Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Nejlepe vyladena Vista pro NTB?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Ma tu nekdo nejaky tip jak nejelpe nastavit Vistu Home Premium pro NTB s 1GB ram, 2X 1.9 GHz a 8400GS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Na tvém místě bych volil na tvůj NTB Windows XP. Pr rychlost a pohodlnost. Kdysi jsem zkoušel provozovat Visty na 1GB ram a nebylo to ono. Vše se celkem dlouho spouštělo atd.
    Radím volit cestu XP.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Na XP nemuzu sehnat ovladace
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    co to je za notebook ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    sám ani pořádně nwm, ale tady je cedulka ze spodu


    omlouvam se za velikost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, nevim, podle me tam drivery na XP jsou
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...roduct=3630254

    jinak drivery na ostatni OS http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...roduct=3630254
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    No su tam nejake drivery pre XP, ale myslim, ze bude potrebovat drivery aj na chipset, grafiku a zvukovu kartu ci modem... A nestacilo by ti dokupit jeden 2GB modul DDR2 RAM-ky, potom by to islo myslim f poho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Jedným z riešení by bola úprava spúšťaných služieb - services
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Doporučuju projít web zabývající se "odlehčováním" vist. Je k tomu i prográmek. www.vlite.net
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Instalace XPcek ale muze byt jednodussi a rychlejsi reseni nez vlite. I kdyz bych Visty propasovane pres vlite urcite silne doporucoval...

    Stejne XPcka pojedou na NTB 2x rychlejsi nez Visty. Aj na mnohem rychlejsich, modernich NTB se Visty nechutne "zadychavaj" ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Není jednodušší, při dnešních cenách, dokoupit další pamět? Mám pocit, že čím víc se člověk snaží něco ladit a optimalizovat, tím míň to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tady bych se k tomu přiklonil - buď XP a sehnat si ovladače nebo vybavit notebook 2 GB paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Jo dam tam urcite ty 2GB, ale i tak je vhodne si Vistu trochu poladit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Ne, pokud nevíš, co přesně udělat, a stejně přínos výkonu nebude stát ani za tu námahu, natož pak za rizika, která to s sebou nese.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    Základ je myslím vypnout sidebar a superfetch, něco paměti zežere aero, ačkoliv přímo na výkon vliv nemá. Pak se dají povypínat různé fast-launch od Acrobata, OpenOffice,...
    Předpokládám, že HP je slušná firma a nedává na notebook plné 60tidenní verze všeho softu co se ve světě běžně používá, pak je nejlepší notebook přeinstalovat, pokud člověk dokáže sehnat všechny ovladače a oželet některé originální programy.

    Ale paměti jsou skoro zdarma
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: Jaký monitor nejlepe LCD s LED na hry
    Od adosl v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-08-2010, 18:58
  2. Software: jak nejlépe vyzkoušet linux
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 21:06
  3. herní PC-nejlépe zadarmo
    Od Belbas v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 09:23
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 21:57
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-10-2008, 22:30