Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Gothic III Hra padá

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Ahoj mám orig. hru Gothic III a každých 10 minut mi hru přeruší tahle tabulka nereaguje když dám shutdown tak hra přestane odpovídat měl jste někdo tento problém? Jo a mám Patch 1.6 děkuji všem
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1030267.JPG 
Zobrazení: 258 
Velikost: 2.99 MB 
ID: 9201  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nejsi sám, tahle hra je zabugovaná až hrůza. Projdi si tenhle odkaz, najdeš tam pár rad. Já osobně zažil tenhle pád jen jednou za dobu co Gothica 3 hraju. Zkoušel jsi nějaký neoficiální patch?

    Edit: podívej se ještě sem a sem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Použiám jen 1.6 Full Community, přitom mám orig. Hru tak to nechápu ale už mě to štve
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Hra je opravdu hodně špatně optimalizovaná, hlavně co se práce s OP týče. Taky jsem nad Gothicem 3 strávil dost času (jako fanoušek celé gothic série od 1. dílu ), a kromě patchů (a communuity patchů) s tím snad nic nadělat nejde. Hodně rad najdeš na gothicz.net a fóru zmíněné stránky.
    Př. - na mé sestavě s 2GB RAM s vypnutou virtuální pamětí hra občas načítá, hlavně když moc cestuju - změna lokace, teleporty, a pokud opravdu moc cestuju tak hra spadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Dal sem si noví ovladače na Grafiku musím souhlasit v jednom, hra je opravdu odflaknutá a má hodně chyb ale toto sem opravdu nečekal neřeknu když má někdo Warez hru ale u originálu je to nepochopitelný pak napíšu jak sem dopad i když tomu stejně nevěřím
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nemáš možnost zkusit jinou grafiku? Já to hraju na té v podpise, chvíli jsem měl v PC i Radeon X800XL, na obou to jede dobře. Dokonce i ten Radeon X800XL to zvládal v pohodě, 1280x960, detaily střední až vyšší (jak co), anisotropní filtrování.

    A virtuální paměť mám taky vypnutou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Už jsem hrál dvě hodiny a zatím nic nainstaloval sem ovladače NVIDIA 7.15.11.8122 Datum Ovladač 14.1.2009 digitálně podepsán. Před tím to padalo skoro každých pět minut, grafiku jinou nemám ale tahle je na Gothic 3 dost silná dokonce sem na ni rozjel i GTA 4 sice na minimum v rozlišení 1024x768 ale přemejšlím už o silnější děkuji za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Ahoj. Přečti si tady můj poslední příspěvek. Možná jsi to už četl, ale pro jistotu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Mas moznost vyzkouset hru na jinym PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    Ano mám ale jen na XP, Jinak použivám Vistu 32 bit a problém sem vyřešil ovladači hra jede zatím bez problému vše sem si pročet na odkazech od johny__g kterému moc děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Draken
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1,616

    1.6 comunity pack se mi moc neosvědčil a nechal jsem tedy hru v základní verzi...alespoň tedy podle tý verze co vyšla v levlu...no a padání sca každých 15 hodin hraní což nani špatný ale i tak doporučuju savy ukládat nadvakrát do dvou savů už se mi totiž stalo že se sav porušil...a opakovat 5 hodin hraní je k vzteku

    s 1.6cp mi padal každých 30-35 minut

    často záleží i na catalystech třeba s 8.8 a 8.10 se mi rozpadaly textury s 8.7,8.9 a 8.11 naprosto OK a s 8.12 jak kdy

    rozhodně doporučuju nepoužívat ati tray tool protože se textury rozpadnou úplně s jakýmoliv ovladačem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Draken: Já teda vždy instaluju poslední Comminuty Patch, opravuje fakt dost bugů a stabilita by se měla zlepšit (ikdyž ty máš opačné zkušenosti).
    Padání po 15 hodinách hraní? Smekám.. Mi to tak dlouho nikdy nevydrželo, ikdyž jsem vlastně takovou dobu v kuse nikdy nehrál.
    Jinak s těma savama - doj*bal jsem se na tom Xkrát, taky doporučuju ukládat na více pozic, já těch porušených savů už měl snad 5 a vždy to byl tak minimálně jeden lvl zpátky což při 70ce atd naštve.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér Avatar uživatele machja
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    122

    No, Já mám taky stejný problém - taky mě to háže problém s ramkou a přitom mě zbývá 25 %.
    Moje konfigurace je
    Windows Vista 32 bit
    CPU- Q8200 2,33 Ghz
    GPU- Nvidia 9800 GT
    Ram 800 Mhz 2 x 2048 MB
    Gothic 3 1.6 CP vč. originálního dvd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    machja: Jak máš nastavenou Virtuální pamět?
    BTW každým dnem by měl vyjít nový a poslední Community patch 1.70, určitě se objeví např na www.worldofgothic.com a českém serveru gothicz.net
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od machja Zobrazit příspěvek
    No, Já mám taky stejný problém - taky mě to háže problém s ramkou a přitom mě zbývá 25 %.
    Moje konfigurace je
    Windows Vista 32 bit
    CPU- Q8200 2,33 Ghz
    GPU- Nvidia 9800 GT
    Ram 800 Mhz 2 x 2048 MB
    Gothic 3 1.6 CP vč. originálního dvd.
    Ten CP 1.6 je Full verze (asi 70MB)?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Gothic 3 - Grafický problém "čáry" a stíny
    Od Lurz v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-06-2010, 13:09
  2. Gothic III
    Od Kopyss v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-04-2010, 12:35
  3. Padá zdroj
    Od Jerome82 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 10:53
  4. GOTHIC III a nepříjemná chyba
    Od Sikil79 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 17:34
  5. icq padá
    Od BlackFrog v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 12:11