Přerušovaný tisk HP PSC 1400 series
Zdravím potřeboval bych poradit, protože se mi nedávno objevil problém s tiskárnou. Z ničeho nic prostě začala, tisknou přerušovaně (vždycky natiskne pár řádků a potom se docela dlouho nic neděje) stránka se tak ve výsledku tiskne třeba i pět minut. Zkusil jsem jí připojit k notebooku a nainstalovat úplně na čisto abych zjistil, jestli to není pouze něco softwarového, ale tiskárna se chovala úplně stejně jako připojena k velkému PC. Mam jí asi dva roky a za tu dobu jsem se nesetkal s naprosto žádnou chybou a teď když s ní něco je už samozřejmě už neplatí záruka. Nesetkali jste se náhodou někdy s podobným problémem? Dá se s tím něco dělat?
Díky moc za odpovědi.
Díky moc za odpovědi.
V ovladačích tiskárny by měla být možnost vytisknout "čistící" stránku ( její tisk by měl nějak pročistit inkoustové trysky ). Zkus ji vytisknout a sleduj chování tiskárny. Taky vytiskni zkušební stránku a opět koukej, jestli dělá stejné potíže.
Máš k dispozici jinou cartridge ( třeba i starou s téměř vyčabraným inkoustem )? Můžeš vyzkoušet tu, jestli není problém právě v cartridgi. Po té už mě nic nenapadá, bohužel.
Tak jsem tam kopnul jednu starou cartridge ale pořád se to chová stejně. To skoro vypadá na něco vadnýho uvnitř a v tom se fakt nevyznám.
Co kvalita tisku? Takhle se ta moje (stejná) chová v případě, že dám extra kvalitní tisk. I když taky mi to jednou dělal bezdůvodně, nakonec se z toho dostala. Když nepomůže zkušební stránka, tak co třeba čistící obrázek? (taky je tam u údržby, vytiskne to takovou mísu s hruškama nebo tak něco).
A co 'Zarovnání tiskových hlav' - vytiskne se zkušební stránka plná různých čar a textů, dá se pod víko a stiskne se tlačítko skenovat - je na to položka v ovladačích)?
A co 'Zarovnání tiskových hlav' - vytiskne se zkušební stránka plná různých čar a textů, dá se pod víko a stiskne se tlačítko skenovat - je na to položka v ovladačích)?
Bohužel jsem všechno tohle zkusil a o tom extra kvalitním tisku vím to byla první věc kterou jsem zkontroloval. Už jsem jen nezkoušel do toho pořádně kopnout ale nejsem si jistej jestli by to pomohlo. :)
A to se Ti projevuje na tom PC, kde řešíš: Nepravidelný restart PC (bluescreen DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL)?
Nedivil bych se, že to blbne.
Nedivil bych se, že to blbne.
Kdyby jsi četl to forum až do konce zjistil by jsi, že to bylo chybnym ovladačem k myši genius, nehledě na to, že to s tim nemá nic společnýho protože to neni ani na stejnym počítači. Takovej koment jsem fakt potřeboval hele, když nechceš napsat nic smysluplnýho tak raději nic nepiš. Díky.
zkus vyloučit chybu winů
pomocí linuxu (třeba GoblinX: Micro (při bootu dej ať se natáhne do ramky)) a pak potřebuješ linuxový HP driver instaluje se spustěním toho souboru co stáhneš
když bude tisknou blbě i pod linuxem je chyba v hardwaru (imho tiskárna zralá na přesun do popelnice)
pomocí linuxu (třeba GoblinX: Micro (při bootu dej ať se natáhne do ramky)) a pak potřebuješ linuxový HP driver instaluje se spustěním toho souboru co stáhneš
když bude tisknou blbě i pod linuxem je chyba v hardwaru (imho tiskárna zralá na přesun do popelnice)