AMD Althon 2500+ problem
Zdravim, do strého pc se skocketem A jsem si dal tento procesor misto Durona s frekvencí 1,2..... chyba je v tom že už Při preinstalování systému se mi ve vlastnostích počítače neukazovalo ze je to duron napsano bylo Uknow type 1,2Ghz... po výměně za athona mi to pise zas uknow type 1,1 Ghz ciž by melo mít 1,8 Ghz. mam desku Msi- Ms 6330.
Problém bude v tom ,že deska tento procesor nepodporuje : http://global.msi.eu/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=356#menu
Sranda je že deska nepodporuje ani tvůj původní Duron 1.2Ghz.. kdo to dával dohromady? (sice to běží, ale člověk za to nemůže dát ruku do ohně)
Nicméně, deska velmi historická, umí fsb jen 100Mhz a provozovat v ní Athlona 2500+ na 1100Mhz je škoda. Buď ten athlon prodej (na aukru má ještě slušnou cenu, možná i 500,-), nebo si k němu kup nějakou novější desku (aspon KT400)
Nicméně, deska velmi historická, umí fsb jen 100Mhz a provozovat v ní Athlona 2500+ na 1100Mhz je škoda. Buď ten athlon prodej (na aukru má ještě slušnou cenu, možná i 500,-), nebo si k němu kup nějakou novější desku (aspon KT400)
desek z oznacenim 6330 bylo myslim 5 verzi pokud se nepletu a ja mel prvni znich, hod sem plne oznaceni a pripadne chipset jaky to ma
edit
nj, ale vlastne je to celkem jedno, ty verze se lisily drobnostmi a chipset mely kt133/133a a ty mas cpu s jadrem barton tusim a ten si myslim vnich naplno nerozchodis, i kdybys mel tu nej verzi
edit
nj, ale vlastne je to celkem jedno, ty verze se lisily drobnostmi a chipset mely kt133/133a a ty mas cpu s jadrem barton tusim a ten si myslim vnich naplno nerozchodis, i kdybys mel tu nej verzi