Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problem: Infra port a Visty

RolandN (210)|31.1.2009 23:19
Zdravim, mám problm a nevim co s nim.

Koupil jsem si dalkové ovládaní Genius Remote 300, ma to infra přijmač připojeny k USB.

Problém je v tom že IR přijmač se začne od USB neustalu odpojovat a připojovat vkuse hned za sebou, baz jake koliv přičiny. po čase sám přestane a funguje bez problemu dál, někdy pomuže restart a někdy ani to ne.
Stejny problem sem měl kdysi s TV pinnacle přes USB ta měla v sobě integrovany IR přijmač a problem byl upně ten samy jako ted.

Je známy nějaky problem s IR přijmači ve Vistach (32bit)? Nebo s deskou Gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev.1,1)?

Ostatni USB zařizeni funguji na USBčku bez problému, jen ten IR přijmač...

Diky za jakoukoliv radu
Intri (3490)|1.2.2009 00:52
O žádných problémech nevím s IR ve Vistě nevím, tohle bych tipl na potíže s ovladači. Zkoušel jsi všechny ovladače IR zařízení ručně odebrat ze správce zařízení a nainstalovat je znovu, pokud možno aktuální?
xmarek (1676)|1.2.2009 10:30
Možná Vám tahle diskuze pomůže. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
RolandN (210)|1.2.2009 12:51
[QUOTE=Intri;213548]O žádných problémech nevím s IR ve Vistě nevím, tohle bych tipl na potíže s ovladači. Zkoušel jsi všechny ovladače IR zařízení ručně odebrat ze správce zařízení a nainstalovat je znovu, pokud možno aktuální?[/QUOTE]

S ovladači je to problem, Genius na to žadne pod Visty nema, jsou pro to jen od Microsoftu ty ve Vistach, nikde jinde jsem nic nenašel...
RolandN (210)|10.2.2009 20:03
Tak promlém už je vyřešen. (Piši ho sem jen kdyby se s tim ještě někdy někdo setakl.)

Bylo to zdrojem, nevim proč, nechapu jak, ale asi nějak rušil vše co obsahovalo infra port připojený do USB (jak TV tuner Pinnacle, tak i dálkové ovládání Genius Remote 300)

Zapojil jsem jiný a je vše OK