Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 92

Téma: Phenom II 940 BE

  1. #61
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    jj znám tu funkci teď je disable...ale i s novým biosem mi to nepomohlo...nevím se starým se dostanu výš...
    budu muset počkat na novej bios...každopádně se to týká jen taktování z windows(utilitu ale nainstalovanou mám...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    jj znám tu funkci teď je disable...ale i s novým biosem mi to nepomohlo...nevím se starým se dostanu výš...
    budu muset počkat na novej bios...každopádně se to týká jen taktování z windows(utilitu ale nainstalovanou mám...)
    ACC jde i z biosu,já ji mam pod větví CPU ... Dnes vyzkouším nový bios a zkusim i ACC a pak ti dám vědět jak jsem dopadl.Snad pujde CPU o trochu vícea ne huře než s nynější verzí
    Naposledy upraveno uživatelem r-a-k: 12-02-2009 v 16:28 Důvod: chybka
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    jj,budu rád...

    v biosu ACC mám na stejném místě jako ty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    jj,budu rád...

    v biosu ACC mám na stejném místě jako ty...
    Tak s novým Biosem ani o mhz více.Jinak když zapneš ACC v biosu na auto tak ti naběhne systém?Mě z nějakýho důvodu najednou nenaběhne s ACC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,595

    A zkoušel si ACC zapnout přes AMD overdrive?Pak to restartni a uvidíš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    [quote=flanker;220190]A zkoušel si ACC zapnout přes AMD overdrive?Pak to restartni a uvidíš...[/quote]
    to jsem taky zkoušel přes Overdrive(Abych to upřesnil:Jednou jsem zapnul ACC systém naběhl vše fungovalo ale cca za 1hod se z ničeho vypnul PC a po najetí systému už ACC nejde zapnout,v tom smyslu že při opětovném zapnutí ACC se PC vypne:stupid)Už si nepamatuji kde jsem to četl že při pujčení desky na recenzi,která podporovala ACC jim to nešlo zprovoznit ani napoprvé.Ono už jen označení:záhada bermudskýho trojuhelníku stojí za to [url]http://www.cdr.cz/a/24925[/url]
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    no mě to s 0802 a ACC po hodině zhebne...i na stabilnim taktu,s 0701 sem to nezkoušel...podle toho co sem četl 0701 nemá ještě podporu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    Cau, mam sice Phenom II X3 720BE a Asus M3A78-T ,ale s novym biosem 0802 mi taky ACC nejde teda jde nastavit ,ale ma to spis negativni efekt, ze se na 3,7GHz nedostanu ani do oken a pri nacitani BSOD. Po precteni fora asusu kde halda lidi ma s novym bisoem problemy sem zase prehodil zpet 0701 , protoze s 0802 mi najednou zacal padat system zniceho nic coz s 0701 nedela . Jinak me se povedlo z X3 vyzdimat zatim 3,7GHz pri 1,47V ,ale mam ho zatim druhej den a nebyl moc cas tak snad pujde vejs
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    já myslim že 3,7 je krásný...určitě ale otestuj stabilitu....já taky první den jásal že to jede na 3,78Ghz ale hned druhej den jsem měl 3 bsody a 2 zamrznutí po 4 hodinách tak jsem začal snižovat....až jsem se s 0802 dostal jen na 3,4GHz ale s 0701 teď těch 3,6Ghz stále drží...ani jedno zamrznutí nebo Bsod....
    jelikož mam Gemini II a 2x120mm fan tak v zátěži mám max. 53C...uvidíme co bude umět 0902...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    Tak zatim se tech 3,7GHz tvari stabilne Zkousel sem i trosku exotictejsi variantu misto 18.5x200 a to :

    3,7GHz (274x13,5) - Vcore = 1,5V
    HT- 2192MHz
    NB - 2740MHz
    Pameti - 1096MHz

    Zatim je to jen pokus co projel nekolikrat 3Dmark Vantage s o neco lepsi vysledkem diky vyssi frekvenci NB (je mi jasny,ze o stabilite to vubec nic nevypovida, ale urcite o vikendu vyzkousim OCCT)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    jj OCCT mi nedrží ani teď nevim proč ale po minutě se to restne přitom 2xspuštěný orthos(jeden proces pro 1,2 jádro a druhý proces pro 3,4 jádro) po 6 hodinách stále OK....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    OCCT mi taky dost casto restartuje komp vetsinou kolem 20 minuty co sem par taktu zkousel ,ale jinak orthos sem poustel a ten stejne jako u tebe jel bez znamek problemu ikdyz jen hodinku (taky proces pro 1,2 a druhej pro 3 jadro) pak sem ho vypnul a musel do prace ... Sice sem nekde cet, ze OCCT 1h je jako snad 5h v Orthosu nebo tak neco v tom smyslu ,ale nejak se mi to nezda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    v OCCT mate nastaveny testovani jen CPU nebo MIX?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    já mam tu verzi 3.0 a ta už mix a cpu nemá...tak nevim ale mám nekonečný test a prioritu na high
    ale pokuď to jakkoliv měnim tak to stejně padne....orthos mi běžel než jsem přišel z práce ...takže asi 10h a nic se nestalo teplota 52C°
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    tak zkus stahnout 2.0.0a
    a testni pouze CPU(za pokus nic nedas)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 7 PrvníPrvní ... 34567 PosledníPoslední