Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Připojení obyčejné TV ke Spectře

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Dobrý den,
    zajímalo by mě, jakým způsobem připojím ke spectře občejnou TV, tzn. má pouze SCART. Je tento výstup již obsažen na integrované garfické kartě, nebo je nutné přikoupit grafickou kartu s TV výstupem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Je nutné dokoupit diskrétní VGA s příslušným výstupem a případně konvertorem, integrovaná grafická karta nemá žádný TV výstup.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Trochu problem je to, ze v nabizene sestave se nenabizi moznost rozsireni o takovou kartu. To mne zatim od nakupu docela odrazuje (nechci se v tom vrtat, chci si koupit funkcni zarizeni).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Spectra Support
    Je nutné dokoupit diskrétní VGA s příslušným výstupem a případně konvertorem, integrovaná grafická karta nemá žádný TV výstup.
    Mohl byste mi v tom případě doporučit konkrétní kartu, která tam bude pasovat? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Odpověď na Váš dotaz naleznete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    his x300SE , v jednom z posledních computerů byla vyfocena ještě Clu 3D Radeon X300 SE, která má normální + 2 nízkoprofilové záslepky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    ještě Club 3D Radeon X300 SE s velkou a dvěma malými záslepkami.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Díky za rady. Našel jsem ten HIS X300SE v low-profile verzi. Odkaz je zde http://shop.mhcomp.cz/product.php?pr...&id_catalog=1& Podle obrázku karta zabírá 2 sloty, tím pádem nebude možné využít jeden PCI slot, mám pravdu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Ano, máte pravdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. připojení hdd
    Od hugostieglitz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-11-2012, 14:23
  2. Připojení HDD k PC
    Od JosefDintar@seznam.cz v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-01-2012, 21:27
  3. LAN připojení
    Od souteh v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-07-2010, 18:48
  4. Připojení k AP
    Od frmolak v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-10-2009, 15:29
  5. USB připojení
    Od kajin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 10:28