Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebook ACER Aspire 6920G-582G32MN

blacksool (4)|27.1.2009 17:00
Zdarec chci si koupit notebook.Budu ho využívat na hraní her, sledování videa a sem tam ho i někam odnesu ale přenášen nebude moc často. zatim mě napadl tenhle co vy na to? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Rider101 (81)|27.1.2009 17:24
Konfigurace celkem ujde, ale je to acer( ja sice s nimi nemam co docineni, ale z toho co vyklada napr Intri, nekdo si mysli, ze to je pomluva..............) Podle me je to risk. V takoveto cenove relaci se zda dobrou alternativou tento asus: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Dobry graf. vykon( nic lepsiho nenajdes), rychly procesor.
Salamander (6177)|27.1.2009 17:25
Pokud pro tebe neni prenositelnost az tak dulezita, proc si nekoupis normalni desktop PC ?
Vykonem ve hrach budes uuuuplne jinde :) Notebooky proste nejsou na hry :(
A kdyz uz, tak Acer fakt ne-e :thumbdown
Rider101 (81)|27.1.2009 17:29
[QUOTE=Salamander;211976]
Vykonem ve hrach budes uuuuplne jinde :) Notebooky proste nejsou na hry :(
A kdyz uz, tak Acer fakt ne-e :thumbdown[/QUOTE]

Souhlasím za 20 tis. mas slusny delko.
mahaj (11)|27.1.2009 17:47
V tom, zda je pro tebe lepší notebook nebo desktop, ti radit nebudu - priority si musíš ujasnit sám (teda pokud v tom jasno nemáš - já si ale, na rozdíl od některých diskutujících, myslím, že ano, protože jinak bys asi nepsal, že si chceš koupit notebook :-) (omlouvám se za rýpnutí :shut)
Hlavně si ale myslím, že grafika 9600M GS je na nejnovější hry slabá - sice si je zahraješ, ale zapomeň na nějaký vysoký detaily a podobný věcičky..takže záleží co budeš hrát...
Rozhodně bych doporučil lepší grafiku, ale tvůj cenový limit neznám..
blacksool (4)|27.1.2009 17:48
jo sice je PC daleko rychlejší...ale opravdu si ho nikam neodnesu ale noťas si i někam vezmu tak radši troch slevim z nároků a koupim si notebook a řekl bych že si na něm i docela dobře zhraju v porovnání s mim současnym kompem(hardisk 80giga procák 1.7GHz a grafárna se 128mega:D) a ten asus je na mě asi už fakt moc drahej ten acer je strop
Intri (3490)|27.1.2009 18:04
Zvaž, jaké hry plánuješ hrát. Pokud ten noťas plánuješ jako PC pro LAN párty a podobné účely, přemýšlíš správně, ale obávám se, že se špatnými penězi v ruce. Pokud je 18 tisíc strop, budeš se muset spokojit s hraním skutečně velmi nenáročných her. Výkon ti navíc ještě trochu srazí příplatek za kvalitu provedení u jiných značek.

Vzhledem k tomu, že ti jde očividně doopravdy o peníze, Acer vskutku vynech. U něj je to investice tak na jeden rok, když budeš mít štěstí. Pak jej budeš muset s největší pravděpodobností reklamovat. Závadu ti neodstraní ani po 4 reklamacích, budeš po nich nejspíš chtít peníze zpět, ale k tomu jim budeš muset vyhrožovat soudem.

Tak věštím tvou budoucnost, pokud se pro tuto značku rozhodneš. Pokud chceš alternativu, zkus zvážit třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]. Výkon je bohužel citelně nižší, než u toho Aceru, ale aspoň můžeš počítat s tím, že ten notebook nebudeš muset po roce měnit.
blacksool (4)|27.1.2009 19:12
hele já nevim tak moc se v tom neviznam ale to sou opravdu ty acery tak beznadějný?
Intri (3490)|27.1.2009 19:25
Je to s nimi dost velké riziko. Za ty ušetřené peníze to doopravdy nestojí.
genius1000 (16)|27.1.2009 20:22
[QUOTE=Intri;212048]Je to s nimi dost velké riziko. Za ty ušetřené peníze to doopravdy nestojí.[/QUOTE]

Nechce něak narážet věřim že stojej za prd ale máti má NB od Aceru cca 3 roky na práci přeneso ho 1 za měsíc a šlape v pohodě
mstejska (2912)|27.1.2009 20:27
[QUOTE=genius1000;212078]Nechce něak narážet věřim že stojej za prd ale máti má NB od Aceru cca 3 roky na práci přeneso ho 1 za měsíc a šlape v pohodě[/QUOTE]

Nejde ani tak o kvalitu NB (i kdyz o tu taky) ale spise o spatne zkusenosti ze servisem. (Ale zase jak kdo).
Je to samozrejme na tobe.
PS: Ja mam NB acer taky 3 roky, taky byl v servisu a bez problemu a jsem spokojeny. Ale je to riziko.
matyyy (2527)|27.1.2009 20:40
tenhle ntb(jen s jiným procesorem) jsem měl pučenej a na můj vkus je poněkud těžký(na kolenou se s tím dlouho dělat nedá), display má na ntb luxusní barvy a oproti některým i slušný pozorovací úhly, větrák je v zátěži trochu slyšet (jsou i dost horší ntb), klávesnice je strašná a touchpad jen pro nouzový použití(ale vypadá fak hezky) výdrž na baterku mezi 2-3h
jo ještě je třeba přikoupit "švédskou utěrku" je na něm vidět každej dotyk prstu

jinak kámoš ho už jednou reklamoval (chybou byla Vista, dost lidí mu říkalo, že reklamace je blbost) a do týdne byl zpátky "opravený"
blacksool (4)|27.1.2009 21:07
diky za názory vipadá to že si ho koupim necham si to ještě projít hlavou a pokud nenastane nějakej zvrat tak ho beru pak napíšu recenzi
Intri (3490)|27.1.2009 21:37
Peníze jsou to tvé. Pozitivní názory na Acer samozřejmě jsou, jak je vidět z tohoto i tuctu jiných threadů. Zvaž ale hlavně otázku, jestli ti těch pár ušetřených korun opravdu stojí za to riziko, když s jinou značkou zdaleka tolik neriskuješ.
genius1000 (16)|27.1.2009 21:47
jo to radši sáhli po něakém HP ty maj sice servis v Polsku ale vydržej