Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Firefox a otevření v novém panelu

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    prosím o radu, kde či jak dosáhnout toho, aby prokliknutí odkazu se shiftem

    otevřelo okno v NOVÉM PANELU nikoliv v novém okně

    nebo jakým jiným způsobem oteřít <a href... v novém panule, přestože nemá nebo má definovaná target
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    co kliknuti na odkaz scroolem?

    nwm jak FF ale v chrome je shift nove okno a CTRL nova zalozka
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    aha díky... o ctrl jsem se nikde nedočetl... a ono to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Vidis, ja spis v FF 3 resil, jak KOMPLETNE ZAKAZAT veskere panely
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    322

    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    Vidis, ja spis v FF 3 resil, jak KOMPLETNE ZAKAZAT veskere panely
    a proč? vždyť je dnes základ... než mít na ploše 20 oken navíc, tak raději jednotlivé záložky, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    To zavisi na tom, na co jsi zvykly a v cem se lepe orientujes. Me vic vyhovuje mit do DOLE na liste, protoze ta lista tam uz jednou je a kdyz mam neco dvemi zpusoby (v FF se prepinat v panelech, mezi aplikacemi na liste Win - schyza!) tak me to nevyhovuje ani trosku.
    Navic to zere misto z obrazovky - listy dole se nezbavim (tedy, muzu, aby bylo by to jeste nepohodlnejsi...) a kdyz mi i lista s panely snizi vertikalni rozlisko... no, to uz bych mohl mit rovnou Visty nebo Max OS X ci podobne systemy, ktere plytvaji mistem na screenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Otevření DMP souboru - prosba o pomoc
    Od MrSwatCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-04-2013, 22:19
  2. Otevření velikého textového souboru (2Gb)
    Od typek.cz v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2012, 19:56
  3. Webové prohlížeče: Firefox - vynucení otevření odkazu v novém panelu
    Od speedsnail v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2010, 20:06
  4. otevření fotky - nefunguje dvojklik
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-03-2010, 20:41
  5. otevreni dokumentu jineho uctu.
    Od zajdax3 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 20:56