
    Formát hdd sa vykonáva až na začiatku inštalácie, po nabootovaní z dvd
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pokud chceš aby Ti řadič HDD fungoval v režimu AHCI (tzn. šel hotswap), je lepší to povolit před instalací windows.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    to Logout:
    ??? prosim, muzes mi to nejak vysvetlit jako pro laika? Jake to ma vyhody, pripadne nevyhody? Nevim vubec co to znamena
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Myslím, že zde je řečeno vše, co potřebuješ vědět: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=27326
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    diky, tak z toho stejne nejsem moudrej - nekdo je pro to, nekdo zase proto. Necham to tak jak to je a pustim se do instalace...
    kdyby byl nejaky problem tak se ozvu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    V postatě jediná reálná výhoda je v tom, že budeš moct zapojit další hdd k řadiči za chodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    jj díky, tak to stejně nevyužiju ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    82

    bych potreboval jeste poradit s temi repraky...
    ty co jsem si urcil, ze si koupim, tak nejak se po nich slehla zem. Ve vsech eshopech neznaji duvod dodani.. Co s tim? Myslite ze mam jeste chvili pockat? nebo se poohlidnout po jinych?
    Jedna se o tyhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34895
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Já bych ti třeba poradil Creative http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...Labs&tree_CR=1 ,nebo Logitech http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...ory%5CLogitech .Geniusy jsem přestal brát, kvůli horšímu zvuku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od computerboy Zobrazit příspěvek
    bych potreboval jeste poradit s temi repraky...
    ty co jsem si urcil, ze si koupim, tak nejak se po nich slehla zem. Ve vsech eshopech neznaji duvod dodani.. Co s tim? Myslite ze mam jeste chvili pockat? nebo se poohlidnout po jinych?
    Jedna se o tyhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34895
    Je možné, že už prostě nejsou. Já takhle jednou kupoval foťák. Všichni ho měli v nabídce, pár mi jich dokonce potvrdilo objednávku a pak mi jeden mimo záznam přiznal, že už nebude, že už ho ve velkoskladech nahradil novější typ. Nakonec jsem ho koupil v kamenném krámu.
    Za Creativy se taky přimlouvám.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910

Podobná témata

  1. Nová PC sestava
    Od Alfajk v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 22:25
  2. Nova sestava
    Od adddy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 16:50
  3. Nová PC sestava
    Od cr4zy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 15:08
  4. Nova sestava
    Od Klementyna v sekci PC - archiv
    Reakcí: 83
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 14:52