Zdravim, mám problm a nevim co s nim.
Koupil jsem si dalkové ovládaní Genius Remote 300, ma to infra přijmač připojeny k USB.
Problém je v tom že IR přijmač se začne od USB neustalu odpojovat a připojovat vkuse hned za sebou, baz jake koliv přičiny. po čase sám přestane a funguje bez problemu dál, někdy pomuže restart a někdy ani to ne.
Stejny problem sem měl kdysi s TV pinnacle přes USB ta měla v sobě integrovany IR přijmač a problem byl upně ten samy jako ted.
Je známy nějaky problem s IR přijmači ve Vistach (32bit)? Nebo s deskou Gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev.1,1)?
Ostatni USB zařizeni funguji na USBčku bez problému, jen ten IR přijmač...
Diky za jakoukoliv radu
Koupil jsem si dalkové ovládaní Genius Remote 300, ma to infra přijmač připojeny k USB.
Problém je v tom že IR přijmač se začne od USB neustalu odpojovat a připojovat vkuse hned za sebou, baz jake koliv přičiny. po čase sám přestane a funguje bez problemu dál, někdy pomuže restart a někdy ani to ne.
Stejny problem sem měl kdysi s TV pinnacle přes USB ta měla v sobě integrovany IR přijmač a problem byl upně ten samy jako ted.
Je známy nějaky problem s IR přijmači ve Vistach (32bit)? Nebo s deskou Gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev.1,1)?
Ostatni USB zařizeni funguji na USBčku bez problému, jen ten IR přijmač...
Diky za jakoukoliv radu
O žádných problémech nevím s IR ve Vistě nevím, tohle bych tipl na potíže s ovladači. Zkoušel jsi všechny ovladače IR zařízení ručně odebrat ze správce zařízení a nainstalovat je znovu, pokud možno aktuální?
[QUOTE=Intri;213548]O žádných problémech nevím s IR ve Vistě nevím, tohle bych tipl na potíže s ovladači. Zkoušel jsi všechny ovladače IR zařízení ručně odebrat ze správce zařízení a nainstalovat je znovu, pokud možno aktuální?[/QUOTE]
S ovladači je to problem, Genius na to žadne pod Visty nema, jsou pro to jen od Microsoftu ty ve Vistach, nikde jinde jsem nic nenašel...
S ovladači je to problem, Genius na to žadne pod Visty nema, jsou pro to jen od Microsoftu ty ve Vistach, nikde jinde jsem nic nenašel...