Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Názor na sestavu PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    11

    Ahoj, chtěl bych znát váš názor na tuhle sestavu co si o tom myslíte.
    Budu rád za jakékoliv názory a připomínky.
    Jedná se o PC převážně na úpravu fotek.


    Gigabyte MA770-DS3 AMD770, AM2+, DDR2, SATA2, GLAN, 1394, PCIE2.0, ATX
    AMD Phenom 9550 X4 Quad-Core, AM2+, L2+L3 4MB, 2200MHz, 95W BOX
    2x DIMM DDR2 2048MB 800MHz TRANSCEND CL5 JetRam
    ASUS EAH3650 Silent, 512MB DDR3, 128-bit, HDTV, PCIe, 2x DVI
    SAMSUNG F1 640GB SATAII/300 16MB 7200
    SAMSUNG 2243BW 22" TFT 5ms, 8000:1, DVI, Pivot, Black
    DVD RW Samsung Black S223F/BEBE 20xDrive DL±8.5GB bulk SATA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Grafiku bych vzal nějakou HD4650, třeba tuhle od Powercoloru, má také pasiv a je dokonce levnější.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,247

    Myslis, ze na upravu fotek je potreba to ctyrjadro ?
    S tou grafikou souhlas + pameti bych vzal radsi Kingstony, nebo A-Daty
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tady jsem nacpal do košíku to z prvního post, aby byla představa o ceně. (nejsou tam ty Transcendy, které na Alfě nemají, dal jsem tam ekvivalent.
    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...9A01HDI01J2X01

    Tady je jiná varianta http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...GI01MKY01IHL01
    Lepší paměti, procesor si na obrázku dole podává Phenom v úpravách fotek (a koukni na E8400 ), tichá karta.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 5.png 
Zobrazení: 87 
Velikost: 45.7 KB 
ID: 9335  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    11

    S tím 4jádrem nevím, koukal jsem ještě na 2jádrovej Intel E8400, ale cena je moc vysoká.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    kolik na to máš? co zdroj, skříň?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    11

    GIGABYTE GZ-X2 ATX
    Fortron ZDROJ FSP450-PNF 12FAN 450W ATX

    Výrazně limitovanej nejsem, alerozhazovat si taky nemůžu dovolit, chtěl jsem být kolem 20ti tisíc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Možná by nebylo od věci zvážit tu E8400 nebo, jestli máš 64bit Visty, víc RAM. A nebo ještě jestli to máš na fotky lepší monitor http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4507X23B23CJNN

    EDIT: tady je to všechno, ale je to přes... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...HL01JNN01G6K01
    A ještě mě napadlo, že asi budeš chtít ticho (pasivní GPU) http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...NN01JGI01FIF01
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 03-02-2009 v 11:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Desku rozhodně jinou, tadle má ještě starej southbridge SB600, což znamená pomalejší SATA a USB. Ber rozhodně nějakou se SB700.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    rozhodne bych koupil intel. nebo mas nejaky specialni duvod, proc AMD?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    rozhodne bych koupil intel. nebo mas nejaky specialni duvod, proc AMD?
    Důvod nemám, jen ten že jsou AMD levnější.

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Desku rozhodně jinou, tadle má ještě starej southbridge SB600, což znamená pomalejší SATA a USB. Ber rozhodně nějakou se SB700.
    Nevím jak jednodušše to najít která deska má SB700.
    Víš o nějaké okolo 2000 k tomu intelu 8400?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Kris_CZ Zobrazit příspěvek
    Nevím jak jednodušše to najít která deska má SB700.
    Víš o nějaké okolo 2000 k tomu intelu 8400?
    Ne. To byla reakce na tu AMD z postu 1. Jinak kolem 2k se pohybuje http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M09809EIHI
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    koupil bych Q8200 a k tomu Gigabyte GA-EP43-DS3L nebo Gigabyte GA-EP43-DS3LR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele NHKG
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,142

    Sice fandím spíše AMD, ale pokud nemáš 5000kč na Phenom II a nepotřebuješ nutně 4 jádro, tak bych šel do Intelu. Ty levnější AMDčka nejsou moc dobré na tvoje použití. Procesor E5200 / E7400 / E8400 - kterýkoliv z nich bude dobrou volbou, nárůst ceny odpovídá výkonu. A k tomu desku, třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M09809EGK4 . Sice trošku starší model, ale mám ji a nemám s ní žádný problém.
    Disk určitě WD, u Samsungu dost kolísá kvalita jednotlivých kusů. (Můj Samsung vibruje a je hlučný.)
    Grafika by ti nestačila integrovaná? Protože 1. trošku výkonná grafika HD 4670 stojí kolem 2000kč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    deska s P35 stoji stejne jako deska s P43, takze bych vzal P43 kvuli novejsimu southbridgi. E8400 stoji stejne jako Q8200...

    na radeon 4670 bude potreba jeste accelero. Pripadne se da vzit 9600GT s pasivem, ale je to drazsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Názor na sestavu.
    Od Ryo111 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-12-2013, 00:10
  2. názor na tuto sestavu
    Od lt.maverick v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-03-2009, 00:00
  3. názor na tuhle sestavu
    Od petr800 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 20:53
  4. Názor na tuto sestavu
    Od Hps v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:18