Problém s knihovnou msvcrt.dll
Při spuštění Winampu se mi objeví tato hláška:
Vstupní bod procedury_except_handler4_common se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně msvcrt.dll nalézt.
Chybová hláška s knihovnou se mi objeví i po startu Windows v podobném znění.
Dík za pomoc!!! J.V.
Vstupní bod procedury_except_handler4_common se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně msvcrt.dll nalézt.
Chybová hláška s knihovnou se mi objeví i po startu Windows v podobném znění.
Dík za pomoc!!! J.V.
Nespravna verzia kniznice. Minimalne tej spominanej.
Spust konzolu START>RUN>CMD a v okne zadaj sfc /scannow. Priprav si instalacne CD od win.
Spust konzolu START>RUN>CMD a v okne zadaj sfc /scannow. Priprav si instalacne CD od win.
Soubor se nachází v adresáři C:\Windows\System32. Stáhni si nový soubor msvcrt.dll a přepiš jím starý.
Zkus si vyhladat tento subor v pocitaci, budes prekvapeny, kolko mich tam mas ;).
V suvislosti s WinAmp to moze byt sposobene poskodenou instalaciou alebo zlym skinom. Doporucil by som stiahnut najnovsiu verziu WinAmp. Najprv odinstalovat staru verziu.
V suvislosti s WinAmp to moze byt sposobene poskodenou instalaciou alebo zlym skinom. Doporucil by som stiahnut najnovsiu verziu WinAmp. Najprv odinstalovat staru verziu.
Ano, mnoho softwaru tuto knihovnu obsahuje, ale WinAmp tuto knihovnu nemá. Při instalaci některých softwarů je uživatel informován, že knihovna msvcrt.dll chybí (i knihivny msvcrt10.dll, msvcrt20.dll, apod.). Proto si myslím, že stačí přehrát.
WinAmp uz tuto kniznicu nepouziva. Namiesto nej ma nscrt.dll. Pozri sa do adresara C:\Program Files\Winamp alebo C:\Program Files\Winamp\Plugins. Ak tam bude msvcrt.dll (mohla tam zostat po predoslej verzii), tak ju premenuj na msvcrt.old a restartni pocitac.
Taktiez sa pozri, ci je v adresari Windows\system32 kniznica dwmapi.dll.
Taktiez sa pozri, ci je v adresari Windows\system32 kniznica dwmapi.dll.
Není pro uživatele jednodušší odinstalovat WinAmp, smazat v Program Files a Data Aplikací zbylé adresáře WinAmp a nainstalovat program znovu :thumb
EditorPO: Ahoj, dík za radu. Zkoušel jsem přeinstalování WinAmpu, dal jsem poslední verzi a je to stále stejné. Stáhnul jsem si požadovanou knihovnu, ale nevím, jak ji překopírovat. Systém mi to nedovolí.
S pozdravem kunasch
S pozdravem kunasch
Ked si odinstaloval stary WinAmp, tak si zmazal aj jeho adresar v Program Files?
Hladal si tu kniznicu v adresari WinAmpu?
Je naozaj vela pricin tejto chyby. Casto to sposobuje instalacia dalsich programov pre multimedia. Staci pozriet na Google. Este mozes preinstalovat DirectX, nainstalovat napriklad PowerDVD (niekedy to zvykne pomoct).
Ja osobne WinAmp nepouzivam. WinAmp je taka klasika a ludia ho instaluju zo zotrvacnosti. Pouzivam JetAudio, vyskusaj, mozno sa ti zapaci.
Hladal si tu kniznicu v adresari WinAmpu?
Je naozaj vela pricin tejto chyby. Casto to sposobuje instalacia dalsich programov pre multimedia. Staci pozriet na Google. Este mozes preinstalovat DirectX, nainstalovat napriklad PowerDVD (niekedy to zvykne pomoct).
Ja osobne WinAmp nepouzivam. WinAmp je taka klasika a ludia ho instaluju zo zotrvacnosti. Pouzivam JetAudio, vyskusaj, mozno sa ti zapaci.