Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Asi nefunkční HD2600XT

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Protože v současné době nemám bohužel úplné informace tak se předem omlouvám. Mám jet na servis odpoledne dost daleko a zákazník hlásí tento problém. Základní deska Gigabite, AMD procesor,400W disk, SATA disky. integrovaná grafika. WIN XP SP2, čistá instalaca + ovladače desky. koupil si tudíž tuto grafiku - PCI zasunul do slotu a ejhle ono nic. Po startu PC cvaká v SATA disku tak 8-10 po dvou lupnutí, poté naskočí bios a PC se rozběhne. (Když tam gafika není tak OK) V biosu prý nastavené na ext. grafiku. Ve správci zařízení tato grafika není.
    S tímto jsem se nesetkal - cvakání dísku. Jedná se mi o to, abych tam nemusel jet (lenost)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    No hezké, ale disk cvaká jen když je tam, když není necvaká...

    Doplňuji desku Gigabie M61PME
    Disk Seagete Barracuda 320 GB
    Testy disku OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    A grafika není detekována ve správci zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    No hezké, ale disk cvaká jen když je tam, když není necvaká...

    Doplňuji desku Gigabie M61PME
    Disk Seagete Barracuda 320 GB
    Testy disku OK
    Á, Seagate! Ale postoval jsem to hlavně kvůli té pasáži o HDD cvakajícím při slabém zdroji. Jemu ten HDD cvaká ve chvíli, kdy připojí GPU, jejíž nároky jsou podle výrobce 400W. BTW, značka zdroje. Netvrdím, že je to tím, ale může se tím vyloučit jedna příčina.
    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    A grafika není detekována ve správci zařízení.
    Předpokládám, že je správně zapojená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Á, Seagate! Ale postoval jsem to hlavně kvůli té pasáži o HDD cvakajícím při slabém zdroji. Jemu ten HDD cvaká ve chvíli, kdy připojí GPU, jejíž nároky jsou podle výrobce 400W. BTW, značka zdroje. Netvrdím, že je to tím, ale může se tím vyloučit jedna příčina.

    Předpokládám, že je správně zapojená.
    jj to jsem pochopil s tím cvakáním - dobrý tip. to jsem zkoušel jako první

    Jedu právě na místo. je tam 400 W nový zdroj. nechali zapojený jen disk. Takže procesor, integrované blbosti a pak ta karta. prý má 60W. Tedy píšou to o ní.
    - Správně zapojená - no prostě ji tam strčili a domáčkli. Vyndali a zandali. kontakty čisté, neopálené, nepoškozené. Ovladače Co sjou ke kartě prý hlásí že tam není.... Ale karta hřeje!!! A dost, ale to je její vlastnost. (pasivní chladič).
    No nic jdu na toaletu a vyrážím. Kdyby ještě něco napadlo dej vědět. Jedu tam přes hodinu.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tu spotřebu jsem bral odsud http://ati.amd.com/products/radeonhd...0xt/specs.html. Samozřejmě, že přehánějí, ale...
    IMHO nejlíp pro začátek CLEAR CMOS...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Deee-aN Zobrazit příspěvek
    Tu spotřebu jsem bral odsud http://ati.amd.com/products/radeonhd...0xt/specs.html. Samozřejmě, že přehánějí, ale...
    IMHO nejlíp pro začátek CLEAR CMOS...
    Je to dobré dostal jsem řidiče, tak po příjezdu provedu resetaci Cmosky a pak sebe. Na to jsem úplně zapomněl. Dám vědět jak jsem dopadl. Díky. Ale kdyby ještě něco, tak jsem na příjmu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-02-2008, 11:38
  2. Radeony: HD2600XT - problem (asi) s ovladaci
    Od MedvidekPu v sekci Grafické karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 18:17
  3. Radeony: X1800GTO IceQ3 vs. HD2600XT DDR4
    Od xSten19 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 16-07-2007, 10:15